Molio bih nekoga da mi posta tu link za ova dva programa ako ima ili mi pošalje na PM ili na mail: glazbeni.miso@yahoo.com naravno molio bi free ili sa crackom/serialom... Hvala puno
zna li itko način kako registrirati ovaj program?skinuo sam name i serial sa neta ali ne prihvaća niti jednog.Verzija je 5.30
Trazio sam po netu i nsam nasao register key za resco photo viewer v5.32 i resco explorer 2005 v5.42 (ak ima tko mozda malo noviji)
molim za pomoć., kada idem skinuti neki program za smartphone(moto mpx 200) neki dodu u cab obliku.Sto je to i kako te programe pokrenut na mobu fala lipa
Imam problem sa MPX200,naime napunio sam bateriju i ugasio mob.Ostavio sam ga na ormaricu ugasenog,i stajao je nekih 10 sati.Kad sam se ujutro probudio,nisam mogao upalit mob,spojio sam ga na punjac nije nista pokazivao,na usb-u na kompu ista stvar.Moze li netko pomoci,da li je mozda baterija ili...
Zna li neko koji program je za to najbolji?Imam puno raznih remindera,za rodjendane,razne notese ali nijedan nece zvucno da alarmira poruku koja je ostala neprocitana kao sto sto to rado sms reminder na symbianu na primer!???
zna li tko kako spojiti karte njemačke i italije od stickpina dva rar fajla su i trebalo bi ih snečim spojiti a ne znam kako Hvala
Imam nekoliko pitanja vezanih uz mda 3.. ako se sjetim jos kojeg, nadopisat cu ih u thread.. 1. mda 3 ima wifi 802.11b i ja sam negdje davno procitao da se to moze putem registrya napravit da radi na 802.11g odnosno da mda ima 802.11g tuner unutra? Jel to istina? Ako je, molio bih neki link sa...
Pozdrav! Kako na Variu postaviti WiFi da automatski traži mreže?
Pozdrav svima! Evo prekjucer sam prodao jednom covjeku mpx220,sa garancijom do 12.12.2006 u hgspotu gdje je i kupljena.Covjek me danas zove i kaze da mu baterija traje 5 sati,da mu mobac steka kad mu dolaze poruke itd.Meni je mobac radio odlicno(jedino sta je bio spor)a to je kod mpxice standard,a...
Zanima me kako kvalitetno srediti Voice Dial na Compactu da ga mogu koristiti s Jabra BT200 HF-om? i jos jedna stvar, hoce li se ti voice tagovi cuti u HF-u prilikom dolaznog poziva ili ce se cuti samo zvonjenje u slusalici? ukoliko ne, moze li se ipak ikako dobiti to da u HF-u cujem "mama" kad me...
Dole ispod je isto pitanje ali čovijek nije objasnio riješenje, to jest je ali ne precizno. Dobio sam mpx200 . Nemože se upaliti.Od jednom se nemože puniti ni ništa. Imam usb kabel. Dolje je riješenje to da se flasha..E pošto je baterija prazna kako to učiniti? Držao sam "desno" na mobitelu i...
Pokušao sam namjestiti mail klijent da mogu primati poruke s gmaila, ali nikako da uspijem. Znam da postoji opcija pregledavanja preko browser-a, ali to me ne interesira. Pogledao sam na xda i imaju neko rješenje za outlook ali mi ne radi. Probao sam i s Flexmailom 2007 ali ista stvar....:spin: ...
U izboru njemačkog Pocket PC Magazina. Glasovali su sami čitatelji. Ovo su pobjednici po kategorijama: Najbolji Pocket PC: HP hx4700 Najbolji Pocket PC s GPSom: Fujitsu-Siemens Pocket Loox n520 Najbolji Pocket PC phone (s GSMom, GPRSom ili UMTSom): T-Mobile MDA Pro (HTC Universal) ...
Dakle, vako: uređaj super, bla, bla, kenj, kenj...........i odma problem. 1. Neće na internet Dakle, prepisao sam postavke namijenjene MDA uređajima sa T-mobile stranice APN, IP adresu ali neće da se spoji, daje mi poruku: "No modem at above number" :evil: E sad ako ste se dosad uspjeli...
Jel ima neko?
Da li tko zna kako (ako uopce) funkcionira dual sim ili dual card na Variu i slicnim uredajima sa PPC-om ? Hvala.....
oprostite ako se možda ponavlja pitanje, ali pretražio sam puno toga i nisam našao. naime želim nakon hard reseta na MDA Vario sam birati koje cabove instalirati. slijedio sam uputstva s ovog foruma, ali ne šljaka. vjerojatno jer se odnosi na compact.
Jel ima netko tu kombinaciju ,zanima me jel radi,koji tocno model i tako,neki dojmovi. Sad sam nasao na netu GPS Receiver BT-R900 Bluetooth (SirfStar III) za 700 kn ima solidne ocjene ,pa me zanima jel bi to sljakalo sa recimo TomTom-om ili Vito SmartMap . Prvenstveno sam mislio uzeti taj gps...
Dal je moguće otkodirati mda pro?
Samsung SGH-i760 3G i za Europljane Samsung je odlučio da se prestane sa zakidanjem Europljana za 3G. Mobitel će imati i QUERTY tipkovnicu. Nekoliko osnovnih značajki mobitela:
http://rapidshare.de/files/36412303/mpx220AR.zip Sve na jednom mjestu ,asian rom,motorola update wizard i sve ostalo potrebno za update rom-a ukljucujuci i uputstva na hrvatskom jeziku.. :closed: :thumbup:
koliko je sigurno klokati ga te na kolko i preko kojeg programa:comp: :comp:
nakme zanima me dali postoji neki player koji može reproducirati .flv format. za MPX220 naravno:thumbup: :thumbup:
Molim da mi netko da obavijest ili neki link ili na PM , tko mi može za frenda sredit MDA3 , zeza ga (valjda softver), zamrzava se povremeno, zaključan je na T-mobile. Hvala. može i na PM broj moba pa ću mu ja dat da majstora nazove!! Thx :-/ :rolleyes:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma