Da li postoji tako nešto? Guglao sam ali bez uspjeha, a dosta često sam u testovima vidio da govore o dosta lošem ugrađenom wap browseru kojeg spominju zasebno od IE-a. Pomoć?:dunno:
Još nisam kupio uređaj, no zainteresiran sam. :) Malo me muči sljedeće: na web-u T-Mobile-a piše da je jamstveni rok 2 godine (http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-13-00.asp?sifra=TMMDAV), a mladac u shop-u mi je pokazao EM service-ov jamstveni "papirić" na kojem piše 12 mjeseci... :rolleyes: ...
Imam neke na PC, vidjeh po linkovima sve i svasta, no volio bih cuti iz iskustva, koji je program najbolji i najjednostavniji za koristenje. Dakle, staviti pinove u mob od Dinersa, Amexa itd itd. Hvala
Molim pomoc! Nedavno sam instalirao WM2003 na mxp200 (s mpxlanda, skuzio sam po sajtu da je to ok) i sve se cini ok za sad - osim glasnoce. Ne uspijevam namjestiti da zvoni glasnije ni u kojoj postavci (niti normal, niti outdoor niti nista)... jednostavno zvoni uvijek istom glasnocom stogod ucinio...
zanima me da li je moguce staviti today teme na neko drugo mjesto osim u windows file??? optimalno bi bilo na sd karticu jer imam previse today tema pa compactu fali memorije za neke igrice npr. age of empires
Pozdrav evo kupio sam telefon ali sam totalni pocetnik i molim vas da mi netko rece kako da nariktam internet , primanje i slanje e-mail , MMS jer ovo je tako zarfano nariktat da sam poludio molim ako moze korak po korak unaprijed zahvaljujem e da imam T-Mobile preplatu i e-mail racun kod T-com
dali postoji jaća baterija za mpx220 i ako da gdje ih ima kupit
Pozdrav. Novi sam u vodama mpx220. Prije sam imao mpx200, ali je to bilo davno. Tražio sam i našao dosta updateova za software, ali uvijek piše nešto poput - ovaj update je samo za mobitele kupljene u Sjevernoj Americi ili sl. Možete li mi reći koji je aktualni stabilni update i gdje da ga...
IMA LI NEKO KO ZNA NEKE DOBRE STRANICE ZA PROGRAME??
Pozdrav svima. Imam MPX 200 sa instaliranim WM2003 OS. Instalirao sam Arcsoftov MMS client sa engleskim prijevodom, ali mi MMS nece nikako da proradi pa molim ako mi netko moze pomoci sa postavkama za VIPnet. Mislim da grijesim u postavkama u "DATA CONNECTIONS" posto se razlikuju od postavli...
:chef: Gdje ima za kupit BT adapter za mpx200,koliko košta??
kupio sam mpx220 i ne mogu da nadjem sim menu, kako da kopiram kontakte sa sim na mobitel, ako netko zna... POMAGAJ!!! u svakom slucaju tanx :comp: :-/
Gdje ima za kupit BT adapter za mpx200,koliko košta-dali postoji??
Nakon 4-5 ponovnih instaliranja wm2003 shvatio sam da glasnoća zvonjave (s kojom imam problema jer je stalno pretiha, tj. puno tiša od originalnih postavku na wm2002) ovisi o računalu, tj. pretpostavljam da se radi o tome da nije zamišljeno da se wm2003 instalira s windows xp, već s windows2000......
....sad me stvarno izivciralo do bola.......nego jel netko imao ovakvih problema... Mobitel je radio normalno vec dugo dugo..imao sam oko 450MB mp3-ca i jednom sam cuo da su neke mp3-ce pocecele imati greske. Kad sam htio izaci iz programa...mob se jednostavno blokirao...pokusao master reset i...
Compact mi spojen na USB sa kompom koji je na natu. Kako surfat netom na Compactu preko active synca?
Evo ovako, nedavno sam uso u vode smartpone uredaja, i prilicno sam zadovolja, ali nerviraju me neke sitnice, instalirao sam neke programe na mpx220 tako da isprobam, e sad mi se dogđa da neke programe jednostavno nemogu unistallirat! :wall: Eto isto tako vidio sam da stariji model (mpx200)...
ima li ga tko? sve sam pretražio, ne mogu ga naći. HVALA
Pozdrav! MPX 200 mi ima problema sa punjenjem. Bez obzira na stanje baterije (puna, prazna, napola) kad se prikljuci punjac, mobitel pocne puniti i za par sec javlja da je batt puna! Znaci, puni i kada je mob upaljen i kada je ugasen, javi da je puna, ali nije! Ako bateriju stavim u drugi MPX u...
jedan od svakako zabavnih i veoma korisnih programa je i jedan iz palete programa za snimanje razgovora,preporucujem da ga svakako nabavite,ovo je vise preporuka,manje otvaranje nove teme,ali moze biti
dali netko zna u čemu je problem 4.1 se spoji i onda vrti i vrti ali ništa probao sam sa 3,8 ali taj se neće ni spojiti :spin: hvala
zasto kad ja hocu stavit neki svoj wallpaper na compactu, on bude izbljeđen skroz, radi se o .jpg formatu slike ??
Na netu sam pronašao voice changer za mobitele. Pretvara tvoj glas u ženski, dječji itd. Imao sam takav program za kompjutor i mogu reći da je odličan.Zanima me dali netko na forumu ima tu spravicu i kakva iskustva ima s njom.
www.pxdxa.com opet radi. Navodno se radilo o tome na su se premještali na drugi server. Cijeli forum još nije "dignut" ali za par dana bih trebao biti:D:)
pozdrav forumaši :smart: treba mi neki program za motorolu mpx200 koji moze prebacivat poruke sa SIMa na mobitel... cini mi se da sam uspio nesto tako s jednom (ugasenom) VIPovom karticom, ali se vise ne sjecam postupka. medjutim, takodjer mi se cini da ova druga VIP kartica, koja koristi bonove...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma