Bok ljudi, jel zna itko kakve linkove s aplikacijama za tu motorlou?i jel znate koje sve funkcije ima taj mobitel? Hvala
Molio bih ako netko zna da li je moguce i kako ukloniti onaj "HR VIP" logo sa unutrasnjeg displaya na V525 modelu. Znam da je za Siemense i Nokie postojao neki blank logo s kojim se to moglo, pa ako netko zna nacin i za ovaj mob bio bih mu zahvalan. Hvala unaprijed.
Nisam imao mira dok nisam probao, a sad sam sjebao mob. Flashao sam ga i sve je bilo dobro, pisalo je da je uspješno flashan ali sada ga uopće ne mogu upaliti i ne mogu ući u flash mode. Pročitao sam na howard forumu da je tako bilo i drugima ali oni su uspjeli ući u flash mode. Dali netko zna kako...
Da, ovo je novije i od 55R. S tim da se može natrag! PST javlja datum izrade "October 22nd 2004". Stavio sam ga (samo je reflash) i nisam izgubio nikakve postavke (znači, 10min posla, i to je to). Pa sam stavio Hrvatski LanguagePack reflash od 38R, i sve radi ko' urica. E sad...da je nešto...
Jel postoji mogućnost da se produlji trajanje svjetla na vanjskom display-u. Naime, u mraku kada me netko nazove, dok dođem do mob-a svjetlo je već ugašeno pa se ne može pročitati ime pozivatelja. Ili se može to svjetlo upaliti nekom vanjskom tipkom bez otvaranja poklopca? Probao sam sa seemovima...
Da li mi nekio moze poslati ili dati link za flex od Motorole V15o. Kacio dsa mje na PC i jednostavno mi je pukla. resetuje se svakih 5 min i nemam slicice u menu-i, takodje tel nemoze ni da mi svira radi samo vibracija. Javite mi se na mail sesa@hemo.net. Unapred zahvalan
stavio sam software od V600 na svoju V525 al nema nigdje videa. Jel treba i flex za to il?????
Pričao sam jučer s tipom koji radi u servisu za Motorole glede promjene kućišta na v525. A navečer sam se našao s jednim drugim, isto iz servisa, koji mi je ponovio što i ovaj prvi: mijenjat samo maskicu je u redu. Ali cijelo kućište, vele obojica, ni slučajno. Osim ako nije original Motorolino....
Dal mi može netko objasniti što je to flex, odnosno koja je razlika između flaxa i flasha? Dalje me zanima ako mi netko može iz iskustva reći kako radi v525 upgradean na v600 s obzirom da su i tu neke harverske razlike (primjerice oni koncentrični krugovi na v600 kojima se softverski može...
Dakle u PST sam samo prebacio da se prima poziv čim se otvori ekran, ništa drugo a kad ono otvori mob a sat viši nije 0-24H nego 0-12 AM/PM. Kako vratit.??
MONSTER PACK SIM LOCK TRIPLETS_G_0B.08.A5R_A_LP0037_JPG_0B_TRIPLET_04_05R_SE6508AXXB70FE_1FF TRIPLETS_G_0B.08.A5R_A_LP0037_JPG_0B_TRIPLET_04_05R_SE6535AXXB70FE_1FF TRIPLETS_G_0B.09.1DR_A1_LP0039_JPG_0B_TRIPLET_04_05R_SE6403AXXB30F3_1FF...
sad kad god želim poslat poruku. Kaže mi "poruka2n me mogu poslati 1 od 1" i da će spremit u "odlaznu poštu" da proba poslije, koji joj je vrag???
Evo u tri riječi, znam da neki traže ovakve informacije okolo (ko i ja :-/ ). * Čeka se flash/flex od v620 e nebili se omogućilo snimanje filmova. To neće ići. Ekipa iz italije probala je, i navodno v60 uopće nema TRIPLETSE. Kažu da je SW čisto drugačije koncipiran, tako da kad se prebaci na...
Kako da odbijem poziv a da ne otvaram tel.? Koliko treba da bi se napunila baterija? Kad pocne da se puni prvo se pojavi jedna crtica koja treperi kad je baterija puna trebalo bi da bude sve tri crtice?
neznam koji je vrag bateriji. Al nako recimo dvije ćuke punjenja, Skoro pa isti dan se isprazni???
Imam motorolu C650 i ne znam kako da zbrišem zaključane slike i melodije. Imam kabal ali ne znam koji mi treba program da bi to mogo obrisat i di ga mogu skinut! Pomozite!!!
naime šta.... moja dragiška si je kupila tu motorolu i stane joj samo 20 poruka..... šta to znači da taj mob za poruke koristi samo memoriju kartice???? može se to kako promjenit? isprika ako je ovajproblemčić već negdje postavljen....
Frend mi je kupio v525 u VIP-u i normalno mobitel je zaključan samo za tu mrežu (čitaj: ne radi s Simpa karticom). Mene sad zanima na koji način mogu otključati mob. tako da može raditi i na Simpi. Puno hvala !
svaki put kad stavim *.mp3 pjesmu na mobač i idem ju otvorit piše da je datoteka oštećena. Pa koji mu je *urac??
Ima li netko s ove strane bare a da je prešao na dotične tripletse? Jer, koliko čujem, nakon 9.55 nema downgradanja. Jednostavno ne da. A i navodno je gorenavedeni SW brži i bez bugova (kojih? 4A isto nema bugova, AFAIK)... Pa ako je netko probao, nek' javi...
Prijatelji me zovu i pitaju ako se može nešto učiniti s Motorolom V220. Nešto kao sa V525, da bi se mu moglo promeniti flash i slićno učiniti upgrade!! Hvala za odgovore. I ako se može kde dobiti flashove!!!
Naletio sam na flax star par dana, modan je od strane Administratora njemačkog foruma, i s njim se dobiva 7.12MB prostora u mobu... Nisam ga još stavio i probao, baterija mi prazna, ako koga zanima: ...
Da li i kako mogu brisati zakljucane slike, zakljucanu muziku....... preko BT? Ili moze samo preko kabla? U pitanju je v600 (u originalu je bio v525, ali sam promenio softver)
Jel ikako moguće prije modanja motorole skinut njen Software i flex na komp. Pa da za svaki slučaj mogu imat garanciju kad ih opet vratim na mob??
Predstaljeni su prije mjesec dana.... Motorola V3, A780, V620, V555, V975 otorola today introduced the Motorola RAZR V3 - an ultra-slim, metal-clad flip phone sporting good looks along with full-featured functionality. The combination of metals, such as aircraft-grade aluminum, with an...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma