Imam dva pitanja, i nadam se da ce te mi pomoci: 1.) kako se moze spojiti na wap, (npr. vodafone live) 2.) kaj treba napraviti da mi melodije zvona ostanu save-ane nakon gašenja moba. (ja ih copy/paste u mob u windows,sve je ok dok je mob upaljen, kad ga ugasim i upalim nema vise melodija osim...
Imam ponudu da promijenim svoju mpx200 za mpx220. Isplati li se trade ? Info na netu kaže da 220 ima ekran manjih dimenzija (ne u pikselima) komentari ? m
Je li ova zvijer izašla? Ako je- gdje ima kupiti :spin: :spin:
evo pogledajte link i sve će vam biti jasno: http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-prophet-en.shtml Meni se osobno sviđa što je skroz crn i dizajn tipaka crvene i zelene slušalice.Mislim da je malo tanji.Ima 2 Mpx kameru,ali kad se otvore slike opet se vidi da ta 2Mpx su nula naspram 2 Mpx...
Kako pokrenuti java igrice s onim idiotskim programom MIDP-AMS stalno mi javlja "The application descriptor contained an invalid jar location", gdje da stavim taj .jar file??? Znam da se vec govorilo o instalaciji jave na mpx200 ali ja nisam nista nasao o ovome. Molim pomoc
Jel postoji neki drugi MMS Client za MPx200@wm2003 osim ArcSoft-ovog? Gdje se moze skinuti? Hvala
Uspio sam sloziti MMS uz pomoc t-mobile centra i njihovih postavki za mpx200...jedva :). Radi. Za spajanje na net http, wap, sto i gdje da ukljucim. Sa Motoroline stranice sam si poslao postavke, imam HTMobile APN. Pod settings - data connections, sto gdje moram postaviti. Ono, na Vxxx serijama...
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10-00.asp?sifra=TMMDA Namjeravam ga kupit za pol sata.. pa jel se ispalti ili ne.. Pokusajte me jos odgovoriti ako ne vrijedi :) Jel programi za MDA COMPACT vrijede i za ovaj MDA? Hvala..
Da li je nekom poznato gde ima za naći auto-punjač za Mpx200? Možda odgovara onaj od Motorole V3? Kakva su iskustva sa baterijama većeg kapaciteta (čuo sam da postoje od 1000mA)? Pozdrav svima!
Jel mi neko može reć prednosti/mane između Simbian i Windows baziranih mobova i koji je prema vašem mišljenju bolja stvar (i zašto?)
Dal ima tko kakav zgodni soft koji bi mi u today-u pokazivo prop. poziv, tako da nemoram ulaziti u telefon i gledati last call-se. Sta ste sve instalirali ? Ja sam: SPD , sve šta se od njih nudi : Pocket Plus, GPRS monitor i weather (daleko najbolje aplikacije) ACDSee Mobile (ruši mi...
Jel bi mogao netko odgovoriti kako se smanjuje svjetlina zaslona na MPx200? Jel postoji neki tweak u registryju jer nisam pronašao u menijima nešto smisleno?
nabavio sam mpx200, i sad imam hrpetinu softvera, neznam što čemu služi a neda mi se sve isprobavati :) što vi imate sve instalirano na mobu? napišite čemu služi koji program koji imate instaliran, te naravno je li dobar ili nije :) isto vrijedi za igre i da: što dobivam ako stavim...
stavio bi wm2003 na mpx-a ali ne kužim jednu stvar,skinuo sam onaj english.zip file i instalirao motorola upgrade wizard,e sad u upustvima piše da mi treba *.bin a u zipu je samo *.img,pa sad dali koristim taj img file ili trebam ipak bin,a ako trebam bin neka netko da neki link za download...
dakle, 1. Postoji li program za alarme koji moze koristiti vlastite melodije, odnosno neki ton po izboru korisnika (neki ljevi mp3, midi, wav, svejedno)? 2. nikako da upogonim mms na vipu, ima li ko na kraju funkcionalne upute od A do Z kako to srediti? hvala
jel u mpx idu samo sd kartice ili mogu i mmc??? na gsmareni piše da mogu obe vrste pa jel netko probao???
zna li netko kako se uploadaju java igre u mpx220?
Pozdrav svima, Evo na preporuku nekih clanova foruma napravio sam upgrade na wm 2003. Sve je super, odusevio sam se kad sam vidio da mogu ukljucit po default-u delivery notification za sve poruke, ali javili su se ui neki problemi. Na WM 2002 koristio sam program SDmail koji je sve mailove cuvao...
Ajmo zapocet na novo sa programima za MDA Compact. Nemojte pisati za igrice. Htio bih znati sta ce mi se isplatiti downloadati za moj buduci MDA Compact.... Evo nesto zanimljivog... Spb Pocket Plus http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=6846 Imate to? Jel dobar programcic? :comp:
Bok Ekipa, sve vas lijepo pozdravljam i molim za malu pomoć. Vjerojatno će vam moje pitanje biti smiješno al' eto ...što da radim. Zato se oslanjam na ovaj kvalitetan forum jer zbilja ima hrpa ljudi koja sve živo kuži :) No dobro...evo mog pitanja. Sinoć sam uz pomoć Torenta skinuo sa web-a...
zašto se nemože provjeriti na mpx-u stanje računa na ovoj mreži?zna li netko rješenje???
Zna li tko program ili registry tweak za move smsa, mmsa, calendara na karticu (mounted volume) za verziju 2003 ROM. marin
Dakle, koji video konverter preporučate za konvertiranje DVD-ova i Hi-res filmova u 640/480 rezoluciju. Naime koristim već duže vrijeme HP Ipaq 4700 s VGA ekranom, pa mi je sad palo na pamet da bi mogao i koji filmić pogledat, a nemam baš iskustva sa zahebancijom oko videa, osim za mobitel. Probao...
Trebao bi program za gledanje power point prezentacija koje napravim na kompu da ih mogu gledat na mobu mpx 200. hvala
Dali moze raditi kao mp3 player i kada je mobitel zatvoren, te dali sa vanjskim tipkama je moguce upravljati sa pjesmama. Citam dosta na forumima oko problema sa glasnoćom, dali je to rijeseno u nasim verzijama sto dolazte iz RAM3?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma