Ove je godine LG već nekoliko puta postao vlasnikom titule „prvi na svijetu“. Nakon prvog dvojezgrenog procesora na smartphoneu 2X te prvog 3D pametnog Dual Core, Dual Channel, Dual Memory telefona na svijetu LG omogućuje uživanje u 3D-u na tabletu koji je već dostupan na našem tržištu. LG...
Pretjerano izlaganje suncu nije opasno samo za kožu, sa sunca „bježe“ i mnogi mobiteli. Razlog je slaba vidljivost sadržaja na zaslonu mobitela na direktnom suncu, daleko od hlada. 700 nita svjetline pak omogućuje lako pregledavanje sadržaja na zaslonu telefona dok je telefon izložen suncu. Ovih...
Kako ubaciti temu u LG Cookie. Pokušavao sam nešto preko programa sa neta ali nisam ništa postigao. I dalje mogu samo mijenjati wallpaper.
Kako i naslov govori, uđem normalno na facebook zero, ako imam novu poruku u inboxu, pogledam, napišem odgovor ali kada stisnem "pošalji", mobitel mi se jednostavno ugasi i onda se ponovo sam upali. To me je počelo zezati prije nekih tjedan dana, a prije toga je sve bilo normalno. Mobitel normalno...
Microsoft je završio razvoj nove verzije operativnog sustava Windows Phone 7 koja će se zvati Mango. Svi će novi WP7 mobiteli dolaziti predinstalirani s Mangom, kojem je upravo završila razvojna faza. Microsoft se na velika vrata želi vratiti u mobilnu arenu, a Mango bi trebao donijeti više od 500...
Evo mene opet, s novim nevoljama. Tek nakon što sam riješio softverski problem na ovom mobitelu, sada imam hardverski, a to je - danas je puknuo ekran. Pao je sa visine od pola metra, a ekran puknuo popola. Kada ga upalim, čujem početni ton, i dolje pri dnu oko 1 cm se vidi nešto i to je to. ...
pocetnik sam pa zamolio nekoga za malu pomoc dobio sam se w200i na ppoklon kad ubacim karticu u njega pise mi insert correct SIM card sta treba da uradim???????? hvala unapred
da li će izaći update veći od 2.1 ? jer memorija koju ima mob nije dosta,jer stalno moram brisat neke aplikacije da bi stavio nove!
Pozdrav! Imam LG KE970 Shine kojem je puknuo flat kabel. Postoji li koji program s kojim bi mogao izvući imenik s njega ? Imam USB kabel od njega. Zahvaljujem na odgovorima.
Google, jedna od najvećih i zasigurno najzanimljivijih tvrtki čiji operativni sustav Android koristi 30-ak proizvođača mobitela i tableta, među kojima je i korejski LG sa serijom pametnih telefona i tableta Optimus, objavio je rezultate poslovanja za drugo tromjesečje ove godine na kojima im se...
Prvi 3D Dual-Core, Dual-Channel, Dual memory telefon na svijetu, LG Optimus 3D uspješno se može natjecati i s najboljim prenosivim uređajima za igranje zahvaljujući stereoskopskim 3D igrama i vrhunskim performansama koje nudi. Time ulazimo u novu eru zabave u pokretu, a prve S-3D...
LG je launchao Dual SIM telefon u kojem u isto vrijeme mogu raditi 2 SIM kartice razlicitih Operatora. Sad cu moci imati u 1 mobacu poslovni i privatni :D Zagreb, 15. rujna 2010. - LG Electronics (LG), globalni predvodnik i tehnološki inovator na području mobilne komunikacije, predstavio...
Jedna od najnovijih funkcija na mobitelima, a u kojoj je LG lider na svjetskom tržištu jer ju je ponudio među prvima, jeste HDMI. Zahvaljujući HDMI portu mobitel je moguće spojiti s drugim uređajima te na njima reproducirati sadržaj s mobitela, čime mobitel postaje multimedijalni ultimativni stroj....
Od početka srpnja Hrvatska je bogatija za dva nova mobilna uređaja – prvi 3D pametni Dual Core, Dual Channel, Dual Memory telefon na svijetu i prvi 3D tablet - LG Optimus 3D i LG Optimus Pad. Ovi inovativni uređaji pozornost plijene ne samo svojim 3D iskustvom snimanja, reprodukcije i...
LG Optimus 3D je prvi LG-jev 3D mobilni telefon s tri dvostruke tehnologije za pregledavanje 3D sadržaja bez naočala! Ovaj je pametni 3D telefon opremljen kamerom od 5 megapiksela s dvostrukom lećom koja omogućava fotografiranje, osim u 2D-u, i u 3D-u te snimanje 3D video zapisa. S Optimusom 3D...
Resetirao sam mobitel i sada su mi svi brojevi u formatu 385-123-4567. Mijenjao sam Locale u hrvatski, ali brojevi ostaju isti. Zna li itko kako vratiti na nas prikaz brojeva u imeniku?
Ažurirao sam sofver mobitela LG GM360 Viewty Snap sa LG PC Suite. No kad sam nakon ažuriranja pokrenuo mob nestala su mi slova. Imam sve, samo nemam slova. MOLIM POMOĆ!!!http://cafe.mobil.hr/images/smilies/help-1.gif
Kako se baterija mobitela puni? To svi znamo: mobitel se spoji na žičani punjač i punjenje započinje. A da li biste voljeli isprobati bežično punjenje baterije mobitela? Iako ova ideja djeluje prilično futuristički i čini vam se kako se za realizaciju takve ideje trebate katapultirati u...
Imam usb kabl za ovaj telefon ali nikako nece da mi prebacuje fajlove tj nece komp da ocita telefon preko pc suite pa moze li kakav pomoc
Zna li ko zasto nece da se cuje zvono,sve sam pokusavao ali nece nikako da se cuje kad me neko zove
Imam LG GD510 i odjednom mi se poćeo (resetirati)gasiti kad se hoću logirati na facebook. Samo se ugasi i upali sam od sebe. Na sve druge stranice mogi ići bez problema osim na facebook. Ako mi netko može pomoći bila bih vam veoma zahvalna.
LG-jeva Optimus serija Android pametnih telefona idealna je za korištenje cloud computinga, odnosno računarstva u oblacima. Mobiteli imaju velike ekrane, brzi Internet, pristup do 280.000 različitih aplikacija, odlične fotoaparate... Zahvaljujući Gmailu i sličnim e-mail klijentima od sada...
Imam ovaj mob par dana , ne znam kako ,u galeriji slika pojavile su mi se slike koje imam na mom Picasa Web računu-oko 3000 slika.Pokušavam obrisati te mape ,ne uspijevam. Pitanje br 1: kako da ih obrišam? Pitanje br. 2 kako da spriječim da se ovo ponovo dogodi?
O tehničkim karakteristikama neću puno pisati jer ih je lako naći pa ako nekome treba neka se snadje. Krenimo od izrade.Mob je napravljen fenomenalno!Čim ga uzmeš u ruku osjetiš da je kvalitetno napravljen i da su si dali truda.Na mobitelu ništa ne škripi i ne lupka tako da zaslužuje čistu...
U Barceloni je LG predstavio Optimus Black, pametni telefon s najnovijom vrstom revolucionarnog zaslona NOVA. Osim novog zaslona telefon odlikuje tanko i lagano te istovremeno jedno od najboljih dizajnerskih linija kućišta. Mobitel ima masu od samo 109 grama. Optimus Black je idealan modni...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma