Jel postoji način kako da se poruke spremaju na mobitel, a ne na SIM karticu?
- 2 inch QVGA 260K color horizontal oriented display - 2 mega pixel camera (no AF) - MP3/AAC/AAC/eAAC/WMA music player - dedicated music player keys, - user friendly quick start music playback - Linux Montavista 2.6.10 OS - FM radio - microSD support - microUSB - stereo bluetooth
Sta mi sve treba da bih dekodirao v550 i kako se to radi?
Evo novog foruma nama, evo i od mene neka korisna tema dobrodošlice... Ovaj tekst sam relativno davno napisao, ali mislim da neće biti višak za nove korisnike... Želim Vam ugodno moddanje :comp: _______________________________________________________________ Pošto svi znamo da se u svaku...
često se ljudi pitaju koji lang pack ili reflash trebaju, pa evo da im olakšam: Modeli V60/72x/C3xx/C450/C550/Vx00/3G (serija V300/V500/V525/V600 (triplets) može biti malčice drukčija) Jezični paket 0001 (Am. engleski) Jezični paket 0002 (Brit. engleski) Jezični paket 0003 (Am. engleski,...
DRM tabela ikona za krzr K1. ovdje vam je po predodređenim brojevima napravljena tabela ikonica u DRM kodnoj grupi 15 za motorolu K1. za sve one koji se hoće okušati u moddingu DRM ikonica Ikona baterije - unutarnja (22x15) 329 - prazna 330 - prazna puni 331 - 2 332 - 2 puni 333 - 4
SEEM 0032_0001 offset 8A - bit 7: Settings > In-Call Setup > Dialing Prefix (1 on, 0 off) offset 92 - bit 7: Settings > Recent Calls (1 on, 0 off) offset 9A - bit 0: Settings > In-Call Setup > Answer Options > Delayed Answer (1 on, 0 off) offset 9F - bit 1: Multimedia > Pictures > Options >...
Evo još jedan koristan tutorial, preuzet je sa drugog foruma, nalazi se u zipu. Dakle, RASTAVLJANJE KRZR K1 motorole dosta se teško K1 rastavlja, pa da Vam svima olakšamo muke, neka se nađe i ovdje... DOWNLOAD TUTORIAL ukoliko link ne bude valjan, obavijestite to ovdje u temu, i...
evo, pošto se puno novih početnika pita gdje nabaviti flat kabal, kučište za pojedini mobitel, punjač i ostale stvari, evo vam cijenik od trgovine SIMEL. link na stranicu je www.simel.hr ovdje na stranici ćete naći kontakt telefon, mail, faks i sve potrebno, narudžbe se mogu obavljati preko...
Vjerojatno ste se pitali što znače sve one brojke i simboli kod pojedine verzije flex-a, zar ne? izvolite dragi narode... SE - European flex GI - North American GS/GC - South American, Asiatic SA - Australian flex xx29 A008/V66
tutorial je u originalu napravio poštovani međunarodni kolega MotoX, a ja sam ga tražio lično dopuštenje da prevedem tutorial i da ga objavim ovdje na ovome forumu. Dakle, konvertiranje. mislim da će biti svima jasno o čemu je riječ ___________________________________________________ ...
Pozdrav svima!! Posjedujem gore naveden mobitel.Problem je u tome da sam išao brisat slike i zvukove sa svoje motorole koji su zaključani pomoću programa p2kman.Nakon toga su se počele dešavati čudne stvari.Kad zelim odabrati zvuk zvona ili poruke,izbaci me iz menija,moto mixer mi ne radi,te...
WTF???na gsmareni pise da v3x prima 2gb kartice, a sad je opalim u mob i pise mi da imam 1gb karticu.je se moze to kako rijesiti? ugl jeli postoji neki patch ili neka verzija softwarea koja to podrzava jer ovako mi je malo glupo imati karticu od 2gb, a koristiti samo 1 gb...na nokiji 6230 sam...
Eo ovak neki dan nazovem curu koja ima tu motorolu(k1) i ona mene normalno cuje a ja nju jako slabo...mislio sam da je do mog telefona pa sam ju nazvao s drugog i isti je problem..znaci ona mene normalno cuje a ja nju jako slabo...dali je do softvera ili je nesto riknulo?
dakle neke sms-ove bih prebacio sa memorije od mobitela na sim card da ih mogu imat na novom mobitelu..jel zna netko dal se može i koja je procedura??
Dobio motorolu z8 .. . . . Pa par pitanja .... 1.dal neko ima il jel se moze taj soft promjeniti...) gore je soft od njemackog vodafona) 2.Ako se da s kojim programima? 3.Gdje mogu skinut hrvatski lp za mob? I PROBLEM::: Kada hocu snimati video.. mobitel ga uredno snimi al kod...
Dakle ovako kak piše u naslovu,V3 stoji u boot-u....Ne pomaže ni TP više ni ništa slično....Ne prima ni jedan flash(zasad),repair studio ju nemože odradit(erase fail) i sve žive varijante(valjda) sam pokušo, ali..... Dakle,dali je nešto shebano u flash memoriji ili neznam...Ako je netko(možda) imo...
dakle, automatske postavke možete dobiti posjećivanjem donjeg linka, podržano je dosta aktualnih i dosta starijih modela, no nisu ama baš svi modeli opdržani. Ali, ni ne moraju biti jer se neke postavke mogu koristiti na više modela. Dakle, bez kompliciranja, link: POSTAVKE
je li moguce staviti neku drugu led diodu umjesto plave na v360?
Igrao sam se sa p2k tools-ima i napravio problem na telefonu. Glavni meni nema sve ikone, snimim video, zauzima memoriju ali ga nema, problem sa ringtonom i mnogi drugi. Mozeli mi ko reci moguli ja sam da reinstaliram softvare, ako mogu kako. Ili moram ici u motora shop?????????' Please...
http://www.gsmarena.com/motorola_z9_specifications_surface-news-461.php
Eov igrom slucaja sam spao na F3 motorolu jer su mi trebali neki novciza neke investicije(nadam se ne propale investicije) e sad...kako motofon ima lijepo onog covjeka koji sve zivo cita : e pa meni je mama to namjestila na ruski slucajno i sad je sve zivo na ruskom...islim covjek govori ruski,...
Pozz svima danas sam uzeo taj mob i sad me zanima jel moze bilo kakav sw ici na njega posto ovaj tvornički je jadan hvala svima.i jel ima kakvih skinova za ubacit ili nesto samo da nije ovo standarno?..ps trazio sam i nemogu naci
Momci! Fleshao sam od frenda motorolu v360 sa R4513_G_08.B7.DAR_RB_Lang0031_reflash_MOTOX.shx wolfMP-om i komp ju više ne prepoznaje (unknown device), prije toga sam sam svoju fleshao na isti način i mala radi kao zvrk, šta je s ovom, nemam pojma... Jel ima netko kakvu ideju?
ovako imam v500@v600, vidim da neki imaju upgradeano na v620? se dobje mogucnost snimanja ako ga flasham na v620?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma