Nakon što umetnem sim karticu i utipkam pin traži me Subsidy-Passwort. Jel zna netko kako da sam rješim to ako je moguće?
Zna li tko nekakv program s kojim bih mogao mjenjati raspored funkcija tipki. Konkretno imam trenutno monsterpak u svojoj V360 u kojem je desna vanjska tipka postavljena da ima istu funkciju kao i crvena tipka (valjda da bi mogao odbijati poziva s sklopljenim mobitelom), a unutrašnja tipka (ona...
Pozdrav svima moželi mi ko reći na Motoroli K1 jeli imaju razni efekti pri slikanju.:hm: :dunno: Unaprijed hvala
Koristioh pretraživanje ali nije puno pomoglo, eto zanima me ovako par sitnica oko uređaja: kvaliteta izrade i slide mehanizma ?? Ubiti radi se o uređaju koji je iz amerike stigao tako da bih trebao nabaviti valjani punjac te dali ima kakvih posljedica ili se može najnormalnije koristiti na našoj...
kao što piše u naslovu tipkovnica mi svijetli ali nerade mi tipka 9 i one kao joystik sad neznam dali je to do softwera mob je star 1god. dali bi pomoglo mijenjanje softwera
Dizajn Je nazvan Stereo Moto jer telefon ima dvije kamere ali na straznjoj strani moba obje plus svaka kamera ima svoju bljeskalicu! Dizajn zivi u glavi i na papiru dizajnerice! Sta je pjesnik htio time reci? http://www.tportal.hr/fset.html
Pozdrav svima! Imam motorolu V3 uz još par mobitela, i željela bi dobiti virus na njoj ili ju softverski uništiti. Zato vas molim za pomoć ak imate neke čudesne programčiće :)
Ovako, imam Motorolu L7 koja za ulaz za slušalice ima usb ulaz...e sad, ako ja kupim bluetooth slušalice oću ja moć slušat mp3 pomoću njih s mobitela?
ovako...imam motorolu v547 koju sam dobio od frenda i kad stavim vip karticu u nju i upisem pin telefon mi ispise "contac network provider"(nadam se da sam dobro napisao)....jel zna neko u cemu bi mogo bit problem???:dunno:
pozdrav..flashao sam motorolu v550@v620..mob je dva tijedna radio dobro a sad mu najedanput radi samo tipka 8...molio bih pomoc..sta da uradim??
dakle radi se o tome da je pukao kabel koji povezuje tipkovnicu i ekran ima li tu pomoci?
Photos of two highly interesting handsets leaked today - the unannounced Motorola ROKR E7 and ROKR E8. The ROKR series traditionally includes music-oriented handsets and obviously these two will not stray away from the pack either. The Motorola ROKR E8 is an ultra thin bar shaped handset with...
Mobitel mi se smočio prije cca 1.5 god, i tada sam bio kod servisera i tražio je 350 kn i nije garantirao da će poslije toga šljakat...normalno...od tada mob stoji u ormaru... s obzirom da ga još nisam otpisao za smeće htio bih ga popraviti. Problem: Ne mogu ga upalit crvenom tipkom (samo...
Motorola je započela proces razdvajanja jedne kompanije na dvije pod nazivima Motorola Mobile Devices i Motorola Broadband & Mobility Solutions. Prva od njih, Mobile Devices, će se ubuduće baviti isključivo razvojem i proizvodnjom mobitela i dodataka za mobitele, dok je zadaća druge kompanije...
Analitičari procjenjuju da će se Motorola nakon godina borbe za opstanak povući s tržišta mobilnih telefona. Svoje tvrdnje analitičari potkrepljuju činjenicom da je Motorola u proteklom kvartalu zabilježila pad prodaje od čak 38 %. Ako u Motoroli zaista donesu ovu odluku, kompanija bi se ostala...
http://www.gsmarena.com/motorola_kodak_video_leaked-news-456.php Na svega nekoliko sati na Youtubeu se mogao vidjeti filmić koji je prikazivao nekoliko novih, još neobjavljenih Motorolinih mobitela. Najzanimljiviji među njima je naravno produkt Motorole u suradnji sa Kodakom, koji će se...
pregledao sam pola foruma i nisam nigdje naošao konkretan postupak za unlock molio bi pomoć ako nije problem
evo jos uvijek ne mogu modirat mob preko Vista ,jedino tu i tamo mi uspije da ga spojim preko mem.kartice samo taman da ubacim koji video/mp3 i to samo kad je baterija poluprazna. Preko data/faks veze nema sanse ni preko Mot.Phone Tools niti preko nijednog progr.a skinuo sam sve najnovije p2k...
Tutorial; 1. Flashajte vaš mob sa L7e font by FB3 i pričekajte do; "close" inscription. 2. Odpojite kabal i izvadite bateriju... 3. Otvorite P2K_Easy_Tool_v3.9, odaberite model vašeg telefona zatim idite na "Repair" zatim "Full repair PDS zone". 4. Sad spojite kabal bez baterije i...
evo mene opet s problemom...nikako da otkljucam motorolu c450...moze pomoc??
ljudi ovako..imam motorolu v550 i htio bih ju unlockati pomoču repstudia,ali odakle god da ga skinem nikad ne radi..pa bih molio neki link...i jos bih molio neki unlockani monsterpack za v550...zahvaljejem se unaprijed!
Za sad ima tutorijali kako: Otključati mobitel bez TP, maknut Bootscreen, RSA zaštitu s TP i bez....
Što je potrebno: - Zaključana Motorola V3x (Napomena!! – Ovaj vodič je samo za 85.9B_E5P) - Flash & Backup 3 - Motokup 0.2 - RSA Removal Patches
možete ih skinuti ovdje SADRŽAJ: - Bezols's P2KTools - PST P2K, CDMA, OWV, ODI Drivers - Flash Backup - Funlight Editor - Jad Maker - MidWay - MotoSKIN - P2K Manager
pozdrav, evo pronasao sam svoje slusalice sa L7 na koje sam nagazio i naravno slomio ih.. a nigdi u sibeniku nemogu naci nove za kupiti (istina nisan se potrudija puno nego u 2-3 ducana pogleda).. i sad ja sam okidao zice od mikrofona na nize.. znaci imam onaj utor sta ulazi u miniusb i onda...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma