Na današnjim mobitelima uglavnom prevladavaju zasloni osjetljivi na dodir (touchscreen). Postoji li razlika među njima? Koju vrstu zaslona posjeduje vaš mobilni ljubimac? Do nedavno rezervirani za skupe telefone, a danas prisutni na mobilnim telefonima svih vrsta i cjenovnih razreda, zasloni...
Dakle čini se kao ista stvar u stilu LG Optimusa LTE(ovaj: http://www.mobil.hr/novosti/lg/lg-optimus-lte-zraci-4284). Našao sam neku polovičnu sliku na Googleu o njemu: http://cdn.pocketnow.com/scale/180/157/portal/news/0000019932//LG-Nitro-HD.jpg Mislite li da će imati kakav odjek ovaj mob?...
Za fotografiju se kaže kako govori više od tisuću riječi. Koliko li tek riječi može „ispričati“ 3D fotografija? Odgovor su potražili fotografi National Geographica. U zanimljivu avanturu po svijetu krenula su šestorica fotografa i fotonovinara National Geographic „oboružana“ moćnim uređajima...
Složit ćemo se - YouTube zauzima posebno mjesto na webu: želim li pogledati video, pronaći ću ga sigurno na ovom servisu koji se sve češće, osim na mobitelima, računalima i tabletima može pronaći i na pametnim televizorima. Zanima li me isječak iz filma „Johnny English ponovo jaše“, novog filma s...
Pozdrav društvo! Imam pitanje Kako Pravilno instalirati We Travel 0.9.12 java GPS navigaciju na Km900 Mape sam stavio ok ali je problem kako je namjestit da radi to kako treba Ima mapa od garmina koje su modificirane za We Travel Inace radi preko GPS ne preko gprs ili interneta
Kad se spomene Barcelona većina ljudi pomisli na crkvu Sagradu Familia, poznatog umjetnika Gaudija, ulicu Rambla, brdo Montjuic, trg Placa Catalunya i ostale znamenitosti glavnog grada španjolske pokrajine Katalonije. Otići u Barcelonu ili bilo koji drugi grad i ne fotografirati znamenitosti...
Pozdrav! Posjedujem LG GD510, tkz. POP. Prezadovoljan cijenom i omjerom i općenito mobitelom u zadnjih godinu dana. Ali crkao mi je touch-screen. Koristio ga, sve super radi, odložio ga na stol, dođem za 10min, ne reagira na ništa. Nije mi jasno kako je samo odjednom prestao raditi a nije bilo...
Što mislite o novom LG Doubleplayu? Dolazi s dva ekrana, kliznim putem naravno dolazite do drugog "pomoćnog". Android 2.3 je uključen, a QWERTY tipkovnica izgleda sjajno. Ima li LG šanse? Meni se iskreno dopada ideja, a i uređaj izgleda lijepo...cijena nebi trebala biti problem: 150$ do 200$.
Tableti su gotovo u potpunosti istisnuli iz prodaje netbook računala, prijenosna računala koja su se u posljednje dvije-tri godine vrlo uspješno prodavala. Novi koncept, koji podrazumijeva prenosivost, praktičnost i povezanost na Internet u tolikoj je mjeri već zaživio da bez ikakvih problema može...
Elegancija, pamet i najbolji ekran na suncu tri su karakteristike koje u najkraćim crtama opisuju LG Optimus Black, pametni telefon elegantnog dizajna i superiorne svjetline koja omogućuje optimalnu vidljivost na suncu. Sada slijedi dobra vijest: Optimus Black je upravo stigao u Hrvatsku. ...
Dosta vam je 2D igara, 2D fotografija i 2D video filmova jer svi pričaju o 3D-u? Želite li iskusiti pravi, istinski 3D bez korištenja naočala prilika vam se pruža u T-Mobile centrima na LG Optimusu 3D, prvom 3D telefonu na svijetu s tri dvostruke tehnologije (Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory)....
Već je godinama trend da sve s računala, s pomakom od nekoliko godina, dolazi i na mobitele. Tako danas na pametnim telefonima (i tabletima) možemo obavljati gotovo sve najbitnije funkcionalnosti. A svi znamo da su računala podložna virusima. Koliko su mobiteli sigurni? Još prije šest godina...
Ekran s dijagonalom od 4 inča automatski znači i veći komoditet pri korištenju društvenih mrežnih servisa kao što su Facebook, Google+, Twitter… Na pametnom telefonu LG Optimus Black, najlakšem smartphoneu mase 109 grama i s revolucionarnim zaslonom NOVA, koji i na suncu nudi osvijetljenost...
kolko sam shvatio GMaps je dobra navigacija za ovaj fon. ali postoji problem, ne mogu da je nadjem citavu, naime nadjem samo mali instalacijski .jar fajl, koji kad pokrenem pita me zelim li preuzeti nekih 300megabajta programa, to je apsurdno preko gprsa... pa me interesuje da li neko ima ili zna...
Prošli tjedan je svijet saznao za zanimljiv pretvarač – 3D Game Converter, koji 2D igre na LG Optimusu 3D pretvara u 3D. Igranje je jedan od najzanimljivijih featurea koji se nude na 3D mobitelima, a mi smo istražili kakve su razlike između igranja 2D i 3D igara. LG Optimus 3D, prvi 3D pametni...
MicroUSB i HDMI portovi postali su standardan dio današnjih pametnih telefona, a do prije godinu dana ove smo priključke mogli vidjeti samo na računalima, monitorima te na LCD i plazma televizorima. Istovremeno s pojavom microUSB i HDMI portova na smartphoneovima pojavila se i vrlo moćna...
LG Optimus 3D, prvi Dual-Core, Dual-Channel, Dual-Memory pametni telefon od listopada će postati još moćniji uređaj jer će se na njemu klasične 2D igre moći igrati kao 3D igre. Zasluga je to revolucionarnog 3D Game Convertera kojeg je LG predstavio na sajmu potrošačke elektronike IFA u Berlinu....
Osim izvođenja multitaskinga, odnosno više različitih operacija istovremeno, današnji pametni telefoni obavezno pokreću i različite aplikacije, a ima ih na stotine tisuća. Aplikacije su zabavne, ali i vrlo korisne i praktične u svakodnevnom korištenju mobitela. Među najpopularnijim aplikacijama...
Početkom ove godine svijet je ugledao prvi smartphone na svijetu s dual core procesorom - LG Optimus 2X, nakon kojeg se pojavilo i nekoliko drugih mobitela s dvojezgrenim procesorima. LG se nije zaustavio na dvojezgrenom procesoru nego je ubrzo predstavio još bolje rješenje za dvoprocesorske...
Već i ptice na grani znaju da se svaka nova verzija Googleovog operativnog sustava za pametne telefone Android zove po slasticama, a trenutno raspoloživa verzija je 2.3 Gingerbread. S najnovijom (slatkom) verzijom Androida uskoro stižu i dva pametna telefona iz LG-jeve obitelji Optimus koja...
Nakon pokrenute 3D revolucije uz dva najpopularnija tipa uređaja na tržištu – smartphonea Optimus 3D i tableta Optimus Pad, koji omogućuju snimanje, reprodukciju i dijeljenje 3D sadržaja, LG započinje suradnju s National Geographicom kako bi se dodatno popularizirali 3D sadržaji. National...
Pozz!! Moze pomoci posto nisam sam pronasao tu na forumu i na netu kako da povezem mob sa kompom preko usb-a? Nemam za njega software samo kabal...dali netko ima da to uploada? plizz potrebno mi je
Barcelona je u posljednjih nekoliko godina najvažnije mobitelsko mjesto u svijetu na kojem se predstavljaju novi modeli mobitela, ali i nove tehnologije i trendovi. Riječ je o Mobile World Congressu, središnjem događaju mobilne industrije na kojem je u ovoj godini predstavljeno nekoliko...
Novi LG s Androidom 2.3.3 3.2 inčni ekran, 320x480 px, 800 MHz proc, kamera 3,2 mp
Imam LG Cookie / kp502,na vipu. Nisam ga flashao i sl. jer ne znam Uglavnom,kada uđem u pretraživač (ne program,nego baš pretraživač) i probam ući na stranicu,konkretno na stranicu 0.facebook.com mobitel se restartira. Ako probam ući na bilo koju drugu stranicu,ulazi bez problema,ali kada probam...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma