ovdje postavljajte linkove, s korisnim informacijama, no pretežno se orijentirajte na download! Svaki thread iza ovog mora imati barem jedan link! Linkovi moraju biti vezani za Motorola Smartphone ili njoj srodne! ako neki od linkova ne radi, molim prijaviti na PM!!! evo nekoliko od mene, za...
Evo, mnogima se ukazuje potreba za ovim, pa da imate ne jednom mjestu. Postupak je gotovo isti i za MPx220, kroz menu ćete shvatiti gdej su sitne razlike... T-mobile: Postupak: (engleski jezik) Programs>More...>Settings>Data Connections Menu>Edit Connections>GPRS Connection...
Možda bi trebalo na jednom mjestu imati "cake i fore" za naše MPX-ice. ;D Možete listu trikova pogledati na www.mpxzone.com: ...i da, sve radite na vlastitu odgovornost...
IGO8 final version Evo linka za finalnu verziju IGO8. Znači onu koja se upravo pojavila u dučanu. Probao sam na svom ipaq 614c i hw6915, radi na oba dva. Velika je razlika od one demo verzije, od učitavanja, menija, puno je glađe kod navigacije, karte su puno novije, detaljnije. Svi bugovi...
ekipa draga, dobar dan. u kući, u ladici, našao već zaboravljeni navedeni mobitel. bilo mi žao bacit pa se odlučio malo poigrat sa njime. zanima me: 1. jeli moguće postojeći 6.5.3. zamjeniti sa bilo kojim androidom? 2. jeli se može instalirat whatsapp na njega?
kako sada kada win 6.5 platforma nije vise podrzana instalirati skype, viber,facebook na moj samsung GT I 8000 ?
pozdrav, mozda nije pravo mjesto za pitanje, ali sam jucher instalirao novi ROM http://ip208-100-42-21.static.xda-developers.com/showthread.php?t=595318 ... sve je radilo super dok ga nisam ugasio jutro i ishao upaliti. Sada mi se pojavi samo HTC pocetni screen i ni vam ni tam. da li postoji...
Odlična navigacija jednostavno instaliranje,priložen hrvatski jezik,glas i okolne karte http://rapidshare.com/files/447889145/iGO_8.3_windows_mobile.rar
BOk ! Zanima me kakav je ovaj mob.Karakterisitke mi i ne znače kolko preporuke ljudi koje ga imaju.Da li je recimo bolje uzet neki android ili ios, tj koji od te tri skupine ima najbolje mogucnosti...da li je touch smartphone.To ce presudit... Hvala
O2 pustio svoj katalog u kojem je cijela stranica posvećena ovome uređaju http://www.gsmarena.com/o2_slips_an_ad_of_htc_hd2__its_now_unofficially_official-news-1149.php krivi podforum. tek sad shvatio. sorry mod
preuzmite GPRS i MMS postavke za Vaš Windows Mobile uređaj: PPC: T-mobile: GPRS postavke i MMS postavke VIP: GPRS postavke i MMS postavke Smartphone: T-mobile: GPRS postavke i MMS postavke VIP: GPRS postavke i MMS postavke
jel zna ko jel mogu stavit wm6.5 na htc tytn (hermes200) mislim hoceli sta trzat tj. jel imam dovoljnu konfiguraciju za 6.5??
Zanima me da li netko zna gdje nabaviti USB KABEL za imenovani uređaj ,jer sam izgubio orginalni.:cry: Hvala
Da li netko moze pomoci. Na cLK ekranu sam i ne ide dalje. ako mozda ovaj forum nije za te stvari, da li netko zna gdje bi ga mogao popraviti putuem foruma? Koji bi forum bio najbolji za to? Bilo koji sa "balkanskih prostora". hvala
pozdrav ekipa imam jako veliku ne zamolbu vec molbu vec 2 dana pokusavam skontat kako da na navedenom mobitelu stavim android trenutno mobitel ima win mobile 6,5 pogledao sam vec milion videa i ostalih stranica i nigdijen isam nasao konkretno kao se to radi dali nemorate cak ni u temi pisat...
Instalirao sam ROM koji je skinut sa nadolazećeg Desirea HD i portan na HD2. Trenutno testiram postavke i mogućnosti, ali moram priznati da sam ugodno iznenađen. Stvar je vrlo jednostavna za instalirati, samo treba jasno razumjeti upute i čvrsto ih se držati, te pričekati koliko i piše u uputama....
Ispričavam se ako ovo nije tema ali možda mi netko može pomoći. Imam touch HD i ne može se upaliti na tipku, kad izvadim tipku i stisnem nečim šiljatim mikroprekidač za paljenje on se upali. E sad, pitanje je ako netko zna, postoji li na tipki neko ispupčenje na mjestu gdje treba pritisnuti...
Imam HP IPAQ hx2490 (vec 5-6 godina) i na njemu je tvornicki softwer Windows Mobile 5.3(ako se ne varam) i sad bih zelio instalirati 6.5.3. Vidio sam na raznim klipovima i na raznim stranicama da je to moguce, ali nikako da skontam kako. Ima li neko neki tut da instaliram novi sistem? I kako mogu...
Trenutno (9 mjesec '08) kao vrh ponude među smartphone touch screen mobitelima se ističu HTC Diamond, iPhone 3G i Samsung Omnia. Neće se svi složiti sa ovim odabirom, ali tu je ozbiljni konkurent još jedino HTC Pro koji je pak dimenzijama (debljinom) izvan konkurencije. iPhone za i protiv: ...
pozdrav ljudi! evo kao sto vidite ovdje sam novorodence tako da mi treba pokazati koje trikove.. uglavnom nedavno sam kupio hd2 koji je vec imao android froyo 2.2.1 na sebi i to DL Desire v4.32.44.12 medutim pojavilo se par iritantnih bug-ova kao: gasi mi se ekran kad nekog zovem i vise se ne...
pozdrav svima,imam sledeci problem;telefon mi ne vidi memorijsku karticu dok u drugim telefonima kartica radi ok probao sam formatirati karticu par puta ali isto,probao sam vise kartica ali telefon ne vidi karticu.da li zna neko dali je problem softverski ili hardverski i dali se to moze...
imam htc ali se nemogu konektovati na internet niti znam prebacivat preko bluetooth,a na njemackom je jeziku ako moze pomoc
Evo, bio u praoni i vjerovatno naslonio ekran na kopču zatezača pojasa, evo kako izgleda: http://i243.photobucket.com/albums/ff67/dpleja/ekran.jpg E sad, koliko bi koštao da zamjenim ekran? Koliko vidim, touch matrica nije nahrdala, nego je baš ekran pukao. Mislio sam naručiti ekran preko...
Pozz, imam HTC Touch, i tele2 na bonove. Postavke za gprs su instalirane odavde: http://cafe.mobil.hr/threads/50128-Tele-2-GPRS-Windows-mobile Trenutno se ovo događa: 1. Ukoliko mobitel nije spojen na wlan, a pokrene se neka aplikacija koja zahtjeva internet, kao npr. opera mini, prognoze,...
Pozdrav!Admini neka mi premjeste temu ako joj nije mjesto ovdje... Kupio sam polovan mobitel iz naslova.Na njemu je WM 6.5... Tokom koristenja doslo je do nekih problema i stvari koji bi htio izmjenit 1.)Wifi pronađe moju kucnu mrezu,spoji se.Ali ja i dalje ne mogu na internet,te prikazana...
kupio sam navigaciju koja radi na windows ce 5,0, zanima me jel to win mobile il nije??? i di da nadjem aplikacije. tnx
Evo, napokon je stigla! :hrv: Par dana je kod mene pa je vrijeme da napišem mali pregled. VANJSKI IZGLED I IZRADA Kada sam prvi put otvorio kutiju malo sam se iznenadio veličinom moba. Ali kada se čovjek malo privikne više ne želi nazad. Ležanje u ruci je odlično i to prije svega zbog...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma