... i naravno prije nego ga odnesem na servis treba mi rom od win2002 jer mi fleshani mobitel neceju uzeti. Majku im njihovu. Gdje da nađem 2k2 rom koji ĆE proči na servisu?!?
Samo da se "pohvalim". Brijem na Vario vec mjesec dana, konacno se odlucim i kupim ga, i skuzim da sam pocascen s mrtvim pixelom. Nije da bas bode u oko, vidljiv je samo na tamnijim podlogama jasno (pogotovo kod kamere), ali je bas po sred ekrana pa nervira. :-/ Anyway, s obzirom da su ljudi...
Kao prvo, pozdrav svima na ovom dijelu foruma, ovdje sam dobio prve informacije gdje sta i kako sa PPCem kad sam ga kupio :). And now to bussiness, otkako je pxdxa otisao down:-/ , isjecam se ko da mi je neko otkinuo lijevu ruku... Pokusavam naci wisbar software na sve strane, ali nigdje naci...
HTC Trilogy prvi je smartphone na svijetu koji podržava DAB-IP protokol tj. podržava direktno gledanje TV programa te radio programa(izašao je prije tjedan dana)
instaliro sam WM 2005 i neznam kak da prebacim kontakte sa SIM kartice na mob...probo sam u settingsima postavit da mi pokaze SIM contacts,ali ne pomaze...ajd pomagajte
Kaj da kupim i gdje ? Trebam smartphone, a ne PDA. Da nije prevelik, da ima tipkovnicu, tuchscreen i stylus (svakako), bluetooth. Najbitniji mi je organizer, kalkulator, notes, kamera, translator i telefonija. I da na nesto lici :-) Znam za SE 910, ali bi nesto manje i elegantnije. Tko zna...
1. Kako da iskljucim infra crveno na mobitelu jer vidim da je cjelo vrjeme upaljen jer nigdje nema pali/gasi nego radi cjelo vrjeme.To sam potvrdio jer gad idem nesto primit preko ir samo trebam preblizit drugi mob i kliknut da salje. 2.Mob mi se cesto zna sam ugasit,i onda trebam izvadit bateriju...
Prije nego se bacite u ocaj i pocnete glavolomiti koji softver ubaciti u svoj uredjaj savjetujem vam posjeti stranici http://www.pocketpcmag.com/awards/main.asp gdje imate kompletan popis najnagradjivanije softvera u 2005. godini. Softver je podijenjen po kategorijama (Pocket PC software /...
Please, can you any experience with this GPS navigation? What is the owerlay etc. otok Cres i Krk? Thx http://www.gpsmagazin.hu/content/view/187/ http://www.navigo-sistem.hr/proizvod.php?PROIZVOD_ID=241&KATEGORIJA_ID=121
Need help: Poskidao tonu toga i nikako ih ugurat (themes, skinovi..). Nije da nisam probao: Active Sync ne prepoznaje *.00? fileove, tako da nista od install/remove software, file manager mi ne da write dozvolu u 'windows' folderu, gurao sam ih ja i na miniSD ali tamo se samo luftaju bzvz. ...
Kad spojim pocket pc sa kompom, normalno ga očita i activesync ga počne connectati ali je problem što ga mogu ostaviti do prekosutra i još uvijek će mi pisati connecting. molim pomoć...
Zasto mi tel nece da prikaze ko me zove na ext dsp-u, zapravo prikaze br ali nece da ispise ime iz imenika a kad ga orvorim ima ime iz imenika i broj ispod. Koristim win 2005 na mpx200.
Gdje se moze kupi miniSD 512 ili 1024 za Mpx220? Po mogucnosti da se kupovina moze obaviti preko interneta.
Zanima me dali za mpx220 postoji sound modul kao na symbianu. Ako netko ima volio bih da mi ga pošalje na email.HVALA!
Postao sam ponosni vlasnik MDA Compacta. Kako imam i p800 zanima me postoji li neki call manager za pocket pc uredaje, kao sto je na symbianu advanced call manager? I još neki zgodni programcici?
Već sam pisao o jednom Etenu i to M600, sada dolazi na red Eten G500. Eten G500 je PPC sa ugrađenim GPS modulom Embedded SiRF Star III chipset. Jedina lošija strana uređaja naspram novijimi te sličnim(konkurentnim) uređajima je ta što nema WiFi(barem se za sada tako čini). Pokreče ga naravno...
Ako netko ima program ClearVue Suite s serial brojem bio bih mu jako zahvalan.
dakle dvosmjerni rjecnik izmedju HR i EN, sa valjanim crackom... probao sam 1 ili 2 cracka kaj sam nasao al ne rade... hvala
Ljudi treba mi pomoć, imam MPX200 i flashao sam WM5 bez problema i mob je par tjedana super radio. I onda sam isao zamjeniti sim karticu i kad sam ga probao opet upaliti nikako se nije palio. Pojavi mi se ona slika stabala i na tome stoji konstantno. Probao sam i master reset ali ni to nije...
Ovaj se proizvođač mobilnih telefona u posljednje vrijeme žešće bacio na posao proizvodnje pametnih telefona. Već smo vam pisali o jednom njihovom Linuxom obogaćenom telefonu, E895, a sada vam najavljujemo čak tri nova Motorolina Linux mobitela ...
trebao bih register key za pocket music 4.0.3 jer ću izluditi sa onim opomenama,ako netko ima...hvala
GDJE DA NABAVIM TAJ MOBITEL U HR** MORA BITI CRN??? :wstupid:
Cijelo jutro pokušavam ali nikako da nađem gdje ima za skinuti win 2002 za mpx 200.Pa zato ako tko zna gdje ga ima za skinuti,molio bih.
Tražim već 2 sata i nikako da nađem "motorola mobile update wizard" i "WM2003 rom"(ili što već treba za to)...Na mobu je sad WM2002 i dosta programa ne radi pa sam odlučio staviti WM2003. Ima možda netko upute kako se stavlja WM2003 na mob? Ako netko ima ove programe može ih poslati i na :...
Pozdrav od naj novijeg clana vaseg lijepog foruma i od novopecenog korisnina motorole mpx200 :D Daklem, mob sam dobio s predinstaliranim win2002 i naravno flashao sam ga s onim sta vi zovete mpxlandovim win2003. imam jedno pitanje i jedan problem : 1.Dali je moguce kod sms-a...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma