Evo ovako, imam LG GT500 i na njemu instaliranu Wisepilot navigaciju ali imam licencu samo mjesec dana ! Sad me zanima dali se moze nabavit kaki kljuc za taj program (da bude i dalje besplatan) ili jel ima neki drugi program za taj mob.
pozdrav,imam lg gt 500,e sad me zanima dali se moze neki software ubaciti u njega,naprimjer android ili tako nesta,hvala
eto imam mogućnost uzeti taj mob na pretplatu za neku sitnu lovu pa me zanimaju vaši dojmovi a meni mob izgleda dosta ok a nisam imao ga mogućnost isprobat tj kakav je soft! http://www.gsmarena.com/lg_ku250-1877.php
Probao sam nesto slati/primati, pa upariti uređaje ali neda,cak ni nakon tv.postavki.Moze li se to (probat) rješit nekim kodom?
Pozdrav! Imam lg cookie vec duze vrijeme i ispo je problem.Mjenjo sam mu dosta firewara i tema dok jedan dan sam od sebe nije zablokiro.Moze se upaliti ali crn je ekran i radi pozadinsko svjetlo,reagira na dodir i pali se sasvim normalno ali samo sto se nista nevidi -.- Ako je iko rjesavao ovaj...
Pozdrav :)....Planiram već duže vrijeme kupiti neki Lg mobitel, ali ne znam koji model odabrati....Pokušavam pronači neki model koji nije kilzni ili na touch screen (barem ne cijeli).....da služi za pozive, poruke, ima mp3, radio, 3G i naravno proširivu memoriju sve ostalo manje bitno...I da ne...
Koliko vam traje baterija na ovom mobitelu? Meni ne moze izdrzati ni 1 dan. Ovako lose nije bilo ni na mobitelima iz 90tih. Na njemu je Android 2.1 (originalni update). Je li ovo mozda do Androida 2.1? U potrosnji mi pise da je Android sistem potrosio svu bateriju. Inace gps, wifi, osvjetljenje...
Uzet u T Mobil-u.
Molim sve koji znaju da mi detaljno objasne kako ubaciti sofrwer ili prevod na lg arenu,bio je prevod na njoj međutim drug je fleshovao i nadogradio novu verziju softwera,e sad bih zelio da vratim staru koju je imala prevod na hrvatski kako i pomoću čega.MOLIM POMOZITE:cry::cry:
http://www.gsmarena.com/lg_gw300-2918.php
Molim ako netko ima kakav link za otkljucavanje ovog modela ili jos bolje kakav tutorial na hr ili eng... thx :)
pozdrav na mobitelu sve normalno radi, ali se je pojavila ova fleka odjednom i touch nije prvo radio na tome dijelu, kasnije pa na cijelom displeju sta se to desilo s njim? inace, od cure mob, dobila ga na poklon od mene, a kaze da nije ni udarila s njim nigdje niti se ista prolilo po njemu, a...
Pozdrav :) da ne otvaram posebnu temu tu cu vam postaviti pitanjce, nadam se da se moderatori nece ljutiti. Planiram kupiti neki jeftini Android, se isplati LG Optimus GT540 ovaj u tele2? Svi govore LG sucks, al zakurac je po meni kod njih samo onaj fail od cookie-a mada je on pokrenuo trend tač...
Novi sam u ovom svijetu Android softwera i LG-a pa jel mi mozete malo objasniti? Hvala
Pozdrav, 1.zanima me kada je najbolje stavljati slike, mjuzu i ostale stvari sa kompa na mobitel, pitam iskljucivo zbog baterije jer kad ga ustekam preko USB-a baterija se pocne puniti? pa da ne zeznem kapacitet... 2. pitanje je vezano uz operu mini, jel itko ima kakvih iskustva s tim da kad...
da li je itko probao ovu metodu koju sam nasao ? (inace , LG podrska je cisto sranje prema sonyu,nokiji,samsungu) Got a LG GT500 or a GT505 on t-mobile or any other network and cant stand the branded firmware? just follow this guide to de-brand your phone and get rid of it all, the...
pozz da li postoji neki programm u kjem mogu gledati tv na mobu ,jer inace (npr u bhtelecomu)postoji stranica sa media serverima ,koje ja ne mogu otvoriti s ovim mobitelom,pa me zanima postoji li program u kojem mogu otvarati te media servere? Usput da pitam postoji li ikakav nacin da se...
LG KG800 KOJIM PROGRAMOM FLASHATI ? skinuo sam sa neta dva softa KG800P64-EUR-V10k-XXX-XX_SEP_21_2007_702_1.mot LG-KG800_KG800P64_V10d_EN_GER_FR_ES_IT_PT_NL_GR_FIN_SW_NO_DEN_TR_FULL_#2.crb da li je to sve sta mi treba za flashanje ili treba i custom ko i kod sonya
Imam problema sa kamerom, kada se pali tel, osjetim da se pali sporije, i kad odem u kameru, samo mi pise da se ucitava i tel se blokira... ima li neko slicnih problema i kako ih je rijesio HVALA
poslije dugog traženja po forumima, a zbog problema sa mobom koje je proizišlo iz mog mijenjanja dijelova sw-a, što neprolazi, nešto sam modirao i riješio mob. Na 10c opn eu org, flash-irao 10j opn eu by Homero, + theme DARK ANGEL !!! obavezno predznanje sa foruma !!! a sve potrebno je...
pozdrav forumašima. poslije factory reseta pojavila mi se četvrta tema - orange, koju sam naravno htio isprobati, i tu nastaju problemi. mob toliko šteka da se nemože ništa, osim kamere. ubacujem LGAPP sa sw-a v10g, a imam v10c sw. poslije ubacivanja mob radi a kamera samo učitava i tel se...
Trazim a ne mogu nigdje naci, kako otkljucati gt540 sa tele2, ako neko moze kratko objasnjenje ili link, hvala
Danas sam kupio u T-mobile LG GS290, naravno zaključan na T-mobile mrežu. Zna li netko kako ga sam otključati? Tražio sam po internetu, ali nisam uspio pronaći nikakav način osim plaćanja da dobijem kod.
Kako reinstalirate softver mobitela LG GM360' Sllučajno se dogodila greška kad sam ažurirao softver pa mi mob stalno blokira i spori je. Pa ako netko zna kako reinstalirati sofver neki napiše. HVALA UNAPRIJED!!!
Zanima me da li netko zna u čemu je razlika između LG A130 i LG A133 koji se može naći u vipovoj ponudi, nigdje nisam našo LG A133 model već svugdje samo A130! hvala
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma