Gdje se moze kupiti?
Koristim mpx200@wm2003. Kako u MMS dodati attachmente. Jel uopce moguce napraviti MMS account u Inbox-u bez koristenja arcsoftova MMS klijenta (da bude kao u wm2002)?
evo negdje sam na forumu pročitao da se prekida linija nakon nekog vremena i to nakon što je stavio wm2003. meni sve super radi osim što mi prekida liniju nakon određenog vremena. ima netko rješenje za ovaj problem.
Koji je najnoviji windows mobile za mpx200,a da radi normalno i da ne usporava?
cuo sam dosta o ovom mobu (u pozitivnom smislu) sta vi mislite o njemu i dali imate njegove karakteristike i cijenu... ja imam slike...
Molim ako mi netko može pomoći..Imam MPX200 stavio sam w2003,neke wav filove mogu postaviti za zvuk zvona a neke mi nece svirat.U čemu je problem?Koji program koristiti za konverziju mp3 u wav?Hvala.
nasao sam na propero.hr. hgsrot je imao prije 2 dana u ponudi, sad vise ne, cijena je bila 2900. Posto kupujem na diners 12x, bilo bi dobro da imaju u mini SD u ponudi. ovi 1. nemaju uopce a HGspot max 256. Pa ako netko zna jos neki ok webshop, jer sam iz OS, a koliko sam vidio, samo Emmezeta ima...
neznam zasto ali nemogu instalirati operu na mpx220, dali je netko imao slican problem i rjesio ga?
link http://www.armstation.com/hk/mpx220/data/so1_e.htm program koji zamjenjuje orignalni meni i pretvara ga u meni sa ikonama
Pozdrav! Imao bih 2 pitanja vezana za navedeni mobac. 1. Što sve trebam napraviti da pokrenem explorer? 2. Što treba napraviti za pokretanje mms usluge, (vip)? Hvala!;D
da li ima tko nesto za ove modele dakle symbian uiq 7.0
gledajuci malo procesor Texas Instruments OMAP 1611 vidim da podrzava i wlan. dali je ta opcija ubacena i u mpx220? http://focus.ti.com/general/docs/wtbu/wtbuproductcontent.tsp?templateId=6123&navigationId=11993&path=templatedata/cm/product/data/omap_1611
neki dan sam citao o master resetu (ali nisam siguran dali ovdje ili...) i sad ga nemogu naci!? sve sam pregledao i nista. Kako na mpx220 napraviti master reset? i sta mogu zaj..ati s tim postupkom?
Bok decki i cure! :spin: Namjeravao sam kupiti XDA Mini (vidi moj stari post) al sam naisao na probleme sa garancijom, servisom itd Mislim da cu ipak uzeti T-Mobile-ov MDA Compact preko strane putovnice tako da "skinem" 22% PDV-a. Necu nikakav pretplatnicki paket jer me ne zanima. Kupit cu sam...
jel netko zna neki program za kontrolu pc-a (konkretno winamp-a i tako tih multimedijskih programa) preko BT-a?? kao što je npr. ControlFreak ili Bemused za s60 telefone! edit: našao sam, zove se puppetmaster. zanima me ima li ga itko (naravno full verziju)???
pozdrav svima, neznam dali ja grijesim u necemu ili je to bug u windowsima. Ponekad, cak i nemogu detektirati kada, mi se izgube slova (abc) na gornjoj traci(indikator baterije,signal...) i vise nemogu pisati slova, dakle samo brojeve i nedaje mi mogucnost prebacivanja na slova s tipkom *. to sam...
pobrisali su mi se svi brojevi sa sim kartice, ne mogu ni upisivati nove brojeve. Kad odem na sim manager pise mi fail to initialize sim, possible radio off or sim failure pomoc molim!!
aj recite vi meni lijepo kako spojit mpx220 s kompom ako se nema kabela nego ili preko bt-a ili preko irde. meni to nikako da uspije!! ništa ne mogu instalirat na mob jer ga ne mogu spojit. aj pomozite! edit: preko irde sam uspio al mi je to malo nespretno, kako to npravit preko bt-a. activesync...
Čitao sam neke recenzije po netu i mob mi se čini fakat ok.al nisam primjetio dal to "čudo" ima kameru?i zanima me kad će doć na naše tržište i kolika bi mu trebala bit cijena?molim vaše komentare i unaprijed zahvaljujem na njima. pozdrav :comp: :spin: :thumbup:
Da li mozda ima netko da posalje key za chronos 2.1 ja ga nemrem nigdje nac a program je dobar. Hvala unaprijed
Kako uninstallirati programe koji dodju uz windows-e? Npr. MSN Messenger i Pocket MSN uopce ne koristim, a za Windows Media Player imam zamjenu (Beta player)
evo nesto nove opreme za mpx220 od motorole Bluetooth naocale za mpx220 cijena "samo" 295$ http://direct.motorola.com/ENS/Web_accessories_detail.asp?Country=USA&language=ENS&productid=29303&strPrimaryOption=Acc&lSecondaryOption=11
ovo je link za novi MPx220 Rom ali morate biti registrirani http://www.surrealnetworks.com/dl_new.asp?daysago=3 zove se Asian3.50, izasao u utorak i kao sto vidite vec je na mobu. Rom je na kineskom ali ima i engleski jezik evo male pomoci oko podesenja sa kineskog na engleski dakle...
gdje sve ima kupiti miniSD od 512 mb? vidim da ima u diskont24 ali ne da mi se čekat onih 24 sata da mogu preuzet karticu. ima još u king-ict ali je preskupa. košta 500 kn a u diskonta je oko 250 kn. mislim razlika je očita. (ja već razmišljam o kupnji kartice a ni mob još nisam uzeo;D...
jel netko ima smartmovie za mpx telefone??? il neki dobar link sa mpx softwareom. ovo sve šta ima u linkovi je čisto sranje da prostiš!;D
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma