Jedan pixel na unutarnjem displayu je inverzan. Ima li kakvo soft rješenje ili mi servis ne gine? :cry:
Zanima me samo kada bi stavljao onaj flex i flash sta si reko da je najbolji,onaj f10 tak nest,jel kamera puno bolja i jel ima na hrvatskom.Nisam bas upucen u rad toga al volio bi napravit jer vidim da svi samo hvale i hvale!
Motorola V525 vodafone(kupljena u Italiji) i laik za kompjuterom. Htio sam skinuti neke slike sa mob. i ubaciti u komp. Kada sam skinuo Mobile Phone Tools 1,23nemogu (neznam)kako napraviti update 2.16(skinuo i live update koji je trajao jako dugo).Sve sam skinuo sa neta ali nemogu to ubaciti....
Da li postoji hrvatski ili srpski iTap dictionary ili ako ne postoji da li neko zna da li se moze prepraviti postojeci? Svojevremeno kada sam imao Siemens, uspevao sam nekako iscupan T9 recnik staviti na moj Siemens M55, mozda je cak i tako nesto moguce uraditi na Motoroli, naravno pod uslovom...
Zanima me sljedeće: Da li je moguće kupiti samo telefon i da li ga je moguće koristiti sa VIP-om bez otključavanja. Ako ne, da li će možda izaći sličan model za Vodafone ili nebrandiran?
jel se ove kamere na mobitelima isto gledju po tim mega pikselima?! ili po nekom drugom principu?
Motorolu V525(vodafone) kupio sam u Italiji.Sada bih ubacijo hr.jezik ako je to moguće bez mjenjanja softwera(ako je moguće).Bio sam na svim stranicama i puno toga sam pročitao,ali mene interesira ako mi tko to može ukratko objasniti.Sve programe sam skinuo sa neta.Dali sim kartica može ostati u...
Pretrazio sam cijeli forum ali nisam uspio naci postupak vracanja sms brojaca da broji od 0 prema gore?????Zna netko????
bok.....BlueDevile s tvoje stranice sam skinuo onaj paket od 4 seemova i mma_dcp , mma_ucp kako bih dobio video u izborniku multimedija.. kad sam sve to napravio sve dobro radi osim što mi je pomješao sve izbornike tako da je : Kamera i u glavnom izborniku i u multimediji a igre koje su bile u...
Pozdrav, nećakinja ima V525 i htjela bi da joj prebacim neke melodije na mob. Kako nemam BT adapter, spojio sam mob s USB kablom koji je dobila uz njega i instairao sam demo programa s CD-a koji je takodjer dobila uz mobitel. (...mislim mogli su dati ful verziju kad covjek već kupi...
Pošto sam izgleda malo priglup i nisam našao nigdje kako da si omogućim gledanje videa na v525 molim malu pomoć. Probao sam sa vMobilovim mma fileovima i to sve štima al mi poremeti sve moje postavke i to ne želim. Što trebam napraviti da si na postojećim mma fileovima uključim video a da mi sve...
Dali mi netko može opisati postupak naruđbe preko DayDeal.com-a. Nije mi jasna procedura poslije odabira artikala. Zanima me ona opcija da platim kada dobijem poštom, a nje nema. Jedina tekve vrste koliko sam ja shvatio je da uplatim na onu adresu i pošaljem ih valjda kopiju uplatnice i oni će...
Jel se može namjestiti da imenik prikazuje samo brojeve koji su u telefonu, a ne i na kartici i u telefonu. Ako kopiram sve kontakte u telefon, pri slanju poruka se šalju duple poruke jer mobitel automatski označi oboje. Probao sam stavit kontakte u telefonu u jednu kategoriju, ali opet isto. e i...
Naišao sam za zanimljiv link sa dosta programa.......između ostaloga ima i RADIOCOM koji je BlueDevil spominjao u postu ispod. Bluedevil..........neznam jel to ta verzija koju tražiš, skini pa provjeri.................... :thumbup: ...
Nakon mnogo, mnogo izmjena, konačno sam se pronašao u Flashu 4FR i flexu za v620. Uredio sam se sve seemove po želji, ali ostaje mi par pitanja. Postoji li način kako natjerati Voice Recorder da sve snimljeno sprema pod Zvukovi (AMR format)? Isto tako, kolike su šanse da se driveri za...
eo glewam katalog od ELEKTROPROMETa i vidim v600 za hebenig 2499,00kn i sam sebi kontam kako se to NIKAKO neisplati... vaše mišljenje?!
Nađoh ovo slučajno na jednom forumu u Italiji... Desni softkey je zaključan (ima onaj VF gumb) i ne da ga se odključat. Većinom zato ljudi flexaju mob, i gube garanciju. E sad, ima jedan mali trik koji ja ne mogu probat (jer sam već davno flexnuo mob). Treba backupirat dva filea, pa ih pregazit s...
Istina, malo ne-baš-uobičajeno, ali može se. I nije ni skupo ni nespretno... FM Stereo Radio Headset SYN8609
E izvinite,ako vec postoji ovakav thread,ali nisam imao vremena da trazim.Da li neko zna gde mogu da downloadujem drivere za motorlu (v525@v620)?
...iza Samsunga :( ČLANAK
Imam dvije v525 i svaki put kad zelim spojiti drugi telefon u MPT a spajam se preko BT-a moram ici na ono new phone pa sve iz početka. Jel moguće nekako izabrati koji telefon želim spojiti a da ne moram svaki put tipkati pin i registrirati novi telefon kad želim spojiti drugi v525. Jel možda...
Zanima me dali na doticnu motorolu mogu u imeniku koristiti i srednje ime u adresaru i koje sve dodatke, i dali postoji mogucnost pohranjivanja neogranicenog broja sms-ova, kao i telefonskih unosa...
Moze li se kako na V525 (soft od v600) podesiti da ima opciju gasenja mobitela u određeno vrijeme tj. da ga nariktem da mi se svaki dan ugasi u određeno vrijeme. A mozda i ima tu opciju vec u sebi ali ga nemogu nikak pronavi. Hvala unaprijed i pozdrav svima!
Frend je kupio navedenu motorolu i malo se igrao sa kamerom i mobitel se ugasio i više se neće upaliti. Baterija je puna. Kad god ga pokuša upaliti malo zasvjetli i ponovo se ugasi. Kad ga prikopča na punjač ništa se ne događa. Zna li netko u ćemu je problem?
Dobar dan. Molio bih Vas za malu uslugu. Sve Vas koji imate Motorolu V525 ili ste ju imali priliku dobro pregledati zamolio bih za mišljenje o navedenom telefonu. Zanima me kakvu ocjenu dajete njegovom foto-aparatu, brzini rada (u jednim novinama sam pročitao da je spora), da napišete koji su po...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma