Poštovanje ekipo!! Pošto sam novi na forumu,imam pitanje u vezi motorole mpx220? Dakle,taj me mob zanima i dosta sam pročital o njemu.E sad dali su izašli wm 05 za njega,jel kao navodno neki tip ga prodaje sa njima,i ako stavim wm05 na njega,dali gubim garanciju?
Microsoft je predstavio peto izdanje svog operativnog sustava za mobilne telefone, više na: http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=64033 http://www.microsoft.com/windowsmobile/5/default.mspx E ovu temu otvaram i ovdje zato što sam u video prezentaciji uspio razaznati međuostalim i neke...
Što mi sve treba da bi spojio Mpx200 i komp. Koji program i koji driveri?? Danas sam ga nabavil , a nisam nist s mobom dobil
danas sam dobio mpx,pa sam prošo platforme 2002/2003/2005 na kojoj sam trenutno i naravno najviše me se dojmila no ima problem sa kontaktima sa sim kartice koje nemože prepoznat za razliku od predhodnih verzija pa me zanima kako to jednostavno i što bezbolnije riješit,možda nekom aplikacijom...
imam mpx200 sa wm5, da li je moguce staviti homescreen sa http://www.airfagev.com/skins.asp?platform=WM5 javi poruku "... does not have sufficient system premission" hvala
Ovako... kako se koristi MSN na tom mobitelu. Dok se spaja piše ovako: Unable to connect. Verify you have network coverage and try again. To mi i pise kad idem i na IE. Please help!! hvala
koristim mpx200,nov sam s windowsima,wm2005 je na njemu..polako se privikavam ali me jos muci puno stvari..kad prebacujem igre,primjetio sam da neke formate moram instalirat s mobitela,a neke s kompa..zanima me gdje da stavit teme,u koj folder da ih mogu koristit... !!2)najvaznije-filmici..skinuo...
Trebam pomoc. Moram postaviti GPRS na svoj Compact... Posto imam VIPme karicu (citaj: prepaid) moram unjeti postavke GPRS START koje slijede: Osnovne postavke mobilnog telefona za pristup Vodafone live! mobilnom portalu putem VIP.gprs START podatkovne usluge: Podatkovne postavke Access Point...
Pozdrav! Imam sljedeće probleme s korištenjem BT handsfree-a (WM2003SE): 1. Kada se "spoji" BT slušalica, profil se automatski prebacuje na "Handsfree". Što činiti ako imam spojenu slušalicu i želim Silent profil (OS ne dozvoljava prebacivanje na niti jedan drugi profil osim HF, jedini način...
zanima me jeli podrzava ova mortorola standardni wap ili ne? tj kad se upise wap.vip.hr da li otvara vip stranicu na wapu ili na netu, jer sam cuo da ima tih problema.....
Kao prvo pozdrav grupi, a ujedno i isprika moderatorima ako sam kojim cudom promasio podforum za ovu temu. Imam namjeru uzeti MDA Vario. Kalkulirajuci sam skuzio da mi je isplativije kupiti ga za full cijenu i u njega ubaciti TELE2 karticu, nego li ga uzimati u nekom tarifnom paketu jer...
zanima me jel podrzava pregledavanje videa sa mreze? dosta mi se svidja ovaj mob pa ga planiram kupit pa me neke stvari zanimaju i jel se za njega moze naci real player?
što mi treba da bi mogao gledati na MDA Variu divx filmiće
Evo ga mislim da govori vise od rijeci, uglavnom mobitel mi nije pa ni nista, otvorim mobitel da cu pisat poruku i doceka me ultra ludi screen sta da radim? da pojasnim malo, napravio sam hard reset, i to na blef jer se ne vidi sta pise ni u onom boot loader ili kako se vec zove onaj hard...
eto dobio sam danas mpx220 stavio AS 4.0 i nemogu se spojiti, konretno uopće se mob na usb ne prikači, ovaj traži i traži onda samo izvali poruku da ništa nije našao i nabroji mi slobodne com portove.... pa eto ako je netko imao slično iskustvo...šta učiniti, probao sam ga ubosti u sve usb...
Konačno su u RAM 3 stigle Motorole MPx220. Cijena im je 3.100 kuna. Moguće je kupiti samo verziju u srebrnoj boji.
Evo, za one koji nisu culi.. Novi modeli HTC-ovih Qtek mobilnih telefona koji će dolaziti od rane jeseni prodavati će se pod imenom matične tvrtke, a ovom izmjenom najavljen je i početak prodaje prvih dvaju uređaja pod novim imenom – HTC TyTN-a i HTC MTeoR-a. Novi HTC TyTN prvi je 3G Windows...
Mozda malo glupo pitanje.. neka ga moderator i obrise kasnije.. Koliko je realna cijena MDA compact-a? Nema ga u T-mobile.. Ha ono.. ne zelim srljati i platiti ga mozda vise nego sto zapravo vrijedi.. hehe Najbolji odgovor je koliko vi cijenite svoj :) Hvala na odgovoru..
Namjeravam u skoroj buducnosti kupiti jedan od ovih modela pa me zanimaju vasa misljena koji je bolje uzeti. Kolko sam nacuo cijene bi trebale biti dosta slicne a i sami mobiteli su dosta slicni po funkcijama.Evo neke razlike koje sam nasao: v635 - dimenzije 89 x 49 x 25 mm,133g,ekran 256K...
Može li mi netko navesti podešenja za spajanje preko gprs-a i za MMS na Motoroli A925? Nosio sam mobitel u T-mobile centar ali mi ga nisu uspjeli "osposobiti" za to. Probao sam sam unositi podatke i za vip i za t-mobile ali svaki put javi neku grešku prilikom pokušaja spajanja. Uzeo sam ga upravo...
ovako... prekjucer sam napunio do kraja mob i otiso van. baterija mi se ispraznila u roku par sati. mislio sam da je zbog toga jer sam sluso mp3. nista, doso sam doma i ponovo ga napunio. i navecer prije sapvanja sam ga isteko iz punjaca i stavio pored nocnog ormarica. ujutro sam se probudio i...
Zanima me je li se tko susereo s ovim smartphonom? Naime zbilja mi se vrlo sviđa i želio bi ga nabaviti, ali ipak bih pricekao da mu cjena od 500+ zelembača malo padne. Do tada pišite što znate:) Naprosto preeedobar fontele...
ne znam da li je to tako kod svih al meni se pun k.... dugo starta nakon sto napravim soft reset... tu govorimo o vremenu od najmanje pol minute... ni nakon hard reseta situacija nije nista bolja.. navikao sam na Ipaq 5450 koji se starta u trenu.... da li je to normalno?
Pozdrav, nekoliko puta sam bez ikakvog uspjeha pokušao instalirati Skype na T-Mobile MDA pro. Znam pouzdano da se bez problema može instalirati na Vario (iako radi presporo za moj ukus), a isto tako su mi u QTek-u rekli da radi bez problema na modelu 9000 (što je zapravo MDA pro). Kako...
Nedavno sam dobio MPX200 i flash-ao sam ga na wm 2003. Koji virtual machine za javu koristiti i kako. Imam nekoliko (HTC, Coretec Delta, IBM) ali neman upustva za nijednoga.... sooo, please help the newbie....:) Mogu i na mail upustva: v.divic@gmail.com Hvala!!!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma