Kupio sam prije par dana navedeni mob i sad me sve više stvari vezano uz njega zanima... Npr. Čuo sam da se na njemu mogu gledat divx filmovi... međutim prebacio sam sa kompa nekakav video (avi) i ne radi, ne može ga pokenuti... u čemu je problem?? Nadalje me zanima dali je moguće mjenjati ...
Hmmm....ovako, ja sam se patio i patio dok nisam skuzio kako i sta, sada skidam igrice i lupam ih na svoj LG Choco sve u sesnaest:thumbup: Ovako, da bi vam mob uopce imao konekciju sa compom preko programa *LG Contents Bank* morate uraditi sljedece: 1.Postavke-->Spajanje-->Modem-->pa kada...
GB106 GB110 http://news.softpedia.com/news/LG-GB106-and-LG-GB110-Spotted-in-the-Wild-101990.shtml
mozel ovaj model da radi sa garminom kao sto rade nokie simbian..pozdrav
Gdje mogu nabaviti masku za Lg KE 970 Shine? I ako netko zna cijenu?
Ukratko, ako bi mi netko mogao objasnit i preko kojeg programa se ubacuje noviji firmware? Kako? I jel se sve to skupa može preko USB kabla?
Evo i nekih glasina o novom glazbenom modelu iz LG-a. http://www.unwiredview.com/2009/01/10/lg-km900-lgs-first-high-end-music-phone/ http://www.intomobile.com/2009/01/11/lg-km900-high-end-music-phone-in-works.html
Trebaju mi kodovi za taj mob.Trazim ih osta vremena ali bezuspjesno!!! Pa bi bia zahvalan da neko napise kodove pod ovu temu.
uzeo danas jos jedan ku990, prek njuskala, i zajebo me lik, mamicu mu, naci cu ga kad tad, nije lijepo za*ebat ljude,prati forum jer je reko da ovdje pogledam za otkljucavanje.. uglavnom, mobitel je star mjesec i pol dana, al je bez crtice na sebi, folija na ekranu, kutija, nemam racun, al...
znači... moje pitanje glasi jel mi može neko reć postoji li neki noviji firmware za KE970... iskreno... imam LG U900 koji je daleko stariji od KE970, a ima PUNO bolji ''interface'' s više mogućnosti i opcija... na ovom KE970 imam osjećaj ko da sam ograničen... :S pola stvari ne mogu niti...
evo imao sam se priliku u subotu igrati se malo sa lg shine-om,i mob je koma!izgleda jeftino i u ruci je osjecaj plastike a ne nikakvog metala.ima ga covijek od kojeg uzimam mobitele i cijena je 450 eura.u usporedbi sa nokiom 8800 scirocco je koma.ali to je samo moje osobno misljenje i nista...
ovako... ja sam nov na forumu... itd... imo sam LG U900, tj. imam ga i dan danas, i koliko ja znam... ja sam ga morao nosit na ''dekodiranje'', gdje ga je taj lik flashiro i šta već radio... i ugl... kad je završio reko mi je da mi nit 3G (pa tako i TV, internet, i sve ostale gluposti) neće...
-1.43-inch touch LCD screen, -3G video calls, -7.2Mbps HSDPA, -Bluetooth, -voice dialing , -music player, -Front-facing camera.
Zanima me kako spojiti i pomoću čega ovajh mob sa kompom da mogu na njega slat i instalirat aplikacije.
Postoji li negdje za nabaviti sljedeće: ili slično... Puno vam hvala ;)
Problem je slijedeći: Cura mi ima navedeni telefon i memorijsku karticu od 2GB Sve datoteke ( mp3, gp4, amr... znači zvučne ) koje se nalaze na vanjskoj memorijine nemože pokrenuti, javlja joj da format nije podržan.. ?!?!? A kad ju želi prebaciti na lokalnu memoriju, kaže joj da datoteka...
Nikao da ju maknem, probao sam gl.reste ali nista.ima li neki kod?
LG KE850 Prada je odgovor na iPhone i dolazi na tržište u veljači. uređaj je bez tipkovnice a koja se po potrebi pojavljuje na ekranu, tako da se svim mogućnostima uređaja upravlja pripadajućim ekranom osjetljivim na dodir. Dimenzije uređaja glase 98,8 x 54 x 12 milimetara, sadrži...
Postovanje svima.... Jedan decko me zamolio da pogledam,dali se moze odkodirati ovaj mobitel. Inace mobitel bi trebao koristiti tele 2 mrezu. Mobitel je : LG kp110 hvala na savjetima i pozdrav....
Posjedujem navedeni mobitel, koji je došao iz Italije i zaključan je na talijansku mrežu "3" (tre) Telefon radi trenutno uz pomoć Universal Sim-a (probušena je rupica na sim kartici radi čipa), no imam poteškoće u vidu svakodnevnog punjenja baterije Ne znam razlog cicanja baterije, da li je...
jel postoji neki program da obrisem one factory-set slike i stvari na navedenom mobitelu jer probao sam sa onim programima sto ima u stickyu u podforumu dekodiranja ali nisam nasao tamo opciju probao sam sa mobyexplorer ali nemogu narediti one dozvole da mi dopusti configuraciju korisnickih...
Imam sljedeci problem, instalirao sam usb driver na comp ali mi nije prepoznao mobitel.Odlucio sam izbrisati driver iz compa ali sad vise nemamopciju instaliranja istog sa cd-a. Kaj da radim. Mobitel sam kupio u Tele 2 i nosio ga nekom liku da mi ga dekodira posto imam 098, medjutim nakon 5 dana...
Imam problem s camerom ...kad ukljucim cam. samo mi pise "ucitavanje" i nako nekoliko sec. izbaci me iz cam. a kad odaberem na video onda mi nesto bljesne zeleno i izadje..nekad cak moram i bateriju vaditi(zaledi se) :S ... Postoji li kakav nacin da se to rijesi sa flashom ili sl.???? TNX
pozdrav svima! trebam pomoć zanima me da li netko ima ili zna gdje skinuti cd koji dolazi sa LG Pradom ke850? ili ako ima trebam samo USB driver za njega...ako netko ima,pa da mi ga uploada na bittorent ili negdje. hvala
Pozdrav...ovako...imam dosta iskustva s flesanjem mobitela...ali lg nisam nikada...posjedujem pradu... -naravno koristio sam trazilicu i dosao do ovoga.... http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=52668 -sknio za pradu...ali nisam vidio pomocu kojeg programa flesham i da ima neki opis postupka...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma