Imam MPx200 i u nekoliko navrata sam pokušao pokreniti MSN Messenger, ali bez uspjeha, pa me zanima kakva su vaša iskustva s tim?
Dobro jutro, Da li je moguće na MPx200 ostaviti WM2002, a da se paralelno na SD karticu instalira WM2003. Uvažavajući činjenicu da imam SD memory card kapaciteta 256MB. Hvala :retard:
Probao, radi tak da riješimo neodumice oko toga. Engleska verzija je malo nestabilna dok švabska radi svršeno (inače taj upgrade je napravio jedan švabo), a ono što prodaju upgrade na nekakvim stranicama su same laži. Nemojte plačati nešto što možete dobiti besplatno. I da usput pitam el ima gdje...
Koju koristite. Gdje kupit i za koje pare. Koliko sam shvatija samo na originalnim radi tipka za primanje poziva.
Malo glupo, ali evo: nisam nigdje mogao naći kako namjestiti da ti istovremeno vibrira i zvoni kad ti dođe poruka. Koliko sam uspio,- mogu namjestiti da mi ili zvoni ili vibrira kad mi dođe poruka. Da li je to moguće? :rolleyes:
Jučer sam morala ići na hard reset,jer mi mobač nije radio. I sve je ok,samo nema unutra dva programa,tj. 1.Camera 2.File manager Zasto ih nema u mobaču? Da li se tako slicno nekome dogodilo?Kaj da radim?Mogu li ih instalirati?Odakle? Ne mogu uopce imati MMS,jer mi fali program Camera Na...
Jel zna netko da li u Zagrebu ima za kupiti kamera za MPX200 i koliko košta? Ako je netko možda želi prodat, nek se javi, treba mi za frenda...
Ovako imam taj mobitel već par mjeseci i najbolji je od najboljih...melen praktičan, i sa brdom opcija...znam sve o flashanju i imam sve verzije softwera...digao sam wm2003 i Gsm fix. i baterija mi traje po 5 dana...sve je ok samo se naravno izgubi MMS uslug koja bi mi trebala...vidio sam da su...
Trenutno mi je španjolski jer sam takav dobio na njemu...međutim ponudili su mi da će mi spržit njemački i da dođem po njega naknadno...kaj da to onda stavim....koja je razlika?
Bok ljudi! Dajte mi recite koju da SD karticu kupim i koje su razlike! Kupio bih vjerovatno 128 mb...e sa vidio sam u RAM3, 128mb karticu koja košta 250 kn od Panasonica...a u hgspotu 128 mb KINGMAX za 130 kn...pa koja je razlika osim u duploj cijeni? e da i koja je razlika između mini SD i...
Molim vas za pomoć, ako itko zna gdje u Hrvatskoj osim u RAM3 mogu nabaviti Mpx200 stereo handsfree ili 2.5mm adapter za obične 3.5mm slušalice? u RAM-u mi već 2 mjeseca obecavaju da ce ih nabaviti, ali nikako, a nigdje ih ne mogu pronaci. :cry: Unaprijed se zahvaljujem! Tomislav :spin:
Bok! Možda se čini glupo pitanje, ali me zanima koliko moram puniti ovaj mob prvi put...u uputstvima mi to uopće ne piše... i ženska mi je u prodavaonici odmah otvorila bateriju i stavila u mob i rekla mi da ju prvo moram isprazniti i onda ide prvo punjenje...kaj da ga sam stavim preko noći.. ...
Zasada je sve ok ali u postovima koje sam ovdje čitao pričalo se da verzija roma sa cartmanom kao startup ekranom ne valja. Mene je baš ta zapala ali zasada je sve ok. Koji je rom po vama najstabilniji i gdje bih ga mogao skinuti jer sam i ovaj jedva našao? Hvala i pozdrav!
Pozdrav svima, nov sam na forumu i imam par pitanja, pa ako netko zna odgovore neka posta :spin: Kako se u registriju moze maknuti iritantna dojava "low battery"? Postoji li nacin da se podese velika slova na pocetku recenice prilikom pisanja sms-a? (Pitam za wm 2003, znam da radi pod 2002) ...
sve sam skužio hvala lijepa svima
Ljudi moji jel se ovo kom dogodilo? Sam od sebe kompletan hard reset. Imam WM2003 s debelim Cartmanom. Neznam jel se dogodio pri paljenju moba ili dok je bio upaljen, al odjednom se sve hardresetiralo. Bože sačuvaj. Sad sve radi OK. Jel možda u softu ima neka opcija da mu naredi da sam odradi...
Šta vi kažete koja je bolja po funkcijama, dobio sam priliku da mijenjam svoju motorolu mpx za a925 jer je frendu ona pre velika, a meni nije bitna veličina. Ajde pomozite hitno je!!! Ej sorry slučajno sam thread stavio pod motorolu daj ga prebacite pod usporedbe mobitela, ajd hvala modu! :wall:
Zašto je tako naglo pojeftinila tj. sad ju u ipercoopu ima za 1.356,00
Ima li netko koji link za originalnu verziju WM2002. Pregledao sam sve pod threadom links i nisam nasao ni jedan da radi.
Ima li WM2003 na MPX200 mogucnost dodavanja POP3 e-mail accounta, te slanja i primanja mailova. Nigdje ne vidim mogucnost za podasavanje.
Nikako da mi proradi GPRS sa MPX200. Pokusao sam na sve nacine koje sam nasao i nista. Pod wm2002 mi je proradija MMS ali WAP nece pa nece. Sada sam stavija wm2003 ali nece ni dalje. Jos jedino nisam stavija GSM_FIX. Zanima me kako njega stavit posto dolazi kao image. dali iso treba koristiti...
U izboru tonova pojave mi se .wma tonovi, ali kad ih izaberem mob ispiše grešku da je file neispravan. S Regeditom sam promjenio path da ih vuče s kartice, i to ne fercera. Treba li još nešto poštelat u Regeditu jer @sstrizic veli da kod njega radi. Imam WM2003 by @nonimus.
Ima li koja dobra duša da pošalje defaultne melodije za MX200 (OS 2002). Naime, nadogradnjom na 2003, ispuših iste. Hvala
Ljudi moji! :) Da li se mogu igrati java igre na MPxu200? Ako da,sto da ucinim?Treba instalirati neki JAVA PROGRAM da bi instalirao i pokrenuo igre koje imaju *.jar i *.jad? :-/ Ako netko zna,molim da mi nekako objasni HVALA
Kaj da radim sa datotekama *.exe? Pokusavala sam ih instalirati tj.igre i programe,ali ne ide Kako da ih instaliram i kopiram u mobitel?Objasnite mi postupak. Neka kaze onaj tko zna s time Hvala Irena
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma