Da li neko zna gde mogu da downloadujem flash sa srpskim jezikom,nek napise link!!!
Da li neko zna kako editovati Seem tako da se dobije ova opcija. Znam da opcija postoji jer sam je imao, ali posle flex -ovanja se izgubila. Bilo bi dobro ako neko ima tu opciju da skine seem (trebalo bi da je u 0032_0001) i okaci ovde. Pozdrav!
prije nego što sam v500 -> V600 , spremio sam imenik i kalendar sa motorole na komp, sa Mobile phone tools, i dobio sam .csv file s kojim sada nemogu ništa, jer kada ga vratim nazad na mob, javi da se je javila greška kod prenosa podataka na mobitel.... i sada pitanje... šta sada ? meni treba...
imala sam instaliran MPT sa CD koji sam dobila uz mobac, isteklo mi je tih 30 dana i sad kad hocu napraviti update sa MPT 2.16 sa CD-a, ubacim ja CD i krene instalacija, i onda odjednom mi izbaci da software koji imam je istekao i da ne mogu napraviti update da se obratim ovlastenom prodavacu, u...
Nedavno sam nabavio Motorolu v80. Ako netko zna kako je povezati s PC i gdje mogu nabaviti ili downloadirati software. Ranije sam imao Samsunga SGH E700 i taj sam softwae lako našao na internetu, ali ovaj nikako.
da?
kupio sam BT i poveza kompjuter sa motorolom V525!kompjuter je pozna ali motorola mobile phone tools (skinuo sam obadva) nikako nece!uzmem novu konekciju,uzmem BT on trazi i pise NO DEVICE FOUND!nikako ne mogu nista podesit!Odem i na new modem i postavim motorola mobile phone ali ni to ne moze!I u...
Da li na v serijama moze da se nabaci radio,ako moze,kako?
Imam v525 kupljenu u VIP-u (Vodafone). Na njoj se nalazi SW TRIPLETS_G_0B.09.38R_V i flex verzija SE7453AXXQ514C. E sad mene zanima, da li mogu mob samo flexat na verziju SE6452AXXP10F9 bez flasha, i da li će mi nestati sva ona Vodafone sranja, a ostati hr. jezik i Java? Tj. sto ce se tocno...
Pozdrav narode! Dobih na poklon glupu motorolu acoompli 008 . Ajde da ne budem bezobrazan ,upalim ja to čudo. Malo klikam i primjetim da display ne hvata baš cijelom površinom. Bacim pogled na setings (display) i nađem ja "čarobnu" opciju:"calibrate display" i ja ga kalibrirao i sve 5....
isplati li se više v-525 upgrejdat na v 600 ili na v-mobil(to sam pročitao u novom mobilu pod "friziranje motorole" kao kažu da dobiš više mogućnosti i da je bolje ga upgrejdat na taj v-mobil neg na v600.)??? :king:
ima li neki program ili crack koji može dati registration code ili cd-key kako bi imali freeware verziju?
Zamolio bih nekoga tko je kupio u vipa V500 da mi napise koja ve verzija flexa i firmwarea dosla na njoj. Jos bolje ako zna gdje ga mogu downloadati. Unaprijed hvala :kiss:
Dakle, imam problema sa spajanjem motorole 525 (vodafone verzija) sa kompom. S njom se dobije usb kabel i cd s driverima i programom"mobile phone tools". Jos i prije instalacije programa, cim sam ga spojila kabelom, windovsi su prepoznali telefon (found new hardver) i krenuli ga instalirat,...
Trebam serial za mobile PhoneTools! Ako neko ima nek salje hitno!
JuČer Je Moj Prijatelj Kupio V525 Kakvog Imam I Ja . Oboje Imamo Bluetooth Kako Ali Se BaŠ S Njim Neznamo Koristiti. Kako Se Povezati? I Koji Se SadrŽaji I Formati Mogu Poslati Njime? I JoŠ Jedno Pitanje KoŠta Li Povezivanje I Slanje?
Sve je super......sve radi.....sa svojim phonom mogu, zahvaljujuci vama, da uradim sta ocu.....i da ga pretvorim u sta hocu......al, nikako da mi proradi pkp-man......koji mu je .....vrag...............dal on treba da se instalira,,jesam li ja sta pogrijesio ......nikako da nadjem odgovore na ona...
Pitanje: da li netko zna da li se moze na v300 prikljuciti bezicna bluetooth slusalica?
Motorola c450 se ne pokrece, smrzava se na startu na logo motorole, ima li hardware reset? Smenjen mytonedb.db, izbrisane stvari iz njega, telefon restartiran i sad se ne podize. Smrzava se na Motorola logo. Moze li da se vrati stari fajl preko p2k ili preku nekog drugog programa.
pošto sam odustao od MPT zato što nikako ne mogu sve uštimati...čuo sam i za ovaj program...može li mi neko napisati linkove do toga da skinem...a i odma za neke drivere ako treba...i što sve mogu prebacivati sa tim na mob?? ... pomagajte...imam v525 već mjesec dana a ništ nisam uspio sa ti hebenim...
Zanima me dali u Hrvatskoj ima gdje kupiti MASKE ZA MOTOROLU 525
www.remzone.ru registriraj se i trazi.... dobar dl svima
kada dolazi kod nas ako uopće i dolazi.
kako da skinem slke i igre sa neta??ima to negdje detaljno opisano???imam mob kabl, cd...kupio sam u vip-u!!:cool:
Di namistiti da mi stiže status report? i btw. Nekad kad idem slati poruke samo mi kaže nije poslano, a kad idem pročitati tu poruku samo me izbaci na glavni ekran...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma