ej ljudi cuo sam da neke v500-tice imaju ekran od motorole a neke od sharpa i da je sharpov mnogo bolji.. pa na kojim se verzijama nalazi sharp, i koji je software za v500 zadnji koji je izaso...
ekipa, motorola izbacila novu uzdanicu od 1500 do 2000 kuna. glavne karakteristike: * tri-band * unutarnji ekran: CSTN, 65K colors, 128 x 128 pixels vanjski ekran: 96 x 32 pixels * 1.8 MB djeljive memorije
Upravo sam kupio “Motorolu C450”, i platio sam je 85eur (nova). U sustini telefoncic nije los. Ima nekih stvari koje ne mogu da provalim pa vas molim da mi pomognete: 1. Ne mogu da pronadjem gde se ukljucuje kad posaljes poruku da ti pokaze da li je poruka stigla, onu povratnu poruku. Da li neko...
prvi put me jebala inst ali ok rjeseno i meni pao sistem i sad opet ispocetka samo sad me jebe jos vise... kad me pita za drajvere od usb modema ja ga posaljem na folder od psta i on instalira i odem u p2k i nemoze nac mob..... odem u mobile phone tools i on mi kaze kao "please turn your phone on...
Pozdrav svima na forumu....Motorola c450 kupljena u Germanosu u Skoplju, ima zakljucan MMS session na Swisscom. GPRS radi, ali slanje MMS-a ne. Zna li neko kako otkljucati MMS?
Evo ljudi nova motorola v710 .. .262000 boja, kamera 1.2 megapiksela--- http://www.phonescoop.com/phones/phone.php?p=475
Dajte ljudi please neki link! Motclub više ne radi :( Naime sad sam se dokopao kompa na moru, al nemogu dugo bit na netu, a moram prebacit slikice na komp. Sorry kaj otvaram novu temu, ali mi je dosta hitno!
Imam jedno pitanjce. Da li se nekome jos,osim meni, na V600 mobitel restarta kada hocu izbrisati dvije ili više slika istovremeno. Bez obzira koja je rezolucija u pitanju. Dakle označim dvije ,tri ili vise slika i hocu izbrisat, a mob se uljudno restarta. Ima tko kakvu ideju za rijesevanje...
Kako se na Motoroli V500 iskljucuje GPRS?
kad ce izaci v710 koja ima 262000 boja i vanjski ekran u boji? u kakok je v500 slaba baterija a snovi sony mobiteli mogu do 15 dana standby...
Citao sam o tome kako se flexuje i sl. al sam odlucio da ga ponesem u servis i tamo su mi rekli da sve zavisi od softwera telefona i kad su ga pregledali rekli su da moj tel. ne moze ni da se flashuje a ni da se flaxuje i da ne pokusavam da to uradim jer cu unishtiti telefon. Mozete li mi reci da...
izmjenio sa uz pomoc hex edita 0032_0001 seem tak da imam sms report i smsove spremljene na mobu....ak stavim nove tripletse (45.R) oce mi te izmjene ostati ili ne???
znam da se ovo pitanje vrti al nenadjoh odgovor nigdje..( ako neko ima link na forumu gdje ima super..) Flashovo sam motorolu na v600 bas po tutorialu inhalan.. tnx drug. STa me niteresuje, sta sad treba da uradim da bi prebacio na cro jezik? jel moram opet sta radit.. flash il sta vec? ...
Uspjesno sam flesao motorolu V525 u V600 ali imam problem kad god ju upalim javlja mi poruku: FLEX Error Phone Subsidy-Locked Primjetio sam da je ista ispisana pod opcijama pozdrava, ali kada promjenim pozdrav u nesto drugo posto ugasi mob opet vtati pozdrav na gore napisano Koristio...
Ukratko evo problema: Od jucer vise nikako ne mogu natjerati komp da mi prepozna moju V600. Dodajem novi hardver-->Modem-->P2k Driver (sa Motculb)--Modem je prepoznat ali ga ne moze pokrenuti. P2kManager ga ne prepoznaje. MSS takodjer ga ne prepoznaje. PST ne moze uspostaviti vezu sam V600. MPT ne...
Hej ljudi! Mi može netko reći di ima za kupiti data kabel za v300 i za kolko love?
Zna li itko gdje mogu pronać firmware za motorolu v80 ili gdje da potražim
Ajde redom sve + i - osobine v300 i ako je netko imao problema sa njom:-/
moze li se uz pomoc usb kabla otkljucati v525 i kako?
Stvar je ovakva.. promjeni sam 004a seem kako treba i podesio da cita text iz 0061 seema.. prvi put sam normalno uploadao seem 0061, ali sada vise nikako nemogu zamjeniti taj seem sa drugim.. htio bih promjeniti text ali ne mogu.. p2k pise uploading seem, ali onda stane i nikako da napise ok.....
Jel' ima netko iskustva s ovim telefonom? Ne znam kako je kod ovih novih motorola, ali čini mi se da se na V50 nije uključivao alarm ako je mobitel ugašen, pa me zanima da li netko zna je li to riješeno kod ovih novih modela?
nakon duzeg vremena cca 10 mjeseci :D OPET mjenjam mob...e sad najvise me zanima v525 i v600 dali kod nas ima v600 i koliko para? vidim svi samo prigovaraju za v525 pa onda neznam dali se isplati kupovat??' dali se isplati preko oglasnika kupovat?? molim vas pomoc... piiiiisssssss e da i...
Šta kupiti?V300 ili V500???? Ne težim za nečim extra, hoću mob koji ima pristojnu kameru i zaslon od 65000 boja jer na 4096 boja kamera je za shit.V500 je veoma povoljan u Vip-u, ali V300 je u CRONET-u, a ja sam uvijek za Cronet jer sam se na to već naviknuo a navika se teško odreć!!!!!I eto, sad...
Zna li tko od vas kako staviti softwear od v 600 na v500 ili flashirati softwear od v500!imam v525 i sugav mi vodafone softwear!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma