Dobio sam ovaj telefon, ali na njemackom je, volio bih ga prevesti na engleski... Kako? ako ima negdje kako da to uradim korak po korak.. Unaprijed zahvalan!
http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_s1205_cougar-3202.php Dimensions 110.6 x 55 x 13.1 mm OS Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional CPU MT6516 416 MHz processor Dual SIM 256 MB ROM, 128 MB RAM TFT resistive touchscreen, 65K colors 240 x 400 pixels, 3.2 inches
Kupio sam od kolege vodafone 1231,i nece ni zvat niti primit poziv niodkoga,cak i sl. Za korisnike.imam wm 6.1...a kada odem u blize vece mjesto,onda radi ko mina!sta da radim,jeli je greska u nekoj postavci,napravio sam factory reset,ali i dalje isto.znaci problem se javlja samo na rijetkim...
Kako IGO8 neželi nikako da proradi na xperii, pokušao sam s TomTom 7 jer mi je dobro radio na P1i, ali opet problemi. Možda imam krivu aplikaciju, neznam. Uglavnom kada ga instaliram nemože nikako naći mapu i samo to prikazuje kadu ju pokrenem. Tako da u biti neznam kamo staviti mapu i na koji...
Pozdrav. U ovom topicu bi htio ukratko objasniti kako napravit Radio/ROM update na vašem HTC Diamondu/MDA Compact IV uređaju. Evo da vam na pocetku odgovorim na par stvari koje vas mogu eventualno zanimati: 1. Zasto radit upgrade? Jednostavno. Kod nas je MDA Compact IV dolazio sa užasno...
Pozdrav! Imao bi jedno pitanje u vezi nadogranje novije verzije ROM-a na navedeni uređaj...zanima me koliko je to osjetljiv i opasan posao,dakle može li nešto poći po zlu ako to sam napravim doma?HardSPL me ne zanima jer imam 2godine garancije tako ta to ne mislim stavljat...već me konkretno...
Nova verzija androida za gore navedene uređaje. Je li tko probao to staviti na neki od ovih uređaja. Mene zanima za moj HD, da li je to kompletni OS ili samo kao neka aplikacija. Mislim to probati, ali sad nemam vremena za kršenje cijelog ROMa i ponovno vračanje kad mi dosadi Android :funny:
Bok, Dobio sam na poklon rabljeni Qtek 9090 koji na sebi ima WM 4.21. Zanima me koja je najbolja verzija windowsa za taj aparat i gdje da skinem kako bih mogao to staviti gore? jel zadnja verzija 6.5? :blush: p.s. tražio sam tu po forumu ali bezuspješno. ako već postoji thread nek netko...
Ovako,pokušavao sam tražiti na ovom forumu,probao sam na XDA developers,na PPC Warezu ali nemogu. Može li mi molim Vas lijepo netko korak po korak to objasniti,kako to ide,šta mi sve treba i kako. Otkud skinuti prave ROM-ove,šta trebam za to i šta može ići po zlu. Čitam malo te tutoriale ali tu...
Nakon što je jučer ekipa složila WP7 ROM za HD2 u što ne sumljam da se radi kao Fake, danas se već na netu pojavio i Maemo OS koji se vrti na HD2. Mada su se pojavile i neke sumlje. Radi li se o Fake-u ili je pravo, teško je reći, pošto neki pišu ovo: a stoji i ovo: tako da prosudite sami. ...
Preko noci (pijanske), mi se stvorio problem, donji dio ekrana se cudno ponasa, ili se ne gotovo ne ponasa :D Naime, kad kliknem, touch reaguje kao da sam kliknuo nekih 1-1.5cm vise, ili uopste ne prepozna da sam ga kliknuo. Jbga, ne kontam da je do sofware (telefon je 'prespavao' ispod mene), ali...
Pozdrav svima. Gdje mogu da skinem panele za xperiju? I kako da napravim ovo odkljuvavanje kao na ovome snimku? http://www.youtube.com/watch?v=kNo8xtvy4JA
Postavke od Vipa za internet, MMS i mail Kretanje unutar izbornika aparata odvojeno je / znakom. Molimo Vas da detaljno slijedite upute. Hvala. Internet postavke
Dakle imam i-mate Ultimate 6150, Windows Mobile 6.0, imam operu i internet e. za preglednike, sve super i sve je za pet, samo kod određenog sadrzaja na internetu trebam imati taj nesretni flash... Probaosam instalireti klasicno na mob, ali nece, ne vrijedi za internet. Sad, postoji neki preglednik...
Ovako, kako se radi o Windows Mobile 6.1 Standard smartphoneu, dosta tesko nalazim aplikacije i slicno, pa ako tko ima ovaj uredjaj, bilo kakav savjet je dobrodosao :)
Pozz! Trebao bih neki rogram koji dobro radi na omnii za blokiranje dolaznih poziva i sms-ova.
evo ekipica složila i Windows 95 da se vrti na Leo-u <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JK-vwCsFwvE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed...
Namime kad ga spojim sa USB-om jedostavno se nista ne desi. Ali kada na isti USB prikljucim mp3 komp ga ocita. Isto tako nema nikakvih problema sa punjenjem. Telefon sam uzeo polovan i na njemu je neki 6,5 Rom. Imam instaliran ActiveSync. Neznam sta da radim :sos:
Pozdrav.....danas sam kupio I-mate Jama 201 sa Windowsima Mobile. Napravio sam Hard reset mobitela i sad mi je mob odnosno windowsi na Talijanskom. Već 2 sata kopam po netu i mobu i nemogu nikako naći kako da ga vratim na engleski. Može pomoć molim vas....
Moze li mi tko objasniti kako da stavim rom koji je u nbh extenziji, ??
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma