Bok,zanima me na mobitelu samsung omnia i900,kako se može promjeniti ovaj task bar na vrhu ekrana..skidao sam aplikacije sa interneta i promjene se ikone od baterije,signla i ostalo,ali ostane jos ona crna površina ispod njih!jeli se moze promjeniti kako oblik ili boja te površine?ili...
Znaci htio bih instalirati bilo koji gps na imate , ali jednostavno svaki ima po 1-2 GB. Kada sam kupio MicroSD od 8GB , ne radi u uredaju , jer uredaj nema najnoviji windows mobile , mislim da mora imati 6.0 ili 6.1 verziju da bi podrzao tu karticu. Kada pokusam bilo kakav update pronaci za...
mozeli neko staviti detaljno upustvo kako treba odraditi fring da preko vipa moze se pricati u inozemstvu za jeftine pare bio bih zahvalan unapre,ja sam instalirao frin ali vidim kod drugara da ima i opciju vip cekiranu da moze zvati mobilne tel u inozemstvu
Ev imam problem jedan, prije tjedan dana sam uštekao svoju Xperiu u laptop od cimera i pokupio mi je tonu virusa,uspješno sam ih pobrisao.. ali..sad kad uključim mob na svoj komp i uđem u storage card nema foldera koji su prije tamo bili (my pictures i dr.) dok mi u xploreru na...
Pozdrav ekipa novi sam na forumu ali već duže vrijeme koristim wm! Počeo sam se malo igrati oko emaila pa me sad zanima dali postoji koja app kao Active sync na wm da skida poštu čim dođe ali da se sama spoji i odspoji od podatkovnog slanja paketa!kao sms npr da nemora konstanto biti sync već...
Zanima me koji je najjednostavnij način za instaliranje aplikacija na HTC HD2.Evo pokušavam instalirati CorePlayer pa mi nikako neide Pozdrav
KUHANJE CUSTOM ROMOVA potrebno vam je slijedeće 1. visual kitchen : najpoznatije su Vistang i ervius 2. hspl na uređaju ili uspl, ali ako radite sami svoje romove bolja solucija je hspl 3. visual kitchen možete skinut ovdje...
Ovo se je proširilo netom u trenu. HD2 na WP7. Po svemu sudeći tako će i ostati kao neslužbeno izdanje samostalnih developera, pošto je i sam M$ rekao da ništa od upgrade WP7 na HD2. Uskoro se i očekuje i prvi beta ROM WP7 za HD2. Za sada samo slike i vedeo: <object width="480"...
Ajmo decki da vidimo vase today screenove! ;D Uz puno muke i strpljenja (hvala SlaWex :thumbup:) uspjelo mi je kombinirati Wisbar Advance, Wisbar Desktop i Pocket Plus. Wallpaper je Burj Al Arab hotel u Dubaiu. :scool: Evo screenshotovi mojih osam stranica 1. Desktop...
Primjetih u zadnje vrijeme na svome Orbitu (P3300) da se MP3-ce ubrzano vrte. Probao mijenjati ROM-ove, playere, svejedno. Ubrzano ide MP3 cak i kad je stavim za melodiju zvona. Kako sam ovaj PPC htio koristiti i kao MP3 player, uzeo sam 8GB micro SDHC karticu za njega, ali je ovo iritantno i...
Pozdrav, zanima me dali se na HTC HD2 može instalirati android ili htc sense kakav je na novom Desire-u? Htio bi se malo maknuti sa iPhone-a i ovaj mobitel je jedini koji mi odgovara, znam da izlazi uskoro "Evo" koji je sličan HD2 a ima android al me zanima dali mogu nešto napraviti u međuvremenu...
jeli zna netko gdje se u splitu može kupiti kožna futrola za htc hd2?
bok ljudi, ma trebam malu pomoć.prije sam često bio na xda-developers jer sam si šminkao tytn-a sa today screnovima i tak ali nikad nisam ništa pokušavao oko stavljanja novog windowsa ili roma.e sad, pošto je moj htc stigao iz UK-a gore je neki rom,ali koliko vidim neki romovi su bolji za našu...
gdje bi nasao mapu za IGO 8 8.3.2 za argentinu tj buenos aires tnx
Vidjeh na jednom portalu takvu anketu, rekoh da pitam i tu ekipu? Koliko često radite soft reset na vašem WM uređaju? ...moj odgovor je na tjednoj razini po par puta. i ako može bez nepotrebnih komentara tj. "gaženje" WM uređaja. Iz razlog što je i soft reset potreban uređajima koji...
Znači koje je vaše omiljeno korisničko sučelje (UI), koje koristite na vašem Windows Mobile uređaju? Vaš WM Today Screen. Dali: 1. Native WM Today Screen, 2. Proprietary UI (HTC Touchflo 3D, HTC Sense, Samsung Touchwiz, itd), 3. SPB Mobile Shell, 4. Vito Winterface, 5. SHBT MyHome, 6....
Ispricavam se na (ne)kvaliteti slika, budem probao sutra nesto bolje izvesti...
Ovako, mislim da ce ovo biti dobra tema za sve koji imaju WM uredaje, jer neznam kako kod Vas ali kod mene u Slavoniji je jako mala zastupljenst sa dijelovima za WM uredaje. Ovdje mozete iznositi sve sto se tice rezervnih dijelova za WM uredaje, a tema je zamisljena kao pomoc svima koji neznaju...
Molio bi pomoc radio sam hard rest na hd 2 i sve radi super i jos bolje i brze nego prije hehe :D ali marketplace kad idem pokrenut prvo se treba instalirat i to kak vec ide i onda izbaci Download was unsuccessful...i zasto mi nerade apps sa Omarketa? HVALAA!!
Rado bi sa vama podijelio vrlo koristan program koji vec koristim neko vrijeme i genijalan je, a djelo je naseg vrhunskog programera. Znaci sluzi za generiranje WEP i WPA tvornickih passworda za Speedtouch uredaje tako da mozete surfati gdje god se nasli.. Link ...
Koje su mane windowsa 6.5 u usporedbi sa androidom, uzeo bih htc touch 2 u tele2, a vidim da svi vise hvale android, te da li se na taj mobitel da stavit android
Imam HTC Touch Dual star 2god. Odnedavno je počeo, nakon otvaranja tipkovnice, "brljati" po ekranu. Zna pokazati zrcalnu sliku (okrene je oko vertikalne osi) ili gornji dio slike na displeju premjesti na dno i obrnuto i tako to. Znade li neko u čemu je problem? Flex? Ili je problem software-ske...
Imam HTC Touch HD več godinu dana, stavljalo sam preko uspla mnoge romove i nikad nisam imao problema, dok mi je mob jednog dana mob prestao dobivati GSM signal, prikazuje gore da ima signala, ali nemogu nikoga nazvati, a nekod se nece ni na mrezu spojiti, nakon tih problema skinuo sam OFFical HTC...
pozdrav svima na forumu imam problem treba mi original hr rom za htc hd2 nigdje ga nemogu naci. ako netko ima neka mi da link (našao sam jednog ali link ne valja sa htcpedia.com) unaprijed hvala RUU_Leo_TMO_HR_1.72.119.0_Radio_CRC_Signed_15.32.5 0.07U_2.07.51.22_2_Ship.exe
Dali je moguce na HTC TyTN instalirati windows mobile 6.5...Ako da..Mozete li mi dati download link..I dali je instalacija samo prikacit mob pokrenit active sync pokrenit instalaciju na kompu i sljedit korake u wizardu? Tazio sam ovdje ali nisam nasao..Hvala LP
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma