Ako ima jos netko tko koristi ovaj program, zanima me zasto ne mogu kad kliknem na neki txt file da ga po defaultu otvori u Wordpadu. Meni otvori samo Wordpad i to je to. File associations (ili Associate With) opcija je namjestena da txt otvara bas ovaj Wordpad. Inace koristim WM05.
aloha ..pomozite! odjednom ekran poludio, sve se zakrivilo i ukosilo i neprestajno titra.pozivi se uspostavljaju normalno ui porukr primam ali sve je totalno nekak zamagljeno!??
nešto sam čitao da je moguće se spojit sa Pocket PC na komp putem Bluetootha i koristiti konekciju, što je u ovom slučaju ADSL.. pa me zanima ima li tko kakvih informacija i iskustva..
jel netko koristio ovo i jel zna jet to radi kako treba?? http://microsoft.handango.com/PlatformProductDetail.jsp?siteId=75&jid=7BB73C6A9712E5C36BFA93DDDCF1EDXA&platformId=2&productType=2&catalog=0&sectionId=0&productId=21669 naime, ja imam ppc sa instaliranim wm2002 a ne mogu nigdje nać...
Nakon par mjeseci cekanja da u RAM-u nabave stereo handsfree za MPX200 sam ga u 4.mj napokon i kupio. I sve je super radilo, ali sada mi je prestala raditi lijeva slusalica. Skuzio sam da je problem sa zicom negdje 3 cm od konektora jer je kratko radilo kad sam taj dio pomicao. I sto da sada...
Možda ovo već neki znaju, al eto za one koji ne znaju, kako pretvoriti vašeg mpx220 ljubimca u mp3 player kojeg bi se mogli posramiti i uređaji kojima je to primarna namjena. Sigurno ste se svaki put živcirali kad ste svoj mob morali izvaditi iz đepa da presaltate pjesmu, tome je dosao kraj: Za...
Da li postoji Windows Mobile 2005 za Motorolu MPX 220 ? Ako da ima li gdje kakve slike da se pogleda na sta to sve lici... Hvalla...
Uf svaki čas novi problem :) jel se nekom možda dogodilo da mu MDA ne vidi brojeve sa SIM kartice ?? imam na SIM kartici 150 brojeva i uopće ih ne vidim. Kad karticu stavim u obični mobitel on normalno učita kontakte sa SIM kartice. Ima li kakve veze s tim to što sam uklonio zaštitu i...
zanim me kako na mpx200 mogu dobivati i poslati sličice ikone ...ono kad se naki mali čovječuljci smiju, plešu i sl...
Mrguda interesira dali je moguće u RH igdje kupiti nosač za MDA III - znači nodač za auto i ujedno auto punjač. Pisao t-mobilu, žalio se, rekli odgovoriti ali ništa. Znači treba mi nešto ovako. http://www.gomadic.com ali da to moram kupiti u Anerici, a uređaj u RH od velikog T.Mobila, točnije u...
Dakle Sprite Backup mi nece raditi jer je mpx kao lockan ,wtf ,opera takodjer... Inace mob nije zalockan na mrezu ak se na to misli ,ili mozda misli app locked,wtf (2 put). Kako odlokati to chudo ,probao par programa ali nista(Tweak2kNet 1.5.0.5...) Inace instalirao sam resco...
Zanima me gdje ih ima za kupiti, jer uskoro ću kupiti zvijer;D pa tako da znam gdje ima za kupiti mem. kartice(pogotovo od 1GB). Svaka pomoć je dobrodošla Jeli mogu ići ove kartice u MDA Compact(I-Mate JAM)??
Evo vam link pa pogledajte šta je pila: http://www.mobile-review.com/review/samsung-i750.shtml -mene osobno zanima dal itko zna dali će taj mob doći na naše tržište i po kojoj cijeni(odprilike) -imam Mda Compact ali ovo je predobro da ga nebi imao.Samo nigdje ne vidim dali ima mogučnost gps-a...
Downloda sam ga sa surrealnetworks i sad sam pogledao folder,unutra je 14 fajlova,2 su fajla mlf,koji sluze za Motorola Mobile Upgrade Wizard. Sad neznam kojeg da izaberem u wizardu:MDS-4-1490-4001-000.mlf ili MDS-4001-060-PK.mlf Koja razlika? Kojeg da izaberem?
Kakve su cijene 02 xda-ova ja sam gledao na njihovom sajtu i nisam nista nasaohttp://www.my-xda.com/
Neka ga netko posta.... fala :licklips: :licklips:
Nasao sam program Unlocker za otkljucavanje registry-a. Uglavnom u opisu programa ima jedan tricky dio... : "To unlock registry in MPx200 with WM 2005 installed you need: Card reader or the second phone (you will use it like a card reader). Do not try to use the camera as a USB storage ‘cause...
Dosao mi je mob sa popravka. Zamijenjen osigurac. Prije nego sam ga odnio na servis, pokusao sam napraviti master reset (iako je baterija bila na 7%). Pokazalo se Formatting.... i nakon par sek. se mob ugasio. Vise ga nisam mogao upaliti jer sam kontao da je baterija mrtva skroz. Mob je dosao sa...
sve je to isti uređaj.Zanima me dali netko zna kolika bi mogla biti cijena tog uređaja i dali će doći na naše tržište.
Kako rebootati ,standardno (pwr+action) + Clean reg hive i format storage ili.... Baterija mi nakon instalacije kratko traje ,a sad sam je full napunio pa idem napraviti master reset..... :-/ :-/
1. Da li je ovo beta verzija ili puna finalna verzija OS-a? 2. Kad startujem neki program, i mirujem (nemam aktivnost), brzo mi se vrati na home screen. To je bilo i u prethodnim verzijama, ali po defaultu na wm05 je to za mene prebrzo. Kako podesiti vise sekundi bez prebacivanja na home screen?...
Evo imam ponudu da kupim mpx200,ali bez SD MMC kartice. Moze li mob normalno raditi bez kartice?
Imam vec godinu ipol dana ovu motorolu, a od nedavno i jedan problem. Naime nece da mi se puni na nijednom punjacu (a isprovao sam ih 5) odnio ga u dva servisa i neznaju mi ga popraviti. A za mobitel sam pljunuo 5000,00 kn, i zato vise motorolu ne prerorucam. Ako netko ima ideju gdje ga u Splitu...
Jel bi postojala mogučnost razmjene igrica i programa i svega vezano za motorolu mpx200 tko god šta ima putem snimljenih CD-a?
dakle uspješno sam stavio wm5 na moj mpx200 :) e sad fali mi par programčića koji su mi nekad bili jako korisni, a sad ih više nemam, ili one verzije koje sam imao nisu kompatibilne s novim OS-om. ako netko ima program (ali punu verziju), molio bih ga da mi pošalje na nkos500@gmail.com, ili ako ima...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma