Više od 600 milijuna ljudi na našem planetu ima svoj profil na Facebooku. A kako bi došli do njega koriste se desktop računalima, prijenosnim računalima, tabletima, mobitelima, a sve više i pametnim telefonima. Na svoj Facebook profil svakodnevno, i po više puta dnevno idem preko mobitela koji...
Želite li saznati sve o naprednim mogućnostima prvog pametnog telefona s dvojezgrenim procesorom (LG Optimus 2X) i uređaja s najsvjetlijim zaslonom (LG Optimus Black), obavezno morate doći na besplatnu dvosatnu radionicu koju organizira LG Hrvatska. Na Otvorenim danima LG-a, koji se pod stručnim...
Svi smo kad-tad odigrali neku igru na mobitelu, a neki su sigurno i ovisnici te svaki dan igraju različite naslove na svojem mobitelu. Ja svaku večer prije spavanja obavezno odigram jednu igru koja me doslovce uspava. I tako već godinama... Igranje igrica je zabavno, a statistički podaci kažu da...
3D stiže i na mobitele. Nakon što je krajem prošle godine LG najavio kako radi na mobitelu s mogućnošću reprodukcije i snimanja 3D-a, potvrda je stigla na ovogodišnjem Mobile World Congressu u Barceloni. Tamo se mobitel mogao vidjeti i uživo isprobati. Tako je svijetu predstavljen prvi mobitel koji...
Prava prilika za isprobavanje snage i mogućnosti dvojezgrenih procesora, poput Nvidijinog Tegra 2 koji se koristi u prvom dual-core mobitelu na svijetu LG Optimus 2X, jedan je od najzanimljivijih featurea na mobitelima – snimanje videa. Ali, u ovom slučaju govorimo o FullHD snimanju, što do sada...
Pozdravljam sve i molim vas da mi pomognete. Imam gomilu kontakta u Microsoft Outlook-u i zelio bi da ih prebacim u LG gd330 telefon, ali koliko vidim LG softwere za sinhronizaciju radi samo sa nekim modelima među kojima nije ovaj moj. Ako neko slucajno zna da li postoji neki program sa kojim bi...
Pravo iznenađenje početkom godine priredio je LG sa svojim dual-core mobitelom. Naime, Optimus 2X prvi je mobitel na svijetu koji ima dvojezgreni procesor, a mobitel je predstavljen na CES-u u Las Vegasu. Jeste li ikada razmišljali zbog čega se pametni telefoni baš zovu pametnima? Zar su...
jučer je bilo preodvratno vrijeme u vukovaru i krenio u školu i malo pokiso.. skužim da mi je mobitel u džepu i idem ga premjestit u torbu i padne par kapljica na njega.. i kad sam ga izvadio skužio sam da je ušla voda u njega.. naravno touch ne radi no sve ostalo normalno tj mogu se javit i...
nakon što sam flasho mob nakon paljenja prikaže samo lg logo te nakon toga šarene crte odozgo prema dolje i ne reagira ni na jednu od tipki i nemože ga se ugasit.... PLIZ HELP, HITNO JE JAKO!!!!! plizz neka pomogne tko zna,uzvratit ču nekako
pozz, nakon što sam flasho mob nakon paljenja prikaže samo lg logo te nakon toga šarene crte odozgo prema dolje i ne reagira ni na jednu od tipki i nemože ga se ugasit.... PLIZ HELP, HITNO JE JAKO!!!!!
pozdrav imam problem sa SD karticom, barem mislim da je u tom problem mobitel je star oko 2 mjeseca, prije sam normalno prebacivao glazbu s kompjutera na mobitel preko LG PC Suitea IV, medutim u zadnje vrijeme mi izbacuje poruku "Nije moguce kreirati direktorij"... isto tako jedna...
Kupio sam mobitel prje 5 dana! i spojio sam ga na wifi i odlicno je radio sve 5! Od jucer sam primjetio da radi sve sporije danas nemogu otvoriti internet niti youtube na nj. MOLIM VAS ZA KOJI SAVJET PREPORUKU ILI POMOC :sos: Unaprijed hvala =)
Na Mobil.hr je startao blog o LG mobitelima i dodatnoj opremi: http://blog.mobil.hr/ Osim blogova o Optimusu 2X, ima i jedan vrlo zanimljiv o bežičnom punjaču mobitela http://lgblog.mobil.hr/lg-wireless-charging-pad-omogucuje-bezicno-punjenje-mobitela-12
Pozdrav zanima me da li se moze otkljucati, naravno da može ali da li je moguće učiniti to besplatno... Malo sam tražio po googlu ali bez uspjeha za free načinom, sve što sam uspio naći plaća se... :( Zna li netko mozda rijesenje moga problema?
Radi se o LG GU230 http://www.gsmarena.com/lg_gu230_dimsun-3039.php Jučer sam ga odnio da otključavanje na sve mreže. Prije toga je bio t-com mreži. Sad kad hoću provjeriti stanje na tomato kartici s *101#, mobitel se samo ugasi. Pozivi i sms rade normalno. Što je najgore T-comova sim...
pozdrav spajao sam telefon (LG KU990) na racunar preko EFS MEDIA BUILDER , i ubacivao mu backup, preimenovao sam LGAPP u TOTO i poceo da vracam backup, na nekih 60% telefon se sam diskonektovao i sad se nemoze konektovati, tj. konektuje se na sekundu i diskonektuje, cuje se zvuk na racunaru da je...
Pomagajte ako se iko susreo sa nečim sličnim. Imama jedan kuki koji mi stalno javlja da imam 2 nove poruke. Konstantni je na displayu obavijest i pri vrhu ekrana kovertica. U memoriji imam 100tinjak poruka i otvaro sam jednu po jednu ali nije pomoglo. :loco: Ako ima neka fora osim da izbrišem...
Imam mogućnost u firmi da uzmem ovaj mob pa molim ako ga netko ima ili zna nešto više o njemu da podijeli svoje dojmove, prednosti i mane i da mi pojasni ovu navigaciju wisepilot s njim što dolazi jel to besplatno ili se nešto plaća hvala
Znaci problem je on radi al mi se cini ko da steka onak ukljucim jutub nece nis napunit inace stranice otvara kad skidam neku aplikaciju s marketa treba pun.k da skine imam osjecaj ko da malo skida i onda malo steka moguce da je do rutera jer mislim da mi to prije promjene rutera nie radio...
Pozdrav.Imam LG kg130,rado bih ga otključao ,mislim da mogu i druge kartice u nj.Da li mi tko može pomoći...hvala.
Kupio sam mobitel LG P350 preko Tele2. Kad sam došao doma pokušao sam se preko WI-FI-a spojit na net. Upalim WI-FI, ukucam šifru od svog rutera i uredno se pojim na njega. Piše da sam spojen. Međutim kada pokušam ići na net, ne mogu? Zvao sam korisničku podršku od Tele2 i rekli su mi da se javim...
Ne mogu otključati LG shine jer mi nakon što ukucam 2945#*9701# umjesto da me pita kod javlja ''sim lock is not activated'' ali mobitel i dalje radi samo na tele2 je imao netko sličnih problema???
http://www.gsmarena.com/lg_t315-3880.php Čini se jedan zanimljiv dobar mobač za negdje do 1000kn!! :icecream:
Ovako, spletom okolnosti došao sam do p500 i rekao hajde, može ga se kvalitetno overclockati i srediti bez nekih problema, no problem nastaje u samom početku. ništa ne mogu napraviti sa 2.2.2 froyom nego moram downgrade na 2.2. gdje naći rom? nakon toga ga mogu rootati bez problema, problema...
Pozdrav Naime dobio sam LG GC900, negdje sam citao po internetu da je moguce da se nabaci na njega android. Da'l je to zaista moguce ili su samo glasine. Kako bi se vec mogao izvrsit taj upgrade?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma