jel zna netko jel postoji kakav kalkulator za LG.....ili se mora sa kablom....radi se o modelu B2050....HVALA!
Evo, odnedavno TELE2 nudi u prepaidu za manje od tisuću kuna LG S5200, slider, crni, neopisivo podsjeća na Samsung D600. Što kažete o kupnji tog moba-pametno ili ne? Općenito performanse i vaši utisci? Za tu cijenu čini mi se dobar izbor!:rolleyes:
Ima li tko iskustva s ovim mobitelom? Može li se otkodirati s Tele2 i kako?
Ima kakav calculator da se može odkodirati LG F2400 S Tele2 na T-Mobile? :comp:
http://www.gsmarena.com/a_silver_shine_from_lg-news-227.php uffff,ovo je mrak..jedva čekam,napokon i solidna kamera i memorija i nenad+++iv dizajn:thumbup: bravo lg:thumbup:
dal je kodiran,sad bi ga išao kupiti,a ne znam dal je kodiran,dal zna tko?
Čitao sam na forumu za pastu kojom se mogu ispolirati ogrebotinice na ekranu pa me zanima da li bi to mogao na kg800 i da li se u potpunosti uklanjaju
http://www.gsmarena.com/lg_ks10-1878.php ovo je valjda prvi smartphone iz LG-a!!!
Da ne govorim puno pogledajte sami ovaj "digitalni fotoaparat"
Jel je tko upoznat s tim problemom da mu je prestalo radit svijetlo na tipkovnici,u čemu je stvar i kolko dodje popravak ako se to već kome desilo ,u tjedan dana kod dva frenda ista fora prestalo im radit svijetlo na tipkovnici kornji dio radi al dole di su brojevi nema svijtla al ostalo sve radi ,...
LG predstavio novi preklopni aparat, nastavak na seriju cokolda http://www.gsmarena.com/lg_kg810-pictures-1576.php
najme možda uzmem taj mob sad me zanima jel dobar jel ga neko imo kakva su njegova iskustva
najme nemogu nikako prebacit mp-3-ce na mob prog je instaliran i driveri komp ga prepoznaje ali nikako da muziku prebacim BTW rječ je o 8360
KE260 zasad se nezna ništa više osim izgleda i da će imati kameru i BT... Kažu da bi se u prodaju trebao naći početkom idućeg mjeseca... :rolleyes: Ali me nekako podsjeća na Samsungove modele... VX8600 - preklopna "čokolada"
da li je moguće povezati LG B2100 s kompom? gdje da nabavim data cable za njega i koja mu je cijena?
Danas sam odnio u T-mobile ovaj telefon jer se pokvario, a još mu vrijedi jamstvo. Nisam liku na šalteru ni rekao što se pokvarilo, već me je on sam upitao: "Žuta mrlja na ekranu?" Da pojasnim, na sredini ekrana se pojavila žuta mrlja i to 11 mjeseci nakon što je mobitel kupljen. Kaže mi lik u...
dali mi mozhe netko molim vas napisati neke specifikacije o ovome mobitelu i koliko vrjedi odprilike jer dobio sam ga i neznam sad sta cu s njim:-/
Sta kazete na ovaj telefon?Komentari pleasehttp://hk.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0102&categoryId=0102&parentId=01&modelCodeDisplay=U400&model=NOTHING#
Softver je zablokiran, u Ecosovom (generalni zastupnik) servisu kazu da ne mogu spasiti brojeve pohranjene u memoriji, dakle mogu samo staviti novi softver. Zna li netko hakera koji bi mogao izvaditi brojeve ili tu nema pomoci? Neki kontakt bi bio pozeljan. Jos jednom, radi se o LG3300,...
kako se podešava photo call za lg 5200, naime u imeniku za odabir slike samo javlja da je imenik slika prazan aiko u albumu ima slika. upomoć
... ima li uopce za kupiti tipkovnica ili cijelo kuciste za navedeni model, pregledao sam ponudu raznih web shopova sa mobitelima i dijelovima, domacih i stranih ... i nema nigdje ... hvala!
Pozdrav! Prijatelj mi je nabavio LG U8330 mobitel. To je model koji je prema mojim saznanjima isključivo dostupan u Italiji. Pa ima jedan problem. Dakle, njemu treba softver (znaci cijeli softver koji pokreće mobitel=OS) za taj model. Trazio je po Internetu i nije mogao ništa pronaći. Može...
koji kabel i software mogu iskoristiti za kopcanje fona na comp??
koji je tvornicki kod kod tog mobitela ili opcenito kod LG radi se o tome da ga zelim spojiti na komp a prilikom konekcije me trazi pin ali ga moj pin ne otvara nadam se da razumijete o cemu se radi
Poštovani korisnici foruma imam problem i bio bih vam vrlo zahvalan ako mi ga netko može pomoći riješiti .Naime kupio sam mobitel LG U 8360 i problem je nastao kad sam probao namjestiti slanje i primanje MMs poruka kao i e-maila .Nazvao sam t-mobile korisničke usluge međutim oni su mi odgovorili da...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma