Sega emulator možete skinuti sa ovog linka.Emulator se zove PICO DRIVE http://public.globalnet.hr/~jsinkovi/stranice/download.htm Samo ga kopirajte u svoj telefon. Link na kojem možete skinuti svakakve romove igara za SEGA čak i za NES SNES N64 http://www.freeroms.com
E ljudi skinuo sam TV remote ali demo verziju,jel ima neki program koji mu zablokira rok upotrebe, ili jos bolje,jel neko ima link sa foll ferzijom tog programa? Daj pomozite!!! :comp:
Pozdrav svima. Evo i ja sam si priustio motorolu mpx200 VM 2002. Krenuo sam tako namjestat postavke za MMS, net i tako, nazvao sluzbu za korisnike i... I sranje. Uspjeli su mi aktivirati MMS, ali na net se nikako ne mogu spojiti. Vise od sat vremena se tip trudio i neke kao sms porukice na kraju...
Već sam par puta na netu skinuo program za motorolu a on nije u exe.formatu nego u nepoznatom formatu xml.formatu!kako takav program instalirati??
Skinuo sam mpxland2003.img,ali nemam program sa kojim da ga ubacim,a neznam ni kako se zove.Molio bih da mi netko dade ime tog programa i link gdje ga mogu skinuti.
Instalirao sam wn 2003 na mpx200,radi dobro samo imam jedno pitanje.Prije sam u porukama imao postavke za mail i radio mi je dobro,međutim sada tih postavki nema i neznam kako da sad podesim mail.Isto tako je i sa mms-om,znam da treba staviti program za mms,ali u accessories-u isto tako nema...
Imam problem sa instalacijom winland2003!kada skinem sa neta i otvorim datoteku komp mi ju ne propoznaje kao exe datoteku i zanima me kako instalirati win2003!sada se koristim verzijom 2002!!pomozite :-/ Dajte mi malo pojasnite!hvala
Kako i da li ustvari uopče postoji mogučnost prebacivanja mail poruka sa mpx-a na komp.Jedino mi je uspjelo prebaciti sa moba kontakte,a poruke nikako.Ako netko zna nešto o tome molio bih pomoć.
Moze li mo neko poslati link za gsm fix. Hvala.
Ajde recite sa kojima ste programima i kako uspjeli ubrzat svoju mpxicu. Pozdraf !
Moze li mi neko poslati ling za mpx boost(za ubrzavanje rada mpx200)? Hvala.
pozdrav cenjenom forumu :) kako spustiti slusalicu ako je telefon zatvoren??? podrazumeva se mpx200... ;D npr, zove me neko i ja ne mogu da se javim ili netju da se javim i hocu da prekinem vezu ??? ima li nacina? e da, i ima li nacina da se tasterima za pojacavanje i utisavanje...
Pozdrav :wave: Prvo pohvale forumashima na Motorola Smartphone podforumu, prošli tjedan sam kupila mpx200 i našla sam brdo korisnih linkova i tipova na ovom forumu.. Naravno sad sam zaglavila i trebam pomoć :spin: jutros sam skinila par programa i nakon instalacije xbar-a mob zabloka,...
Gdje ju naći? Probao sam masu stranica i svugdje je samo demo koji mogu 3 puta odigrati. Mi može netko molim Vas pomoći, hvala!
Vidio sam par tema gdje svi pitaju za igrice za mpx200,ja osobno koristim Smartnes emulator i super sam zadovoljan jer su to većinom odlične igre,čak po meni i bolje od od igrica napravljenih za smartphone, tu je link za emulator(samo ga kopirajte u telefon i pokrenite,nije potrebna instalacija)...
Je li probao neko da snima video zapis sa onom externom kamerom na mpx200? Pa kakav je? Moze li da ubije nekih 24fps, tj. hoce li slika da secka i zastajkuje?
Jel bi mogao netko biti tolko dobar da mi da serial za ime FLEKS. Thanks.
Pozdrav svima! Prije dva dana sam kupio MPx 200. Mobitel je odličan, još se malo teže snalazim ali ide. E, sad par pitanja: 1. Jel se može kak prozužit trajanje svjetla na ektranu, meni je to dosta kratko svjetli oko 5s?? 2. Što mi preporučujete da bi bilo dobro napravit u vezi softwarea? 3....
kad mi je na mobu wm2002 sve radi normalno...a kad instaliram wm2003 često mi se događa da mi za vrijeme razgovora prekine sam poziv jel se događao nekome takav problem ....znaci sve radi i na wm2003 normalno samo sto ponekad sam od sebe prekine poziv u polne kuzim koji bi tu mogao biti...
Kako mogu gledati wmv u full screen modu posto Windows media nema tu opciju. Skinuo sam neki player ali on cita samo MPEG filove da li ima neki player koji cita i WMV a da ima mogucnos full screen???
Danas mi je frend poslao SMS s drugog mobitela i mada taj broj imam upisan pod njegovo ime (ali kao work phone) kada sam dobio SMS nije napisao njegovo ime nego samo broj. Da li postoji neka fora kako to namjestiti? Da li je moguće upisati dva broja pod mobile phone? :confused:
E ovako ja na phonu imam nekakve tri memorije :spin: : Storge memory pa Program memory i ISPM (flash) sve sto prebacujem tu mi stavlja!!!A za program memoriju imam slobodno 20 MB i tu bi da stavljam,posto nemam trenutno SD karticu. Daj pomozite :comp:
Jel se moze u profiles dodat jos profila? Kako? Ovih par mi je premalo pa bi stavio jos koji da nemoram stalno u njima nekaj mijenjat
Našao sam povoljno mjesto za naručiti Kameru model ViewTake CM35D za MPx200. U našoj protuvrijednosti je oko 400Kn, sa poštarinom po jednoj..Znači ako nas se skupi par možemo proći i sa 350 Po komadu, ako ne i manje... Moj prijatelj je kupio, i sve radi, došla uredno zapakirana, za manje od...
Odjednom, iznenada i neočekivano ostao sam bez kontrasta na vanjskom displayu. Display radi, vjerojatno nije kabl ( ili što to već je ,što spaja poklopac i donji dio moba) jer vidim slova , ali na najjačem kontrastu skroz blijedo. Zna li neko kako to naštelati. Nisam ništa čačkao po registryu samo...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma