Što je to? Kako se to radi? Što se time dobije? Napominjem da mi je ovo prvi smartphone i da sam još totalni papak glede ( vidi ovo "glede") smartphone-a. Kako se ubacuje WM2003 i gubi li se time garancija.Ako se ubaci WM2003 mora li se mob flešati,fleksati ili sl? Ako netko ima strpljenja i...
Pozdrav svima!Nabavio sam mpx200 pa me zanima dali netko zna,dali se mogu oba OS(WM 2002 i WM2003) insatlirati na mob.istovremeno uz neki boot fail.Čuo sam da može i da kod paljenja mob.pita koji OS želiš dići.AKO netko ima iskustva s tim molio bih da mi odgovori.Unaprijed hvala! :cool:
zanima me dali netko zna gdje se može i po kojoj cijeni kupit kamera za mpx?!?čitao sam da može snimat i video i da ima super rezoluciju pa bi ju konto kupiti!
Može li se to kako povećati,jer brijem da bi onda bio i brži.Trenutno imam MMC 64 MB.A ova flash memory odnosno IPSM mi je slobodno svega 2. nešto mega. Instalirao sam neke dvije igrice, ali na karticu i jednu aplikaciju i 3 skina? Ovo mi je prvi smartphone pa napominjem da sam za to još glup ko...
Muči me SAMO nekoliko stvari: 1.U onom zipu kojeg samo skinio (engleska verzija WM 2003) nalazi se .img file, pretpostavljam da je to taj flash, dok se u onom doc dokumentu spominje neki "BEN5-0400-012.bin" ... šta će mi sad ovaj bin file ????? 2. Molio bih nekog da mi objasni kada sve trebam...
halo ljudi,evo ponovo jednog ludog pitanja!prije tjedan dana sam malo googlao i naišao na speed up mpx!ja normalno skinem program i pošaljem odma legi da ima i on!ali tu nastaje problem!kad smo i ja i on probali instalirat taj program koji bi trebao dići brzinu motorole na 300MHz ispiše nam se da...
Prije 4 dana sam kupila Motorolu MPx200,jako sam zadovoljna. Samo mi pomozite molim vas Zasto mi internet ne radi?Upisala sam postavke sa gsm i gprs,internet ne radi cak i mail Sto da radim da radi i internet i mail???Kada internet ne radi,ne radi i mail,je li tako? Nadam se da cete mi pomoci!...
SD/MMC Ima kartica od 256 i 512 MB,sto je najbolje da kupim?Gdje ga ima kupiti? Kako da instaliram igre sa kompica u karticu?Kako mogu znati da je igra instalirana na karticu?Di su podaci za karticu?
Da skratim priču upao mi mobitel u vodu. U stvari neznam ni gdje je upao jer nije bio kod mene već kod frendice(znaš ti njih). Mobitel bio pun vode ali je još radop, display mu titro kao da ima 0.5 hz baterija puna vode, memorijska kartica puna vode itd.. Ja njega fino osušim(preko noći), povuku mi...
Obavještavam svekoliko pučanstvo da sam promjenio tabor s e550 u mpx200. :spin: Sad bih molio pomoć jer je instalacijski CD na španjolskom, a baš nisam pozorno pratio tekuće sapunice. Ima li netko CD s engleskom verzijom? Ispričavam se modovima ako ima negdje na forumu, al ja to ne nadjoh.
Ima netko tko moze napraviti upgrade na 2003 verziju OSa na mpx 200?
Zanima me zašto na Windows 2003 ne mogu nikako instalirati speedboost i speedmenus. Uvijek kaže da programi nisu namjenjeni tom operacijskom sustavu a kod programa bas pise da su za windows 2003. To me jedino muči jer ne kužim zašto neće obaviti instalaciju, inače sa nijednom drugom instalacijom...
Pojavila se mms klijent za mpx200 na wm2003. Link se nalazi pod linkovi gore.
kako se radi hard reset na motoroli mpx 200???
Dobar dan svima, Molio bih da mi neko pokuša objasniti: - na koji način da Motorolu MPx200 natjeram da reproducira Mp3 formate kao ringtones. Svaka pomoć je dobro došla. Između ostalog čak niti neke *.midi niti*.wav ne želi reproducirati kako spada. Hvala. :-/ :wstupid:
Ima li netko upgrade WM2003 za mpx200 ili zna gdje se može skinuti, ovi stari linkovi više nerade.
Tu vam se nalaze engleska i njemačka verzija kao i software i tekstovi i neki sp2002 romovi... http://www.bplondon.org/mpx200/ a za sp2002 romove bih preporučio http://www.mpxzone.com/inside_mpx200.php eto pa da imate nešto od mene
Evo narode ako kome treba link za Smartphone2003. Ovaj link je u funkciji slijedecih 48 sati pa navalite dok radi. Download je "tezak" 29.05 MB. Upravo isprobano na MPx200. Nakon ubacivanja defaulti jezik je njemacki, ali dobijete i fajl za druge jezike pa ga ubacujete naknadno. Nakon uploada svake...
Bok ljudi !!! Evo ovako: na Netu sam skupljao informacije za to kako da podesim postavke za WAP,MMS za T-mobile na mobitelu Motorola MPx 200. Evo tu ispod moe vizije postavki. Napominjem da nemam taj mobitel pa ovim putem molim nekoga da ako moľe provjeri da li ove postavke rade ili ne. Ako...
Dal mi netko može reći gdje ima za bespl. downloadad teme, walpapere, screensaver i otalo za mpx200 uključujući 3d igre, dobre programe itd...
zna li netko kako mogu i gdje mogu dobiti postavke za wap, mms, i internet za motorolu mpx200, nadam se da i nemoram spomenuti da cronet nema ...heeeeeeeeeeeeelp!
Postovanje, Planiram kupovinu motorole MPX 200, no prije kupovine zelio bih saznati neke informacije. Cuo ako imate puno kontakata u imeniku, da ime pozivatelja nece biti prikazano, ako je u imeniku, nego tek kada se javite? Molio bih da mi kazete sto tocno mogu pohraniti pod odredeno ime (ime,...
dobar dan gospodo da zakljucimo dali se motorola mpx200 da upgrejdati sa novijom verzijom (2003)ili ne i ako da kako
Imam jedno kratko pitanjce. Naime gdje nabaviti Smartphone 2003 (ne Smartphone 2002)za Motorolu Mpx200? Ako netko zna link bio bih mu zahvalan.
Ljudi, meni ona strašno dobro izgleda, jel'se netko možda poigrao s njom, već sam je vidio na dva mjesta za kupiti a na na netu sam pročitao da je dual band i to 1800/1900 Mhz, ne piše da radi na 900 Mhz, jel' to onda znači da ne radi kod nas!?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma