:respect: ovako imam par pitanja i situacija u vezi ovog mobitela. naime imam ga vec 3 dana i stavio sam na njega android 2.1 onaj bas sluzbeni a ne black, radio sam po tutorijalu s foruma i uspio staviti 2.1 bez problema. zatim sam pokusao napraviti onu shemu apps2sd da mi stane sto vise na mob...
LG Hrvatska omogućuje detaljno upoznavanje i uživo isprobavanje WP7 mobitela - LG Optimus 7. http://www.mobil.hr/novosti/lg/lg-hrvatska-poziva-na-upoznavanje-s-lg-optimusom-7-3851
Dobar dan! Nekidan sam kupio ovaj mobitel u tele2 i želim ga otključati na vip i tomato... Pretražio sam po internetu i još mi više nije jasno kako to napraviti, zna li netko neki način?
Bok, nakon milijun pokusaja i razlicitih pristupa spajanju ovog mobitela na PC postajem beznadna.:angry: da li postoji netko tko je uspio izvesti cudo i spojio ovaj mobitel s kompjuterom. jedino sto mi preostaje ako ne nadjem nacin da ih povezem je flashanje na ku900, ako je moguce(!) ...
ovako, kada sam išao instalirati temu za lg cookie, krivo sam nešto napravio sa Cust_theme i sada već 3 dana nemogu upaliti cookija. Evo, snimio sam i video pa da vidite koji je problem. http://www.youtube.com/watch?v=HoF34PZccYo evo, to je moj problem. sada sam čitao nešto i sada trenutno...
Bio mi je mobitel na servisu,pitao i u tele 2,ali niko ne zna zašto ne može gledat videoisječke.Ima li ko od vas lg i imate li problema sa gledanjem videa npr sa youtuba?
E ljudi ima ko link za firmware za KP502 i program kojim ga mogu stavit ??? Dogada mi se ovo: Upalim uređaj i cjelo vrijeme mi samo svijetli ono LG-eva reklama...pa ako tko ima postupak i sve potrebno za to bio bih mu zahvalan da mi pojasni i da stavi linkove... hvala unaprijed...:respect:
Pozdrav svima! Cura mi ima KP502 cookie. Mob je bio zaključan na VIP mrežu i dekodiran je (ne i debrandiran). Unutra je TELE2 kartica. Instalirao sam wap i mms postavke, a naknadno ih i ručno unio međutim javlja se problem: Internet radi u integriranom browseru, kao i u operi mini. U drugim...
pleeas help! napravio sam kako piše u uputstvima...zaštekam usb kabel u komp i u mobbitel a na mobu mi piše ''Punjenje baterije'' i ti je sve....uopče mi se ne želi spojiti na komp....:((( pleees help !!! :'(
Postoji li neki progranm s kojim bih to skinuo.. hvala puno
Pozdrav ekipa,eto kao što vidite u naslovu me zanima,jel se može otključati lg kc550,imam ga na simpu,a trebao bi mi na sve kartice,nisam nigdje na forumu našao kako njega otključati,molim pomoć...još me zanima koja oprema treba?usb kabal,ili samo preko koda...hvala puno...pozdrav
molim za pomoć imam lg gp540 optimus i imam promblem sa wifi kod kuće imam modem-ruter spead touch sa wlan-om telefon mi se spoji na njega ali nemogu na net sa telefonom sve dok mu u postavkama ne ukucam dns-ove ,netmask i izlazni IP tek onda mogu na net pa neko će reći u čemu je onda problem...
Please HELP !
Kupio sam flat kabl za LG kf900 (prada) i sad imam zelju da ga zamijenim... lutao sam po forumima, youtube-ima, googlovima i nikako da pronadjem kakav video materijel ili printanu verziju uputstva kako rastaviti telefon i kako ga sastaviti? Ako ima neko da je naišao da mi samo link proslijedi. ...
Hi all, eto nekako sam izbjegavao, no ipak uzeo novu LG Arenu na test. Za sad je imam tjedan dana, i nekako imam podvojeno misljenje. Ima li ovdje duljih korisnika? Onih koji mozda zele nabavit pa da ima odgovorim na pitanje? p.s. ne mogu poslat mail veci od 1MB!! :(
E ovako pozdrav ljudi prije 2 sedmice sam kupio Bl40 i sada kada sam ga citavog precesljao imam par pitanja i jedan problem koji ne mogu odklonit a nadam se da cu ovdje naci to sve jer je ovo izvrstan forum od mog prvog mobitel siemens m35 pa evo do sada citam i pronalazim stvari koje mi trebaju e...
Trebao bih za navedeni model touch tipke ili neko zna di ima za kupiti, unaprijed hvala
Pozdrav svima! Imam OTKLJUČAN KP502, međutim ima nekih problema s internetom (već sam pisao o tome ali bez odgovora). Pretpostavljam da bi zamjena ovog VIP-ovog firmwarea sa nekim stock firmwareom riješila stvar. Trenutni software je KP502AT-00-V10c-219-10-JAN-19-2010, a htio sam pokušati sa...
ovako, pošto sam jučer nabavio ovaj mob u tele2 ponudi htio bi pitat par stvarčica o priboru tj. dodacima. recimo volio bi znat ako se može negdje nabaviti neki stylus i slušalice za lg-a. bio sam guglao, al il sam ja blentav pa ne vidim ili jednostavno ničeg konkretnog nema. pa ako bi mi netko...
Dakle pokusavam instalirati operu mini po ovome tutorijalu http://www.youtube.com/watch?v=NoQBWFLIg7w problem: opera se instalira, ali kad se ide spojit na net, ne moze se spoji ijako sam ja dopustio spajanje.
Imam problem s navedenim mobitelom.... znači ja naveče kad idem spavat normalno ostavim mobitel upaljen a kad ono ujutro on ugašen, čovjek bi reko crkla baterija, al eto ona puna...jel zna možda zbog čega se gasi, gledo sam u postavkama jel ima di to namješteno da se ugasi al nisam ništa našo......
Da li netko zna koju stranicu gdje ima za downloadati java softwere ili programe poput messengera, facebooka, nekih igra itd...
Ovaj mobitel je "pametan" i pamti sa kime smo zadnje razgovarali, slali poruke, iako smo te pozive/poruke pobrisali. Odnosno te brojeve će prve ponuditi kada šaljemo novu poruku, ili hoćemo nekoga nazvati, te brojeve nam "preporuči". Da li se to može nekako isključiti, bilo kako, da uopće...
ovako,trazim osobu koja ima lg ku990i vievty,ali ne i ku990.ispod baterije vam pise koji je vas model..meni se desilo da nisam radio backup prije flashiranja,i sad mi ne radi kamera jer nemam original firmware na mobu.Moj ku990i je kupljen u tele2,pa bi mi trebao netko da ima takav isti da mi...
dakle kako da namjestim na ovom mobitelu da vidim sliku onoga koji me zove na mobitel,mislim kako da to namjestim,inače imam slike spremljene na mobitelu ali ne znam kako i da li se to oupće može izvesti i još nešto koji je zadnji sw za ovaj mobitel ako netko zna ja imam KM900AT_V10t
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma