e ovako, želim flashat svoj v3, nabavio sam i program i novi flash i sve i sad mi treba step by step kako prek tog programa stavit novi flash. i treba mi link za download motorola phone toolsa (tražio sam po googleu i stalno me treže 40$ za tu glupost). i da nemoj te da me netko pošalje na...
Nisam imao motorolu vec jedno duze vrjeme, pa ne znam mogu li sam staviti jezik ili mogu li mi u privatnom servisu staviti, i kolka bi bila cjena toga.
Pozdrav momci! Fleshao sam ga s tri različitam MP-a. Fleshanje prođe bez greške, ali poslije mi se pali samo bootloader. Ne mogu popraviti PDS preko P2k Easy toola, javi neki error! Bootloader: 08.23
pokušao sam unlockat svoju motorolu v360 bez tp-a i kod zadnjeg koraka u postupku sam zaboravio stavit bateriju prije posljednjeg flashanja...sad nemogu upalit mob..ali komp ga prepozna...i nemogu ponovo stavit mp gore..moze li mi neko pomoc??:hrv:
Gdje mogu nabavit slušalice za navedeni mobitel? hvala
Imam motorolu E770V,pao je s malo vece visine pa su mi se pokvarile tipke za pojacavanje i smanjivanje zvuka,mogu kako zamijenit za neku kombinaciju tipki ili programom? :wall:
Gdje nabaviti stereo slušalice za v360 ?? RAM3 je danas prodao zadnje i ne znaju kad će dobiti opet..... Jel nekome poznato gdje se može naći tako što ?? :-/
evo dobio od frenda motorolu e770v i zapeo sam vec na instaliranju p2k drivera... e770 se ne spaja kao druge motorole(kao moja v360)...zanimalo bi me da li e770 podrzava p2k platformu i gdje mogu naci upute za spajanje a da nisu sa ove stranice jer sam vec sve pogledao
pozdrav..ovako,prije par dana kupio sam od frenda memorijsku karticu za motorolu v360 od 256 mb,prvih par dana sve mi je radilo,i onda odjedanput na svi m pjesmama pisalo mi je da kao nisu u dobrom formatu,tak nekaj neznam sad tocno,i sad dok pokusavam uci na memorijsku karticu pise mi "NE MOGU...
daklem, danas spojim l7 sa kompom, p2ktools v3, idem si neke pjesme prebacit na karticu i sve to radi lijepo, no nisam stigao prebacit sve pisme, a morao sam se zurit na autobus, ja lijepo istakam kabel iz moba, prije nego sma ugasio p2ktoolsv3 i sjebe mi se meni u mobitelu.. ja idem restartat...
Pošto dosta ljudi postavlja ista pitanja, evo malog tutoriala za one koji hoće svoje motorolice još malo dotjerat... Ovim putem možete otključati dodatne opcije inaće skrivene u vašoj verziji softvera, bez flashiranja, customizirat razne stvari vama po volji i sl. Cijeli proces sastoji se od...
imam motorolu l6 kupljenu u t-mobileu...sad bih je želio dekodirat ali mi ju komp nece prepoznat...jedino u bot modu ju prepozna...jel zna ko sta bi moglo bit??? EDIT by mod: zadnja OPOMENA zbog naslova! ubuduće tema biva obrisana, bez upozorenja
jel je ko mjenjao flat kabel da mi kaže koliko košta, pukao mi je ondaj drugi šta vodi do vibro motorića tako da nemam vibre. Pokušavam nazvati simel već dva dana il se nitko ne javlja ili je zauzeto... dakle zanima me cijena.... i opet mi je nakon svega par mjeseci otišao onaj preklopni...
Jeste li kad htjeli da vaš telefon radi bez sim kartice? Evo malog uputstva.... Treba nam: P2K Advanced Editor RAZR V3 1.otvotite P2k Advance editor i conect mob....
v360 stoji u bootloderu i pise batery low canot program. kad stisnem za gasenje/paljenje ekran se zacrni i ponovno se vrati u bt. molim ako ko ima kakvo rjesenje nek javi. pozz.
-quad-band EDGE, -MOTOMAGX Linux OS, -100MB of built-in memory, microSD card support, -Wi-Fi, -5mp camera. http://www.boygeniusreport.com/2008/05/29/motorola-zn5-xperl-whatever-the-hell-its-called-hands-on/
još jedna iz W serije, mobitel je mobitel. ništa posebno po specifikacijama, ali je dizajn fantastičan. po meni, dummy mob, koji će lijepo pristajati našim lijepšim polovicama... status je avaibile... :) http://www.gsmarena.com/motorola_rokr_w5-2407.php Poštovanje, GoGs
evo riješenja, ljudi. pa probajte jel funkcionira. Bit 8320 ( P2KAE ) hoặc Offset 0410 ( P2KT ) : MMC_VIDEO_CAPTURE_SIZE -> đặt value : 0 Kb Bit 8416 ( P2KAE ) hoặc Offset 041C ( P2KT ) : MMC_LONG_MMS_VIDEO_LENGTH -> đặt value : 0 Kb Bit 8320 ( P2KAE used ) or Offset 0410 ( P2KT used ) :...
http://www.gsmarena.com/motorola_rizr_z10-2103.php konacno stigla i motorola sa pravom 3,2 mp kamerom i AF-om i symbianom.
Otkljucao je sa T-mobile-a i u P2K Tools pokusao samo izmijeniti vanjski tekst kao na V360 ali nije izgleda isto. Sad nema onog TM logo-a vec je prazan ekran kad je otvorena!
-100 x 49 x 18.5 millimeters, -QVGA (240 x 320) internal display, -GSM and 3G connectivity, -2 Megapixel camera with video recording and digital zoom, -GPS, -microSD card support, -photo/movie album, electronic dictionary, E-book reader, scheduler.
pozdrav imam neke probleme s mobom, ovako prije mi je poruka stalo oko 50 u inbox i outbox, dok sad kad imam 20ak poruka u inboxu mi pise da je inbox pun i imam problem da mi mobitel prima pola poruka samo, znaci ako je duza poruka primi je na pola da objasnim laički uvijek prima samo 5 i po...
evo jedan kratak postupak kako promjeniti sliku na vanjskom ekranu na motoroli V8 spojite svoju V8 sa kompom (u modu memorijske kartice) zatim dodajte OVE skinove za V8 ( ne druge) u eksterni skin folder odspojite mobitel sa kompa zatim odite u meni> postavke> teme> izraditi novu, to će...
- Offset 00 - bit 0: Settings > Initial Setup > Time and Date > Autoupdate Menu (1 on, 0 off) - Offset 0A - bit 7: Settings > Initial Setup > Backlight > Continuous option (1 on, 0 off) - Offset 02 - bit 0: Settings > In-Call Setup > Answer Options > Open To Answer (1 on, 0 off) ...
Pozdrav ekipo.pozdrav cjelom forumu. ja sam ovdje novi clan foruma. Bio sam na motodestination-u i jos uvjek sam tamo... Uglavnom... posto je ovde boljih i pametnijih ljudi molio bi da mi netko od vas kaze jedan dobar MP za v3 i da ima LP isto tako na hrvatski. I jos jedno pitanje: mobitel...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma