Kupnja t-mobile mda pro ? da ili ne ?
Evo ovako imam problem, kad ukopcam usb u mob, pokrene mi se MAS i traz mob traz a nikako da ga nade... To mi se je i prije desavalo, pa sam napravio MR i spoji se je odmah, sad sam napravio MR jedno 3 puta i nijednom nije uspio... Inace gore je WM2003, molim pomoc... Hvala svima!
Znam da kad stavim mp3 fajlove u windows direktorij mogu ih odabrati za melodije zvona. Jedini problem je što nestanu kada ugasim i ponovno upalim mobitel... Ima li tome lijeka i mogu li koristiti neki drugi direktorij za spremanje mp3 melodija zvona?:comp:
Pozdrav svima,jel zna netko jel ima još negdje za kupiti mpx220..po mogućnosti online..i kolika je sada cijena otprilike..hvala unaprijed!!!
Ima li tko iskustva sa ovim slušalicama s integrigranim FM radiom? http://www.directmobileaccessories.co.uk/product_info.php?cPath=63_1651_1654&products_id=872
Nakon sto sam probao WAD, mogu samo reci da se vise nikad ne vracam na "obicne" today pluginove. Uostalom, pogledajte par slika mojeg desktopa, pa ce vam biti jasno zasto je ovaj today plugin najljepsi od svih: WAD omogucava sve zivo, od stvaranja virtualnih stranica, transparentnih...
kako primati fajlove preko plavog zuba s nekog drugog moba? misterija, za mene hehe..slanje ide bez problema, al primanje me muci.. thx ;)
Jel zna netko kako sinkronizirati mpx200@wm5 kad je instaliran SP2 za winxp. iskljucio sam firewall, ali nista. hvala
Treba mi neki program za blokadu ulaznih poziva, jer me neko zna zvat na telefon u 1 i pol u jutro s prikrivenim brojem? Moze li mi ko pomoc? :beer:
Nema Skywarda online, pa moram gnjaviti ovako. :rolleyes: Imao sam ActiveSync v4.1 koji odjednom vise nije kuzio Vario. Deinstalirao sam ga, cak i micao iz registryja, nanovo instalirao, pokusao i v4.2, ali nista. Kad spojim Vario na USB; ActiveSync vrti u nedogled i ne moze se spojiti. ...
Da li je moguće i na koji naćin printanje sa Mda Varia?
Koja je kombinacija tipki za hard reset na Mpx220?Hvala!
od travnja pocinje prodaja Qtek smartphone-ova u hrvatskoj podsjetimo, Qtek je HTC-ova marka koju stavlja na telefone koji se prodjaju na europskom trzistu. Neke qtek telfone vec ste upoznali kao MDA uredjaje, ali sada dolaze samostalno, dakle i jeftinije :thumbup: vise info:...
Da li postoje teme ili skinovi koje bi promenile izgled ikona u meniju?
Nemogu instalirati Arcsoft mms jer mi mob javlja da program nema system permission,trazio sam po netu ali nemogu naci neki unlocker.radi se o mpx200 WM05,ne vjerujem da samo ja imam taj problem..evo ako nekome treba unutra su i uputstva.Sve radi ja sam probao. ...
sinoć je radio normalno, preko noći je valjda ostao bez baterije i ugasio se. jutros ga stavim na punjenje i puni se oko pola satat i oću da ga upalim i ono pokaže se samo onaj cvijet di piše HELLOMOTO i tako stoji cijelu vječnost i onda se ili ugasi ine mogu ga uopće upalit ili ja izgubim...
Zbog poteškoća sa softwareom uređaja, nije moguće koristiti Web konekciju TM HR Internet kada ste u roamingu. Rjesenje i zakrpa je na http://www.t-mobile.hr/2/20-70-15-00-00.asp
Dakle skinuo sam MMS program (onaj ceski ArcSoft_MMS_Client_for_WM05) i instalirao. Ako ima jos netko da mu rade postavke za T-mobile, bio bih zahvalan da napise. Ja sam kombinirao ove postavke za WM2003: settings/data connection/menu/edit connetions/gprs connection/menu/add descpription:...
Imam compact, internet radi, wap radi ali nikako se ne mogu spojiti na wap.t-zones.hr ima li tko rješenje?
http://www.pocketpcthoughts.com/articles.php?action=expand,46925&start=0&sid=27f54bbab88dc10437bf20b20f8199ad Specifications: 416 MHz Intel processor, QVGA screen, Tri-band 900/1800/1900 MHz GSM/GPRS, Wi-Fi, Bluetooth, TV, FM Pros: Integrated analog TV and FM! ; MSFP (Direct Push E-mail)...
Moze preporuka? Koristio sam PocketWeather (sbsh) i SpbTime i nisam zadovoljan, pogotovo SpbTimeom koji uopce ne kuzim kako natjerati da radi update. Imam unutar WorldMateProa pregled vremena, ali ga ne mogu izvuci na desktop. Svaki savjet je dobro dosao. :thumbup:
Pozdrav ponovno vidio sam temu o bateriji,koja je tocno tipka za master reset?
Zna li neko možda neki program za takvu namjenu? Da malo pojasnim, zelio bi da se mogu na bilo koji kompjuter di se spojim s usb kabelom bez ikakvih dodatnih cd-a (activesync...) mogu pristupiti fileovima na mobu, uključujuci u obzir da na tim kompovima nemam admin rights... Btw, malo sam...
ovako.. rasklimala su mi se vratica na mpx200, i to dosta.. sad mene zanima na koji nacin to mogu popravit, ili ko mi to moze popravit. garancija mi je istekla jucer, a i da ju jos uvijek imam nebi mi ju priznali jer sam ja kriv. pozdrav!
Tvrtka HTC očito se uključila u utrku "Napravimo najtanji mobitel na svijetu". Ovo se čini je direktan napad na Motorolu i Samsung(prvenstveno na Motorolu i njezinu V seriju). HTC u takvoj konkurenciji ima aduta u rukavu a to je što na telefonu dimenzija 98.5 x 51.4 x 15.8 mm (dok je dimenzija...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma