gdje ima za kupit i koliko love??? mislim se malo igrat s ovim romovima ali nisam dobio data kabel uz mob. pošto se to sigurno ne može napravit preko irda-e ili preko BT-a znači treba mi kabel. našao sam u crazy-shop.com neke data kabele za motorolu, al ne piše da su kompatibilni sa mpx220, al...
Ne radi mi mob uopče. Jel mi može neko poslat link za wm 2002 onaj koji dolazi sa uređajem u orginalu. treba mi hitno, nemogu bit bez moba idem na maturalac.
prvo bi se pohvalio da sam postao ponosan vlasnik motorole mpx200 e sad ..imam problem jedan .prevrnuo sam cjeli forum ali nisam naso odgovor. instalirao sam ActiveSync sa anmjerom da izmedjuostalog mogu prebacivat soudove na mob (mp3 koji sam konvertiro u wav) no kad prebacim melodiju u sound...
evo malo trikova za kameru 1. treba pokrenuti regedit program 2. otici na HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Arcsoft/Camera/ 3. staviti Contrast value 5 i Brightness value 6 4. menu tipka/new value/DVORD staviti ime Saturation, value data je 3 5. menu tipka/new value/DVORD staviti ime Hue, ...
na ovom linku imate sve moguce modove za mpx http://pdaphonehome.com/forums/showthread/t-48559.html
Imam ponudu da mijenjam V550 za MPx200 bez nadoplate. Jel se isplati? Zanimaju me iskustva u radu sa MPx200 i sto se dobije u paketu (osim punjaca i usb kabela)? Koliko drzi baterija? Hvala.
Sta mislite o njemu i dali se isplati mjenjati P900 za njega.Ima karticu od 256 MB i u dobrom je stanju.
Treba mi neki konvertor fajlova...recimo da smanjim rezoluciju nekog filma da bi mogao da stavim u fon i tako a takav konvertor mi treba i za muziku...:spin: I jos nesto... jel mozete da mi date link na kom mogu skinuti neki bolji player, posto na Betaplayer-u nece lepo da pusta 3GP,zvuka nema u...
Oj, novi sam ponosni i mutavi korisnik smartphona opčenito, kao i ovog foruma. posjedujem motorolu mpx220 sa WM2003 os(uuuuu) Pozdrav svima i kao prvo molim pomoć! Prvo mi je trebalo nekoliko dana da se naviknem na rad s njime, i kad sam se ufurao i htio malo poigrati s par porukica, ohladiše...
flashajte svoj mobitel priloženim *.img fileom i to je to. note: osobno nisam u stanju isprobati, stoga ne odgovaram za moguće nuspojave
Jel ima kakve razlike između windoesa i dal se isplati stavljat 2003 na mpx 200? Zanimaju me razlike?
Interesuje me jel' slot sa mini sd podrzava kartice tipa SDIO(wireless).Zamislite samo tu opciju:thumbup: Na nekom stranom forumu(ruskom) su tvrdili da je to moguce,mada ja iskreno sumnjam.Zna li neko sigurno dali je slot SDIO ili ne?
Ima li nekih nagoveštaja za ovako nešto?
ima li tko link za skinuti taj program ? Hvala:-/
koristi li tko c64 emulator pocket hobbit na mpx200 (2003) ? čini se da na x.23 verziji roma radi ok ali na x.12 ima problema pri učitavanju c64 disk imagea zna li tko rješenje?
Čuo sam da postoji program za skrivanje broja kod slanja sms poruka!!dali netko zna kako se zove i dali on uopće postoji!!
http://www.mobilegadgetnews.com/index.php?showtopic=9249&hl= :bunny: :comp:
Evo par slika doticnog uredjaja: # built-in Wi-Fi # processor: OMAP850 195 MHz ! Since Skype needs 400 MHz to run properly, such slow processor may be too slow to handle Skype voice calls and some other applications. Having Pocket PC phone with built-in Wi-Fi and no ability to run Skype...
Jel moguce....i naravno ,kako?
Jel' zna neko link za smart phone Office 2003. Marko.
Motorola je na JavaOne konferenciji u San Franciscu predstavila E895, prvi mobilni telefon s operacijskim sustavom JUIX. Radi se o križancu Linuxa i Jave, za kojeg Motorola tvrdi da je jednostavniji za uporabu od postojećih OS-ova za smartphone. JUIX podržava i višezadaćni rad: moguće je primjerice...
Frend mi je poslao ove adrese sa baterijama za MPX200 (1200 & 1700 mAh): http://www.afterbuy.de/afterbuy/shop/storefront/start.asp?seite=/afterbuy/shop/storefront/produkt.asp%3Fshopid%3D6486%26produktid%3D663291...
Dakle ,vjerojatno sam vam dosadan ali zelim upgrade na 2003 ,zanima me kako? Imam: Motorola_MPx200_WM2003_Original.exe mpx200_2003_GSM_FIX.zip mms_wm03_upd_eng.zip Kako dalje ,jel ovaj rom kaj imam dobar ,kak da saznam koja je verzija prije upgrade-a? :-/ ;D
Na Internetu je pocela da kruzi slika instaliranog sistema MS Windows Mobile 2005 na Motoroli mpx200. Da li je ovako nesto moguce ? Originalna stranica sa tom vesti je na http://mpx200.site.cz
kako da podesim kad gledam neki filmić na mobitelu da mi slika i zvuk idu u isto vrijeme...to me uzasno zivcira i koji program da skinem za to ...i postupak kako da to napravim???? :rolleyes: :rolleyes: :thumbup: :bunny:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma