Ne mogu instalirati jedan homescreen radi gore navedene poruke. Na MoDaCo postoji objašnjenje o upisivanju valuea za otključavanje međutim meni ne pomaže. Ima ko kakvu ideju?
Otkad sam flashala na WM2003 nemam MMS, a našla sam negdje da je 'arcsoft mms composer' za WM2003.. samo ga nemogu nigdje nać za skinit.. Ako ga netko ima neka posta link ili mi ga pošalje PLIIIIZ
Dakle, ne treba mi gps ili tako nesto, nego cisto nesto kao pretrazivi plan grada za PPC (Compact tocnije)... i to za Bec i Munchen... Pa sad, jel neko moze preporucit soft koji je za to najbolji, i di ima tih mapa za skinut... ako postoji crack, naravno jos bolje... hvala i pozdrav
Pojavilo mi se skoro slovo G u bijeloj kockici na sredini odjeljka za signal i bateriju, da li neko zna sta znaci?
Pozdrav svima! E ovako., imam jedan problem...imam Mot Mpx200 i WM2003 , naime sinoc kad sam posao spavat ostavio sam svoj dragi mob na stolu..i jutros kad sam ustao vidim ugasen mob..i gledam ja koji je klinac..upalim ga i pogledam da nije slucajno baterija i vidim da je baterija na 85% i...
cuo sam da za mpx-icu treba program koji se tak zove ( ja mislim ) da mogu stavljat java igre na nju. moze mi netko dat link ili uploadat taj program? hvala!
smrznuo se pa sam napravio soft reset i onda hard reset ali samo uvodni screen sa podacima o softveru i ništa dalje!!! ŠTA DA RADIM Dal da ga nosim onim divljacima u Elektromagic ili si mogu kak pomoći bez njih!!! HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy:
Nest sam nacuo da postoji winamp za motorolu mpx220. Jel se to netko igra sa mnom ili sta?
Sve je OK proslo tokom instalacije dok nisam dosao do dijela gdje treba ukljuciti "clean reg hive" i "format storage" i kliknuti "done". Tu mi zaslon pobijeli i tak stoji neko vrijeme i ugasi se... u upustvima pise da ce se mob sam bootati i traziti sim karticu gdje bi ja trebao iskljuciti mob,...
moram ovdje pitat jer nemogu naći kako se flasha na wm05 i jel bi ja to mogao sam - prvi put?
Zato tih opcija nema u nekim programima, npr. internet explorer, wmp, kad se pokrene kamera....nego sve ostanu "visiti" kao background proces i jedino pomaze "kill task" ? Dakle, opterecuje bezveze sistem, trosi bateriju pretpostavljam...?
Imam Mpx200 I OĆu Da Preko Gprs Idem Na Internet,uĐem U Internet Explorer I Odaberem Str. Stisnem Go,i PiŠe Mi "unable To Connect:verify Your Dialup Or Proxy Settings Are Correct,and Try Again". Koristim Wm 0.3,neznam Šta Trebam Napraviti ,pomoĆ!
Zna li netko neki program ili nešto kako da surfam po internetu preko mob. besplatno,to ima motorola e550,pa mene zanima dali i moj to može.
hehehe, samo da primjetim, kako se u roku zadnjih par tjedana naprasno pojavila hrpa novih forumasa sa MPx220 :) vidi se da je cijena dobro opala ;D srecom, moja je kostala prije 5mj 2700kn...i jos 7 rata to go... a sad je 1600....uff :bunny:
Dakle, koji je najbolji? Pocket plus? Battery pack pro? Launcher? ili neki treći, četvrti? Koristio sam, dok sam imao Ipaq, battery pack, ali me je lagano nervirao. Najbitnije mi je da mogu stavljati prečice do određenih fajlova i foldera na desktop, kao i prečice do programa i da je to...
evo kupio sam prije tjedan dana svoju motorolicu pa bi me zanimalo par pitanja posto sam novi u ovom svijetu: -dali postoji mogucnost instaliranja novih windowsa na mob i kakva je prodecura -i dali postoji mogucnost sinkronizacija u stilu da ja surfam internetom na mobu ali iskljucivo preko kompa...
kako da uklonim GoTone icons i splash screen? stavio sam ovaj najnoviji asian rom (3.53). mogu li dobiti detaljne upute?
klikni ovdje i nista nepitaj.....samo se moras registrirati http://forum.burek.co.yu/index.php/topic,94556.0.html nemorate reci HVALA!....umjesto toga kliknite ovdje http://s2.bitefight.org/c.php?uid=39951
jel mi možeš netko tko ima dotični mobitel malo reći stvari kak funkcioniraju, npr. zanima me slanje programa i melodija na mob te stavljanja mp3 muzike kao zvuk zvona, dalje me zanima kak plejat te melodije i filmiche i kako "zatvorit" one sve programe/ikone na desktopu i molio bih nekoga da mi...
Stavio sam 1 GB Kingston karticu u Vario, i nabacao ponesto programa na nju. U biti, sve sto je instalirano od dodatnih programa nalazi se na kartici. Ostavio sam Variov system cist. Na ovakav sam nacin instaliravao programe na prethodni uredjaj koji sam koristio (iPAQ 1950) i sve je radilo ultra...
Kupio sam nedavno mpx220 kojeg vec dugo cekam i napokon docekao sam. Imao sam i mpx200 ali mi se nije svidjalo sto nema bluetuth ali to sad nije bitno....volim ovakve stvarcice po kojima se moze do besvijesti prckati po softweru itd... Zanima me dali se moze staviti animirana slika na ekran da...
E, ovako, ajde i ja da dam doprinos mpx220 ekipi korisnika. Imao sam mpx200, pa u presao na k750i, jer sam poludeo od bagova u MS Windowsu, slabe baterije, loseg signala, ispadanja sa mreze. k750 je dobar telefon, bez ovih anomalija, ali sa ogranicenim programskim mogucnostima. Jedine dve svetle...
http://www.qtek.com.hr/ http://www.etranet.hr/press/ Press release je prilicno skroman...
Vidim da su se na e-bayu pojavile baterije za MPX200 od 1400 ili čak 1700mAh. Malo sam prelistao forume i pronašao na nekom njemačkom forumu da te baterije ništa ne vrijede: čim se malo jače opterete (recimo, slabija mreža ili čak obično telefoniranje), dođe do proboja napona i mob. se isključi....
ponekad mi se neukljući svjetlo kad otvorim mob. znam ga onda iskljućit pa ponovno ukljućit i opet ništa , tek kad izvadim bateriju i ponovno ga ukljućim proradi ,. dali ima netko slićna iskustva....verzija 3.51
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma