Kako se mogu gledati, primjerice traileri filmova sa web stranica na pocket pc browserima kao što su IE ili NetFront. Probao sam instalirati PictPocket Cinema 4.0 VGA koji, navodno, ima podršku za .mov fajlove, ali unutar browsera ne želi mi ni kliknuti na link sa videom, a ako ga downloadam mi...
Kako namjestiti da ne bude memorija telefona vec sd? Radi se o mpx220. :-/ Fala!
Zna li neko gdje nabaviti navedenu bateriju , original je 450 kn pa bi rađe uzeo neku od konkurencije.
ovako skinuo sam pocket music sad me zanima kako ga instalirat na mobitel. te sam skino neka dva fajla VOLUME~1.001 VOLUME~1.000. sad me zanima jel bi ti fajlovi pojačali zvuk ako da kak ih stavit (skino sam ih s burek foruma):comp: :comp:
Koristi li netko oba ova programa. Plus mi je neizostavan, a u Wisbaru mi se sviđaju "cascading menus" no kad ih oba stavim PDA mi se počne smrzavati. Isključio sam u Plusu "close button" kako se ne bi sukobljavali, ali ništa od toga. Postoji li kakav drugi programčić za kaskadne menije?
http://beta.bitdefender.com/mobile/login.php Treba se registrirati,pa potom downloadati..piše da podržava mpx220..ali meni radi i na mpx200..i mogu reć da je ok..s obzirom da je beta verzija,dosta je jednostavan i ne zauzima puno prostora..oko 170 kb...pozdrav:thumbup:
traži kodek da mogu gledat mp4 prek windows medije te naravno kako ga instalirati... te neki program koji može puštati filmove u full screanu
Danas sam ga kupio...:thumbup: :thumbup: :thumbup: primjetio sam da su zvučnici jako tihi (jel se to može nekako pojačat kao i na E1000)? jel izašo WM2005 za nju?
di to ima za skinut htio bi flashat mob a nemrem to pronac Hvala
uzeo sam t-mobile mda II,pa je ovo prvo upoznavanje za ppc:) radi se o: Versio9n 4.2.0(build 13252) 1996-2003 Procesor Intel pxa263 memory 128mb rom version: 1.60.00wwe
ovak imam motorolu staru 6 mjeseci "onak"zgrebanu:) pa me zanima koliko da je cijenim jel ju prodajem....zanima me vasa procjena tak da ju stavim pod oglase....
Pozz svima! Treba mi mala pomoc, e ovako imam SD karticu od 256 mb, a posto mi je citac kartica kod frenda onda sam morao rucno prebaciti samo jedan mali fajl s PC-ja na mob ( inache MPx200 )..na kartici ima nesto mp3-ca..uglavnom ima vise od 100 Mb slobodnog prostora, a ovo je veliko nekoliko...
Pozdrav! Imam veliki problem na mpx200. Naravno, klasika-radila je ok a onda pocela blokirat, ja ugasio, upalio a ono zablokira na prvoj (uvodnoj) slici.... Ima neko nekakvu ideju...?
jel moguce natocit na doticni uredaj wm2005, ako da moze neki hint ...guglam li ga guglam ali hmm.. gdje sta kako .. hvala unaprijed pozz
jel netko zna kakav program za obradu slika na mpx-u nemora biti photoshop.nesto slicno?
ima netko stranicu za teme(wm2003)?
Ima li netko ili zna link gdje ima za skinuti neki gps program za smatphone i mape.
dakle i prije nekog novog mobitela uletio mi je MDA Pro a kako sam u kući tek koji sat nisam sve ni otvorio pa ću za prvu ruku kratko - otvorio sam novi račun za mobilni internet i s tarifom 60 za razgovore uz 100 kn za e-mail ,fax itd. morat će biti dosta a kako sam sada bez moba morat ću se s...
Pozdrav... Složio sam postavke za GPRS, ali sada imam problem sa postavkama za MMS... Zna li netko rješenje?
Bok ! ovo mi je prvi put da se bavim motorolama, i dosta me zanimala mpx220. Ali je ne mogu nigdje na netu pronaci. Pa bi pitao gdje ima najpovoljnije za kupit mpx220 u zagrebu. Hvala
Jel ima netko takav program ,znam da je bio onaj echo recorder i sl... ,ako imate link jos boljeQ fala
Nekidan smo komentirali odluku T-mobile da za nasljednika MDA Compacta izabere uređaj koji ni HTC nije najavljivao kao nasljednika Magiciana. Ali moram priznati da me T-mobile i opet iznenadio. Na IFA 2006 T-mobile je predstavio nasljednika MDA Compacta 2. Nažalost, ima razloga za razočaranje. ...
Evo jucer sam bio u t-mobileu u rijeci i dosao im je MDA compact 2!Strasan uredjaj,ali dosta losiji od jedinice:-/ Naime koliko sam citao po review-ima,izmjenjeni su processor(prosli je bio intelXscale 416mhz,sadasnji je TI OMAP850 sa 200mhz kao i u variu:-/ ) Noviteti su takodjer Windows...
http://www.t-mobile.hr/2/20-70-15-00-00.asp
Kako namjestiti da radi na mpx220 ima li ko iskustva s tim programom?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma