Zna li netko mogu li ga nabaviti kod nas, gdje i za koliko? Hvala :)
Opaka makina ... :thumbup: CanU 502S has waterproof rubber packing through the body and connecting terminals, earphone cap, RF cap and battery lock can be sealed, LG said. CanU502S has replaceable protector and is made of urethane and glass to minimize damages from external shocks. It sports...
jel zna netko od koje sranice skinut nesto za ovaj mob npr.igre,slike,teme,realtone??hvala:thumbup:
Pozdrav! Imam LG L5100! usb i serijski kabel orginalni softver koji je dosao na cdu ali nigdje nemam opciju za prebacivanje slika i tonova na mob, vec mogu samo citati sa moba slike i video i to prebaciti nece mi niti ocitati imenik, niti sms poruke, nista dakle! zna netko rjesenje, da li...
Cura mi je nedavno kupila novi LG 5400.Jako je zadovoljna sa svim osim jednom stvari:nikako ne možemo pravilno namjestiiti postavke za MMS. Usluga MMS je aktivirana,usluga GPRS-a takodjer.Oboje smo na VIP-u,pretplatnici. Budući da VIP nema ovaj telefon u ponudi,uz pomoć službe za korisnike sve...
Ovaj mobac ima jako dobar display i vrlo solidnu kameru,a zna li netko gdje se može nabavit kabl i software za njega?
Jel ima netko iskustva s ovim ili slicnim mobom kak funkcionira veza s kompom preko infra crvenog? Imao sam prije lg s kabelom i sve je super radilo, s ovim nisam nista dobio a rade bi uzeo irda adapter nego kabel da ga mogu koristit i kad prodam mob... Di uopce ima za nabavit USB kabel i za...
Jel tko uspio slike/zvuk sa pc-a prebacit na mobitel i kako? posto na laptopu nemam serijski port te kombinacije otpadaju.hvala
Moooolim vas ako mi itko moze pomoci gdje ga mogu downloadati, ili ako ga netko ima da mi ga posalje postom pa mu vratim cim instaliram - hitno mi je a nemogu ga nigdje naci! Hvala, Ana
htjela bi si ga kupiti jel mi se jako svida al ne znam nikog tko ga ima. pa me zanima jel se isplati to kupovati? i kolko poruka stane u njega? molila bi nekog tko ga ima ili ga je imao da mi odgovori što prije hvala:)
damn FER :-/ bili u petak ja i dva frenda , ja slucajno prolio vodu i nekak je pocela curit prema to mnekom LGiu neznam sad koi model , znam sam da je u boji , i da ima none vrazje Tmobile zvukove , da nie skuplji od 1000 kn sad , i da ga je dobio na pretlatu. ugl zgasi on mob , obrise...
Odnedavno imam LG U8300 koji sam dobio bez i jedne igre. Ako tko zna gdije se mogu skinut(free) i kako ih ubaciti,molim pomoć.. Hvala:thumbup:
evo to je mali problemčić. čim se malo više igra po meniju, piše više sms za redom i sl on se sam smrzne i moraš uzvadit bateriju da bi opet proradio. već ke bio na servisu al su kurca napravili. e sad pošto mu garancija još vrijedi da odem tamo i šta da tražim; da mu stave novi soft ili koji...
Dali se može stavljati igre na LG C3300 preko data kabla? Ako netko zna neka napiše koji je software potreban i gdje se može skinuti. Hvala unaprijed!
Dobio sam na poklon LG U 8380, kupljen u Italiji, trebalo bi ga odkodirati i staviti hrv. software, pošto ja o tome nemam blage veze, bio bih zahvalan na pomoći!!!!!!
1.lg l5100,usb kabel u paketu no kako prenesti podatke s računala na mobitel,nejde s kabelom ni infracrvenim,treba li podatke staviti u manji format i koji? 2.zašto mobitel neće primati podatke infracrvenim s drugih mobitela? 3.zašto nema java igrica za mobitel? PLEASE HELP
Namjeravam kupit LG U8120 ili U8130, pa me zanima u čemu je razlika između ta dva modela osim da je 8130 izašao kasnije i da je skuplji ali cijena nema veze, piše da samo U8120 ima Bluetooth vezu... pa onda da nema ni jedan... zato bi molio nekoga ko je imao čast radit s tim mobitelima da mi...
evo sto je lg najavio : http://www.ngagegaming.com/news/news.cgi/article/EEpVVlypAAXlHQkFeF izgleda zanimljivo jedino ne pise kakve ce se igre moc na tome pokretat i tko ce ih proizvodit.
Imam LG 7050 i aktivirao sam gprs i mms. Standardni postupak pričekaj sat vremena, dođu dvije poruke, ugasi pa upali mobitel i šalji. Ali nisam mogao. Wap i gprs mi radi ali mms ne. Zvao sam službu za korisnike i rekli su da su postavke uredu te da vjerojatno nešto ne štima s mobielom. Ako itko ima...
EKIPA DRAGA, MOLIM ZA POMOĆ. prijatelja mi muči problem koji mobitel da izabere, L5100 ili nokia 6170. ja mu tu nežalost ne mogu pomoć jer mi je draga 6170_ica ali po specifikacijama, čini mi se, L5100 ima prednost. pa, pomozite.
uej ljudi! evo treba mi jedna mala pomoc, imam lg g7070 i riknuo mi je ekran, mobitel je kupljen vani i ne znam di da ga nosim na popravak? hvala vam puno!
jel netko povezao 1200 s PCom? koji soft treba? di ima za kupit kabel? hvala
Vidim da se u HTmobile kolekciji pojavio novi preklopni LG uređaj. Frendica si ga planira piknuti, ali baš ne nalazim na netu nešto više informacija i reviewova o njemu. Zna li itko da li se za te novce isplati kupiti taj uređaj (1.298 u Simpa paketu) i ima li kakve nedostatke ili loše strane?
Imam navedeni mob i jako sam zadovoljan. Zanima me jedino dali se moze, a ja ocito ne znam, kako promjeniti/maknuti melodiju koju mob odsvira nakon slanja poruke. To je onaj sound nakon natpisa "poruka poslana", NE zvuk primanja sms-a ili izvjeca. To znam promjeniti:). Hvala na helpu. Pozdrav...
Kupio sam si LG 7100, telefon je totalna ludnica. U kaficu me ekipa pita kaj je to, nevjerojatno kako dobro izgleda. Evo nesto o njemu: GSM dual band 900/1800 80mm duzina kada je sklopljen, 45 mm sirina, 20 mm debljina, sve je to cca, tezinu ne znam-lagan dosta ekran: vanjski u negativu 256...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma