LG all models test mode: Type 2945#*# on the main screen. 2945*#01*# Secret menu for LG IMEI (ALL): *#06# IMEI and SW (LG 510): *#07#
Zedge.net Getjar.com Mobile9.com LG KE800 Themes LG Games v1
Update 11.04.2009 : Special version: 1) Prada ikone 2) Nove submenu ikone 3) Odlična optimizacija 4) Maknut ružni krug izad ikona
evo nacina... ako jos netko nije znao' Prvo morate omoguciti java (j2me) sadrzaj: 1. idite na: program files / lgcontentsbank i otvorite config.ini 2. promjenite EXIST_JAVA=N u EXIST_JAVA=Y (...u config.ini) 3. promjenite MODEL_NAME=xxxxxx u MODEL_NAME=KG800 (vas model?)
UPDATE: cini mi se da dosta vas traži originalne fileove, LGAPP foldere, toolse itd... sve to imate ovdje: Joe13 KU990 files
LMA Manager 2008 DOWNLOAD Qplaze S.T.A.L.K.E.R DOWNLOAD
LG FIRMWARE & TOOLS LG-3 U300 U880 U890 U900 Flash File-ovi za Unlock U300 V10: DOWNLOAD U880 V10b: DOWNLOAD U890 v10a: DOWNLOAD
Evo da malo pomognem vlasnicima LG mobitela koji traže program s kojim mogu prebacivati slike,melodije,video na i sa telefona i upute+upute za korištenje mobitela kao prijenosne memorije(ukoliko telefon podržava tu opciju) u PDF formatu također isto engleski jezik.(nažalost naš uvoznik za LG ima...
LG Glavni Sadržaj *WAP/GPRS/MMS Postavke za LG* *LG Unlock * *LG Firmware & Flash Files* *J2ME preko USB-a*
T-mobile WAP Postavke Postavke za WAP korištenjem GPRS-a U izborniku Izbornik izaberite Pretraživač (7) > Odabir, te zatim Postavke (4) > Odabir. Odaberite Profili (1) > Odabir, zatim Opcije te s popisa ponuđenih opcija odaberite opciju Dodaj novi (4) > Odabir . Unesite ime profila, npr. TM...
Lg u880 sam nabavio ali nemogu naci nigdje ni jedan za prodaju da vidim koliko to danas vrijedi...ima samo jedan na ebay za cca 400kn...zna tko sta vise??
Eh ovako imam problem pri vezi PCa i mobitela,dakle model je LG KU990i,instalirao sam PC Suite III i sve radi uredu no problem nastaje kada u PC Suiteu hocu da instaliram neku java aplikaciju kao npr stopericu ili Android zaslon zapravo nista ne zeli,odaberem jar file i onda idem na opciju...
Pozdrav ljudi Nedavno sam kupio ovaj mobitel, i tek danas sam ga rootao s Gingerbreakom. Nakon toga sam instalirao ROM Manager aplikaciju, i planirao backupovati trenutni ROM. Za to je potrebno instalirati ClockworkMod Recovery, koji sam ja instalirao pomoću ROM managera. Ali sam ja budala...
Pozdrav imam LG KP502 sa vipovim firmwareom i stvarno bih ga htio maknuti jer je pun bugova problem je što neznam kako.našao sam upute na mylgcookie forumu,ali je većina linkova mrtva. probao sam updateati sadašnji firmware preko help/supporta na lgovoj stranici,skine se nekakvi tool i updatea...
događa se uvijek isto,brojevi su memorirani u imeniku,ali kada me bilokoji memorirani broj nazove(propušten ili primljen poziv) ili pošalje poruku,pokazuje samo broj,a ne ime kada promijenim prikaz brojeva(sim,mobitel,sim i mobitel) pokaže se ime,ali nakon slijedećeg poziva opet ista stvar
Zelio bih kupiti telefon LG GD 510 Pop . Da li neko ima iskustva sa tim telefonom i kakvi su dosadasnji utisci ?
Stavim pjesme na memorijsku i kad slusam svakih par sekndi zastane i tako stalno.neznam vise sta da radim.kupio sam novu memorijsku stavi pjesme na nju cak sam i defragmentiro ali opet isto.zna li netko kako da to rjesim da mi nesteka kad slusam pjesme? LP
znaci pronasao sam svoj stari lg kf510, koji me prije koju godinu jako nanervirao sa blokiranjem svojih touch tipki koje su za stalno otkazale poslusnost,pa je zavrsio na zidu, na podu i sl.... uglavnom, vise ne radi ni ekran,valda je riknio i flat kabal,no telefon se i dalje moze upaliti(bar...
Kako na KU 990 ubaciti nove teme i moze li ih biti vise od 3? Ako moze malo detaljnije objasnjenje jer do sada nisam imao LG mob. Hvala.
Kao što piše u naslovu ima ta dva problema iako sam se uspio spojiti na iskonom wirless-e modem i uredno mogu koristiti aplikacije koje su vezane uz net. Nadogradnju i app store nisam probao naptraviti preko operaterove 3G mreže (Tomato) pa me zanima di je tu problem Najljepše se zahvaljujem...
može li se ukloniti ono sr... od vodafona sa LG cookie K502? mislim na onaj početni zvuk kada se mobitel pali? Mob. je inače zalljučan na Vip mrežu, pa pitam da li se može možda ubaciti neki drugi soft, od nekog drugog, sličnog modela, debrandiran? Otključavanje nije potrebno.
LG T370 Cookie Smart http://www.gsmarena.com/lg_t370_cookie_smart-4702.php vjerojatno ce biti neki jeftinjak.,jedino sto izgledom podsjeca kao neki dobar mob...
Hej ljudi! Nedavno sam kupio mobitel LG T310 Cookie Style, ali je zaključan na vip, a ja bih ga htio koristiti na Tele 2. Pretražio sam cijeli internet i nisam našao niti jedan program ili stranicu koja bi mi mogla izračunati moj kod za otključavanje besplatno. Cijenio bih bilo kakvu pomoć što se...
I dalje pristižu dobre vijesti iz LG-ja: za vlasnike Optimusa 3D i Optimusa Black je stigla nadogradnja na Android Gingerbread 2.3. Postupak nadogradnje je jednostavan i ne traje dugo, a zatim slijedi uživanje u novim funkcionalnostima koje Gingerbread donosi. Upgrade je dostupan putem LG-jeve...
Preko cega se moze fleshovat kp502 cookie
Pozdrav ljudi, prvo da vam kazem da se u mobitele ne razumijem skoro nikako, ove androide, romboide i ajfonove i te pi.darija ne znam ni otkljucati :retardlol: Imam problem sa ovim kolacicem, doduse nisam odmah reagirao pa se i ne nadam previse... Doticni mobitel mi se poceo gasiti iz cista mira,...
pozdrav drustvo,ovako imam sljedeci problem sa navedenim mobitelom.Kada ga upalim unesem pin i uredno se upali,al kada dode do glavnog ekrana mobitel se zamrzne skroz i ne mogu vise nista,izvadim bateriju vratim ali opet isto,jel ko ima takav problem i što da učinim.hvala __________________
Nestalo mi slike na Cookie Freshu i skontam da mi je riknuo ekran,i odem ja do servisa,i lik konstatira da je riknuo LCD ekran (vidi vraga!). Ukratko, kaže lik, zamjena dođe 400 Kn,a ja ka ono,fala lipa,al to ću ja sam doma, jer otprilike za te novce kupim novog Samsunga S5230 kod tele2. never...
Pozdrav, jel postoji način da se otključa ovaj mobitel besplatno?
Razmišljam o ovom mobu. Jel ga ima tko? Malo da neš napiše o njemu.
Razbio sam mu ekran,narucio drugi,stavio sad mi neradi touch imam 2,proba sam oba toucha sad neznam moze li bit do ekrana,ploce ili tocuha
Imam lg kf510 i nekad se gasi sam od sebe nema da prikazuje logo i ono nego samo se od jednom ugasi treba mi pomoc kako to napravit....jeli do do softwera sta mislite
Što mislite o ovim modelima koje LG namjerava prezentirati na MWC-u? LTE Tag izgleda zanimljio no zasada samo za korejce. Sviđa mi se ovaj 4,3-inčni IPS ekran ... možda se LG vraća iz "mrtvih"?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma