Ne vidim nigdje temu u kojoj su se konkretno naveli minusi i plusevi ovih modela, samo teme sa problemima i savjetima... http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=514&idPhone1=668 Znači, radi se o modelima MPx200 i MPx220 (ne znam da li su i jedini motorola symbiani), htio bi da ljudi...
flasho sam mob sa wm05 i sve je ok prošlo,ali kad sam probao posljednji master reset,mob ne pokazuje život...radio sam sve po uputama,sve je prošlo ok,baterija je bila puna,ali mob jednostavno kao da je vrisnuo,čak ni na punjač ne reagira...šta sad?ima neka fora ili može u oglas za dijelove?
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10-00.asp?sifra=TMMDAV U ponudi T-mobilea, sam uredjaj 3300kn. To mi se ne cini puno, pogotovo s obzirom na cijenu MDA PRO.
zna li tko kako uključiti voice dial ? (mpx200- wm2005)
Izgleda da izlazi novi Compact! Procitajte sve klikom na slijdeci link: MS Mobiles - New T-Mobile MDA Compact II :thumbup:
Imam jedno lamersko pitanje, ali zateklo me nespremnog... Zena se danas vratila iz grada sa iznenadjenjem za mene. MDA Vario. Super, jedino sto imam obicaj prije prevrnut internet, nabavit dodatnog softa i literature te onda otic u kupovinu... Dakle kinez neki je u ducanu sve to postekao i...
pozdrav svima! ako želim napravit 2 accounta mogu li ih napravit da budu u istoj aplikaciji tako da kod provijere pošte ne moram svaki account provijeravat zasebno.možda krivo radim ali neznam zašto služi ovaj outlook-ov klijent ako kod svake konfiguracije ti otvara novi account. ako nisam posve...
M.A.G.I.C. je još prototip samog uređaja koji bi se trebao predstaviti na CeBit-u 2006. Specifikacije samog uređaja su nevjerovatne ali uređaj kao takav je dosta težak, čak 300g. Jedino me zanima koliko će mu baterija trajati:) powered by Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Phone Edition ...
Gdje ima za kupiti MDA compact?
Mozda je nooby pitanje, ali ipak molim pomoc. Prckajuci po postavkama GPRS-a (imam TELE2 karticu i pokusao sam postaviti GPRS na VIP), nesto sam ocito spumpao i sad mi se desava sljedece: Kod paljenja uredjaja, uopce me ne trazi PIN, sve dok ne upalim wireless. Kad upalim wireless, trazi me...
Jel se to da kak sredit buduci da mi je slušalica rikla.
Jednom me uhvatila kisa i mpx200 mi se totalno nakvasio.3 dana nakon toga mi je ekran bio potpuno poblesavio,mesao boje,iskosila slika.Onda sam uzeo fen i malo ga osusio i proradio je, ali javio se novi problem.Kad pokrenem tcpmp windows media ili neki program za gledanje slika ekran mi potpuno...
Moze li se nekim cudom, softverski natjerati MDA Vario (ili Copmpact) da sljakaju kao radio prijemnik? :rolleyes:
Jel ima tko mozda za prodat poklopac baterije il zna mozda di bi to mogo nabavit (osim u RAM3-tam sam vec zvao)
Vidio sam prije nekoliko dana da je mozilla pokrenuo projekt za izradu Firefox verzije za Pocket PC uređaje. Program je još u izradi ali se može skinuti beta verzija 0.034 browsera. Nažalost program je samo za WM 5.0 te se nadam da će se to možda promijeniti u konačnoj verziji. ...
Dali postoji sekretarica za motorolu mpx220. Takav program sam imao na nokia telefonu. Radio je na principu da se sekretarica uključivala samo za određene osobe koje sam izabrao. Tražio sam po netu ali tako nešto nisam našao. Pozdrav!
MDA Compact je ponovo dostupan u T-mobile web shop-u (ako koga zanima).
http://www.tranexp.hr/PocketKeys-cro.html :thumbup:
Ovak..kad pisem sms, znam da sam recimo 3x pritisnio npr "3" a on meni otipka E umijesto F. Nema veze sad koja je tipka jer sve rade ok. Zatim, pisem nesto i sad trebam napisati recimo 55. Daklem, drzim dugo 5 da me prebaci u "123" mod i otipkam 55. Pritisnem space (#) i vrati me u "acb" mod. Sa...
Ljudstvo, ima li tko ideju kako promjeniti dialer i keyboard skin na Variu? Pokusao sma savjete koje ste dali za Compact ali to jednostavno ne sljaka na isti naicn. :cry:
zanima me koja je caka u variu posto je cijena ista ko i za compacta? nemam nijednog, ali namjeravam kupit jedan od ta dva modela. vario je noviji model, ima tipkovnicu, 128 rom i ram dok je compact slabiji po tom pitanju, wm2005, i neznam, wifi... compacta sam mislio davno uzet, ali kad sam malo...
Probao konvertiart sa smart movie-em al se brejka film... ako je netko nasao program, molim naziv, hval najljepsa :thumbup:
ako ima tko bilo kakvu informaciju, molio bih hvala
imam problem! na mp200 je wm05 i sad pokusavam vratiti 2003, pokusao sam sa MUWom, prepozna mi mob i sve 5 do trenutka kad pocne postupak i prekine nakon 10 sek i ispise da pokusam ponovno (20 puta sam pokusavao), nece pa nece! pokusao sam i nakon reseta i opet nece... Hvala!
..salje mi po dvije poruke, i to samo kad ukljucim delivery notify, gledao sam na forum.xda, kazu da kod spb pocket plusa, treba ukljuciti exception za close button za messageing.. iskustva..kak ste to rjesli...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma