Ima li tko iskustva kakva je (ne)kvaliteta preklopnog mehanizma na V600 ili na V525? Recimo ako moze usporedba sa V50.... HVALA!!!
Ljudi, kada kolko još moram čekati na taj mob?:confused:
Naručio ja kabel za svoju v300 iz gsm diskonta, data kabel za v60, pošto su neki ljudi rekli da i taj valja i kad ono meni došlo, a ono nije serijski ni usb nego paralelni, i ja vas pitam jel ima koj software koj radi s tim ili možd neki adapter za serijski ili kak da to napravim? Svaki savjet...
Zanima me mišljenje o motoroli v300 ,znam da je bilo mnogo foruma baš o tom mobitelu..........ali danas kad sam ga vidio uživo nekako mi izgleda preveliki (ogroman). Isto me zanima kada dolaze u hrvatsku SIEMENS ST60 ILI MOTOROLA V525................ HITNO POMAGAJTE...
Imam jedan problem. Kupio sam v300 i išao sam isprobat kameru i kamera normalno radi ali kad sam išao isprobat zoom, nasred slike mi se pojavljuje horizontalna ljubičasta crta. Da li netko zna o čemu se radi i kako bi to mogao sredit, i crta se ne pokazuje na svim podlogama samo na srednje tamnima!
It has been a busy few days for handset manufacturers and the pace doesn't show any signs of slowing with Motorola making an announcement of it's newest 3G handset, the E1000. The E1000 is touted by Motorola as being light, small and stylish and loaded with fun features. The E1000 has (PoC)Push...
Dali motorola ima svoju stranicu, da je na hrvatskom?
Dakle trebam vašu pomoć, frendica bi si htjela kupiti neki preklopni motorolin mobitel, ali da nije preskup, neka dimenzije nisu prevelike, da je u boji, da ima mms, ems, sms, pristup na internet, može imati kameru, ali ne mora.. Molim pomoć..:p :p
eto slika..., a sad mozete gadit sve americko :D http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=3339
Evo ja kupio V300 i sada bih volio malo slati i primati raznorazne gluposti, pa ako mi netko može reći kako podestiti mail i mms. E da... na HTMobile-u sam. Hvala.
Molim sve dobre duše za odgovor iz subjekta. Za područje Zagreba.
Evo ga da i ja pokažem svoje uratke. Slike su na... http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=4105
Ljudi helpajte!!! Dosad su mi krepala tri kabela za moju motorolu (IMAM V300) inace predvidena orginalno za t720. Prvi je bio klimav na prikljucku. Drugi je radio 10 dana i onda ga vise ni windowsi ni programi nisu mogli prepoznat (moj mob, ne kabel). Treci je radio samo jedamput i...
Slike su na: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=4047
Uspio sam preko e-maila(jer još nemam kabel) prebacit 5-6 slika i 4 melodije(midi) na v525. uz to sam imao i par slika napravljenih kamerom. Napravio sam u slikama kategoriju "moje slike" da mi se ne mješaju sa ovim ostalima. To ist sam napravio i sa ringtonovima. Sve je normalno radilo, dok...
Možda znate gdje ima za kupiti?? :confused:
...na kojoj str. nabavit novi software za C450 i druge stvari(igre...)...
Ovako, imam NOKIU 7650 i dvoumim se da li prodati NOKIU i uzeti MOTOROLU C450... Molim vas pomozite mi tako da oni koji imaju ovu MOTOROLU ili oni koji znaju neshto o njoj kažu neshto vise o tom mobitelu. Hvala:confused:
evo nakon dugog vremena da stavim neku novost ostale slike na mobil.cz spec ako naletim negdje (ako ima)
Nacuo sam nesto da bi ovaj tjedan trebao doci u HT, ali ako netko zna nesto vise od mene neka javi. Thanx. :(
Ima li netko software za spajanje V300 s kompom? Na WEBu nisam nasao nista (nema bas previse stranica za Motorolu). Ako netko ima please javite gdje ga mogu skinuti. Thanx!
http://www.phonescoop.com/articles/moto_2003_fall/index.php?p=4 Kaj kažete na Motorolu V1000 i A920 i A835
Zna moľda ko di se moľe kupiti data kabel za Motorolu v300 i po kojoj cijeni?
Ovo je program za sinkronizaciju ako ga itko ima neka mi ga posalje ili da link (moze i stariju verziju).
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma