Mobitel mi na prijelazu između pjesama šteka. Samo ga otvorim i zatvorim (ništ ne stisnem) i onda prestane...
zanima me kako da napravim da mi backup battery bude 100% a ne 90%?!?znam da se otome nešto pričalo ali se nije saznalo ništa korisno! i imam još jedno pitanje;hoču da si neke poruke iz inboxa stavim na SIM karticu ali neče neznam kako,piše "no sms message stored in inbox" ali sve sam probao i...
Gde se chuvaju sms poruke kad ih prebacim sa sim kartice na telefon. Jel' ima neki folder gde ih in chuva ili shta vec. Zna li ko?
Pozdrav svima ... evo kupio sam mpx200 prije par dana. Upgradeao sam je na wm2003. I sad imam pitanja, kad sinkroniziram mob s Outlookom, zelim da mi attachmente automatski prebaci na SD karticu. Da li je to izvedivo i ako je, kako? Pokusavao sam na Optionsima, ali nisam nasao na tu...
Dogodilo mi se već dva puta da mi mob ispušta čudan zvuk kada ga zatvorenog povučem preko majce zbog fleka od prstiju ;D (inače je prestrašno kako se brzo "zafleka" i kao se to vidi). Kao da cvili. Možda je od statičkog elektriciteta ili što god takvo? Kada ga onda ugasim i ponovo upalim to...
napravio sam upgrade sa wm2002 na 2003 nakon master reseta sve je radilo OK ali je zvono bilo tiše a ostalih zvukova na igricama,filmovima itd uopće nema samo tiho krčanje vratio sam sve na wm2002 ali problem je isti zvoni tiho ako ga probam pojačati dok pipnem kotačić prestaje zvoniti i počinje...
:comp: ima li netko serial od SpbWeather???? ili gdje ga mogu naći
Pozdrav svima u najboljem forumu za mpx200 i molba za pomoc. Iz Srbije sam i posedujem Motorolu Mpx200 i imam sledeci problem. Kada upalim telefon mogu da uspostavim jedan poziv ali za svaki sledeci prijavljuje sledece "Phone Error...Unable to complete call as dialed. Verify the number...
Ima ko igricu Worms i Worms Forts za mob motorolu V525 ako tko ima el mi može poslati na mail... dare001@vip.hr pa si ja onda ljepo preko midway-a prebacim na mob... ajd molim vas Pozdrav!!
link na http://mpx200.site.cz/ opravo instaliran, na prvi pogled nekih velikih promjena nema, dodane neke opcije u settingsu...??? idem dalje proucavati i testirati...
Tražim već danima na netu zastupništvo za motorolu, i to neko glavno zastupništvo, jer bi mi oni vjerojatno mogli naručiti kameru za mpx200. mislim logično je da oni to mogu, i da bi tako bilo puno lakše....ali šta god guglam nema odogovora, nama zastupništva za motorolu, pa vas molm ako itko zna...
Microsoft je predstavio peto izdanje svog operativnog sustava za mobilne telefone. više na: http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=64033 http://www.microsoft.com/windowsmobile/5/default.mspx
Ne mogu je nikakao dignuti na 2003. Sve ispravno spojim i kad selektiram flesh, nakon nekoliko trenutaka mi napiše BAD NEWS! UPGRADING MOTOROLA MPX200 HAS FAILED Fajlovi su mi Super Moto 2_MPX 200 ( 2003 ).img ili MPX200_2003_GSM_FIX.img zna li netko u čemu je problem?
Pa gledam ja taj compact i nije bas nesto bolji od MDA III. Ima samo bolju kameru i brži je za 16MHZ. MDA III ima ukupno 128+96 MB-a Compact 64 +64, meni je trica puno bolja, sta vi na to kazete ?? Trebam Vase misljenje, p.s. gdje ima dobrih, tema, igara, aplikacija ali naravno free Thanks !
Imam jedno pitanje - htio bi ubost mpx220 al nisam naso cijenu a i htio bi drugo misljenje dal se to isplati
Jel zna netko gdje ima za kupiti MPX220 i kolka je cijena, i kako je stanje sa kamerama za MPx200, nešto se pričalo da će ih biti u HR...
Vidio sam da se vec komentirao ovaj problem ali sad ne mogu naci taj thread. Kod mene se (WM2003) na vanjskom ekranu kad primam poziv prikazuju kontakti sa SIM-a a ne iz kontakata u mob. No interesantno je to da mi na neke pozive prikaze ime iz kontakta iako taj broj nemam u SIM-u, a neke koji su...
Jel se moze mpx200 s wm2002 koristi ko mp3 player. Kako?
Dakle, mozda ne bas najbolji naslov da iskaze vaznost ovog podviga za ovaj podforum :) Naime, ovaj post saljem direktno s mog moba, a preko IE-a. Neznam jeli ovo mozda i prvi post nastao ovakvim mobilnim putem na ovom forumu opcenito (u tom slucaju zelim pokupiti slavu po cijelom forumu :) ), ali...
Napokon došla i kod nas kultna motorola mpx220 koju svi očekuju. Baš sad malo čitao plavi oglasnik i vidim da je nudi jedan tip. Ajd ako netko ima broj nek zvrcne pa da pita koliko tip traži za nju. :) Vjerujem da će ih sada biti masovna ponuda, samo treba još malo pričekati! PS: Skratite...
zanima me jel se kod mpx-a moze postaviti necija slika pa kad te neko zove da ti se na displayu pojavi slika od onoga tko zove ako tako naredis??????ako neko zna nek objasni kako to napraviti... :bunny:
neznam sto je s tim aparatom. koliko prednosti toliko ima i mana. neznam je li uopce pametno ga uzimat s obzirom na katastrofalnu bateriju??? pomozite!!! ako netko ima iskustva s njom...
da li je moguce napraviti reset tako da se obrisane predinstalirane aplikacije vrate, ako su obrisane???
e ajd nek neko pomogne ako neko zna blokira ...ima signal i a kad mi neko posalje poruku ne dobijem je ...i kad me netko nazove javi se sekretarica kao da sam nedostupan...pa kad ga resetiram sve bude normalno jedno vrijeme i nakon nekog vremena opet ne radi ...sta da radim...mislite li da je to...
Dakle, u cemu je stvar, otkad sam resetirao mob primjetio sam slijedeće nemogu pogledati sliku koju spremim tj. npr. dobijem mms i zelim pohraniti sliku koju sam dobio, idem na save media i ok, ali kad idem pogledati photo viewer je ne pokazuje kao da nije u My documents. TAkođer kad idem kreirati...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma