Ako bi netko imao živaca objasniti postupak flashanja i navesti programe i ostale detalje za Flashanje V525 motorole sa softom od V600 :confused:
skinio ja program sa one stranice coma.fsb.hr za ono skidanje slika kao mobile phone tools i sad on meni prepozna i instalira mob i sve ok i kako sad prebacit slike na mob...odem u onaj multimedia centar i kad ocu nesta prebacit on meni izbaci onu gresku i pita send dont send i ugasi se taj...
Kod V300 rezolucija kamere je 640*480, a rezolucija ekrana 176*220 pix. ima li isto i V500????????
Dali postoji novi softver za v600 da može i svimati video zapise, a ne samo reproducirati? Ja ne vidim nikakav hardverski problem za tu opciju, samo je vjerovatno stvar softvera.
Dali na v525 ima ta opcija da se dobije ona poruka-report o primitku ooruke kad se pošalje SMS, tj kad ga primi osoba kojoj je poslan. Jer mi netko govori da nema a neko da V525 ima tu opciu!?!
Nedavno sam nabavio V300 i serijski kabel.Sljedeči upute uspio sam sve instalirati i MPT je prepoznao telefon i to mi sve izgleda u redu.Međutim,kada otvorim multimedia studio u MPT u desnom djelu prozora koji se zove Mobile explorer bi trebale biti ikone "pictures" i još neke,a kod mene nema...
Vidio sam da je stigla v525 u vip. Sutra idem u ZG po mob pa ne znam gdje da kupim u VIP-u ili preko oglasnika. Imam simpa karticu pa bi ga morao odkodirati a s tim gubim garanciju. Ako ima tko slucajno da prodaje takav mob nek mi javi. Sta je onda bolje.
eto nakon toliko razmišljanja i premišljanja kupio sam motorolu v525. zasad sam vrlo zadovoljan telefonom, s tim da ću uskoro možda stavljati i software od v600, ali sad mi je primarni problem prebacivanja slika, melodija i animacija s moba na komp i obrnuto. e, sad, znam da ima mogućnost žičnog...
Može li mi netko reći zasto kada podesim automatsko brisanje poruka na zadrži 10 poruka,ne radi? Kad podesim na zadrzi određen broj dana radi. Hvala
znam da je o tome bilo dosta riječi ali ovdje na jednom mjestu znači kabel imam spojen mi je odozada na kom i u mobV300 e sad kakvi softweari gdje ih skinuti dali ih netko ima na cd-u bili prodao posudio spržio i nemojte me slati na onu španjolsku stranicu jel ništa nerazumijem
Kupio frend V300 i nismo znali kako i gdje podesiti postavke za e-mail klijent. Upute uz mob su katastrofa. Znači zanima me gdje se podešava e-mail klijent, a ne postavke za podešavanje. Da ne bi bilo zabune ;)
Flexovao sam v525 i sve je ok, ali imam smetnje sa zvukom dok biram i dok pricham. Da li je uputno da ponovo flexujem i da li bi to reshilo problem? zahvaljujem.
Eto da se pohvalim. U Shoping centru Prečko za ciglih 99kn. Istina bog piše da je za V60/V66 no raaaaaaaaadi. Probao sam sve kerefeke i sve radi.
Dali se dupliranje brojeva-kontakata može izbjeć?
Mislim ga uzet u Italii za 210 eura Dali ću imat problema šta je dio menia blokiran na Vodafone i dali se mogu izmjenit postavke za MMS i druge stvari sa vodafona na vip? Jer kad je frend zvao u Vip špred 10 dana da mu posalju postavke za MMS za v525 rekli su da za taj telefon nemaju!? ...
Treba mi pomoc. Mozda uzmem v500 ili v300 motorolu pa me zanimaju karakteristike, kakve su kamere itd? Iako mi v300 lici malo zenstvenasto... Zar ne?
Evo na svoju veliku žalost još nisam uspio kupit mobitel pa vas sam molim da mi jošodgovorite na ova dva pitanja? 1. Da li je meni na Motoroli V500 toliko kompliciran (kak sam čuo) da se zbog toga ne isplati kupovat mob? 2. (nadovezuje se na prvo pitanje) V500 ili SE t630? Ja još uvijek...
Koji software treba za upgrade V300,pokušavao sam skinuti na motclub,ali ne znam koji program,a da ne ostanem bez hrvatskog jezika. hvala
Ima li koji od ovih mobitela PTT (PoC) funkcionalnost? Ako znate ima li mogucnost nadogradnje softvera za takvu mogucnost. Navodno T300 i V400p te mogucnosti ce imati. Koliko ima istine u pricama da V600 jedan pritisak na tipke 1 2 3 obicno protumaci kao dva? Navodno je Moj Mobi o tome pisao,ali...
Ja ne znam dal sam ja glup ili... Uglavnom kad neku stvar dodam u shortcuts, on mi nudi: Name: tu napisem sta ocu Key: stavim fastkey pod koim ocu da bude (meni+1=novi sms, kod mene) Voice: Snimim voice record za taj određeni shortcut ali ne znam kako bi ga upotrijebio!?!?!?! Dakle kad...
Povezivanje Motorola V300 na racunalo moguce je pomocu data kabela za motorolu T720 a cijena mu je oko 150kn! Sto se tice samog postupka povezivanja i potrebnih programa i drivera sve mozete naci na www.dkaraula.tk i jednostavno skinuti
Sad ja ću si sljedeći tjedan nabavit v300 i sad ja pitam nekog što mi sve treba za povezivanje s kompom, no pošto nisam iz Zagreba, jedino što ima dostavu je gsmdiskont, a tamo imaju samo serijski kabel za v300(v60). Meni bi to trebalo za ubacivanje igrica, slika i tonova u mp3 formatu i treba mi...
Zna li netko kada ce doci aparati u VIP ;stavili su ga u ponudu ali jos nisu ni dobili aparate????:confused:
Gdje ima za kupiti kabel za V300 a da ne kosta 400kn,da li mozda odgovara kabel od kojeg drugog modela. Hvala
http://www.mobile-review.com/articles/2004/motoline2004-1-en.shtml
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma