Da li postoji neki program koji bi kod insaliranja nekih programa na mob(onih koji ne nude da se instaliraju na sd karticu) dao da se odabere instaliranje na sd.:creep: :creep: :creep:
evo par slika pa mi probajte rec u cemu je problem.:creep: normalno sam copirao .cab file na mpx-icu i onda na njoj instalirao arcsoft mms i otvorim program kad ono neki kvadratići...help:(
Kupio sam ga prije par dana pa od silnog ronjenja po njemu nemam vremena za forum.... (kako se šalju slike ovdje)???
what cha think?
Da li postoji nekakav program koji će omogućiti da MPx200 koristim kao USB flash disk, čitaj podatke na memorijskoj kartici će prikazati kao removable device, bez potrebe za instalacijom ActiveSynca ili sličnog softvera. Gledao sam nekakav Card Export, ali on je dostupan samo za PPC i Palm...
evo pogledajte. meni solidno izgleda. h**p://www.gsmarena.com/news-detail128.php
uzeo bi sad 512mb ili 1gb ,nek se nadje ,nasao sam Transcend 45x,80x ,upitno je koliko je to korisno za mpx s obzirom da je spojen sa pc-jem preko kabla ,mislim da je to za chitache. Svejedno ili.... :rolleyes:
pozdrav svima. prije par dana sam od brata dobio na korištenje MDA 1. pa me zanima slijedeće: * kako podesiti internet? * kako podesiti e-mail account? da li mogu očekivati pomoć od vas ili da se javim službi za klorisnike?
Krajem ove godine izlazi gore navedeni Q, inače najtanji smartphone na svijetu, bit će tanak 11.5 mm. Imat će Windows Mobile 5, 1.3 mpix kameru, display 320*240, MP3 player, Mini SD memorijsku karticu... uz to izaći će i i ružičasta verzija vrlo popularnog V3 RAZRm vjerovatno na radost ženskog...
Daklem - interesira me ako negdje ima cestovne mape Hrvatske i preglednik za te mape. Isto tako bi mi trebale mape gradova hrvatske.
meni najbolji dosad...nema formata koji ne otvara...cak i .3gp sa zvukom(.amr)...inace na betaplayeru mi je otvorio .3gp al nije htio otvorit .amr datoteku,tj. zvuk.mozete ga skinut tu. a ovo su vam pluginsi za tcpmp: 1.ac3... 2.ffmpeg... ...
Jel netko zna link za punu verziju programa i dodatke. Isprobao sam demo sa njihove stranice i super je.
Jel zna netko gdje se moze skinuti puna verzija programa?
eto na mom mpx-u ima neki broj kraj indikatora baterije i signala. trenutno piše broj 1, a danas mi je cijeli dan pisao broj 2. ne znam kako ni zašto se to promjenilo ni za šta to uopće služi. jel netko zna možda??
Da li netko zna gdje ima kupiti futrole za mpx200?Moja je već malo strgana,pa bih kupila novu.Ima li gdje kupiti u Zagrebu?Hvala
http://www.surrealnetworks.com/dl_showall.asp?cat_id=44&parent_id=9&parent_name=MPx220&sub_name=ROM+Updates neisproban s moje strane jer jos testiram 1.49 ali uskoro ga stavljam na mob jer mi je asian 3.50 bio odlican soft.
evo linka http://engadget.worldfreeweb.com/roms/MPX220-149.zip kad isprobam javim vam kakav je ili ce to odraditi netko drugi, vidjet cemo
Dakle nista on 3D igara od OmnigSofta ne mogu instalirati... kako to? kaj moram otkljucati Mpx200 za uncertified igre? ak da, kaj to nije certified igra? zbunjen sam, jednostavno nce instalirati a ima slobodno mijesta... na oba mobitela
Zašto se nemože na pozadinu mpx-a staviti animirana gif slika!dali za to treba neki program?
Namjeravam uskoro kupiti T-Mobile MDA Compact pa me interesira dali je moguće koristiti programe pisane za ne pocket Windows platforme ali vrlo malene kao npr. http://mhuu.netcci.to/rgboard/download.php?&bbs_id=EU&page=&type=1&doc_num=15 ajd nek neko proba dali funkcionira!!!
Ja bi htjela da me netko uputi gdje mogu naci postavke za konfiguraciju mms-a za simpu jer mi u Ht-u nisu znali namjestiti.
Mislim da je ovaj najlijepsa tema ikad napravljen za Magician... Radi se o kompletnoj "preradi" grafickog sucelja... Od today screen-a do Wisbar-a. Trenutno su u izradi skinovi za Windows Media Player i za Dialer. Kasnije, autor ce napraviti i skin za Qwerty tastaturu. Od koliko sam...
Trebao bi neki preglednik a da nije demo ili trial,imam resco photo wiever ali nemam crack.
Do koje frekvencije ste uspjeli natjerat vas MDA Compact, a da sve to bude stabilno i bez artefakta? Evo, ja mogu iz prve ruke reci da (moj) radi 120% stabilno na frekvenciji 520 Mhz(CPU)/130Mhz(Bus). Zasto overclockati? Ako ima medju vama fanova emulatora novije generacije uredjaja (poput...
Dakle, imam QTEKov 2020 pocket pc sa phone funkcijom. Problem je sto je kupljen u Italiji i prokleti Windowsi Mobile 2003 su na talijanskom. Ima netko ideju kako to promijeniti i baciti ih na english language? Ako predlazete format i ponovnu instalaciju windoza bio bih zahvalan kad bi stavili i...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma