Download: http://www.4shared.com/file/5864113/1471fad6/Dynamo.html uz aplikaciju bit če vam potreban OpenNetCF preuzeto sa: http://ppcwarez.org ne samo da izgleda cool,nego je zbilja funkcionalan program ,palac gore :thumbup:
Jedna mi stvar nedostaje prilikom "browsanja" MDA Compactom 2, a to je što preko file managera na compu ne vidim windows folder na Compactu, kao ni DLL file-ove... DLL fileove ne vidim ni preko File managera na MDA-u, jedino preko Total comandera... Zna neko kaj bi trebao napraviti??? Probat ću...
I. Predlažem da ovo postane sticky tema za sve buduće korisnike MDA Compacta koji se žele riješiti T-mobile izgleda II. Ima više naćina da se to napravi pa ako ja nešto zaboravim neka me netko slobodno nadopuni 1. način je: Napravi se update ROMa s WWE OSom - no onda se moraju ručno...
...tj. da mi se ne mijenja orjentacija svaki put kada otklopim/zaklopim uređaj? postah i na xda-developerse...
kako osposobiti MMS na tom mobu, pomagajte pls? trenutno imam WM2003 ( mogu stavit i neki drugi OS, nije to problem )i onaj MMS programčić 'ArcSoft MMS'... konkretno zanima me kako i koje postavke trebam ručno podesiti da bi to radilo kak spada za T-mobile (098) hvala puno
Znao netko gdje mogu naci hrvatsko engleski rijecnik za varia??
Primjetio sam da se o ovome već pričalo ali... Stolno računalo (fifi) mi je spojeno na adsl i ima WiFi preko kojeg se pokušavam spojiti na net variom. No ne ide. Postavke: ad hoc, shared, wep i network key. Vario se uspije spojiti na fifija ali nece na net. Pomozite molim vas.
dakle imam komp sa dsl vezom na net, na kompu imam bluetooth dongle koji je trenutno uparen sa mojom motorolom mpx220. da li je moguce natjerat telefom(mpx220) da se preko bluetootha poveze sa kompjuterom tj da djele vezu na internet te da preko mobitele mogu surfat internetom troseci promet...
Kako? Sto tocnu u registry-u treba napraviti?
zanima me jel je moguče da je komp spojen na net i da ja prek moba putem gprs-a spojim na komp da vidim šta ima na kompu
Spb Diary ili sbsh breeze Ima tko ove programe??? Ne mogu da nađem nigdje crackirane..... Koji je bolji?
Ljudi pomozite mi. Zadnja dva dana pkusavam spojiti Vario na komp i nikako. ActiveSync trazi konekciju i nikako da nadje! Imao tko kakav prijeddlog? Spajam klasicno preko USB kabla? E da, jos jedno pitanje. Kada spojim vario sa pc preko kabla, on pocne punit bateriju. Sta moram cekati da je...
ja trenutno imam 2002 i radi ok, baterija dan i pol, ali sa sat vremena razgovora dnevno i poruke, ali ne prčkam baš puno po njoj. Ali zasitil sam se več svega, treba mi neko osvježenje malo, znači novi windowsi. Sad zanima me šta preporučate?? Pročital sam cijeli onaj thread od wm2005, ali...
ako bi mi neko mogao objasnit kak da prebacim kontrakte sa mobitela na komp? znači imam activ sync i sve ali neznam ga postavit i to. plz help, pozdrav
Jel ima tko program za SMS preko GPRSa, a da radi? Bio bi mu jako zahvalan
1) Kako uključiti/isključiti vibru na mpx200? 2) Kako da podesim poklopac da mi se vrati na homepage nakon što ga zatvorim i ponovo otvorim, a ne da pamti zadnju stavku? Zahvaljujem.
Dali netko ima za preporucit neki dobar program za backup kompletnog imenika u jedan fajl za WM5 ( HTC TyTN ) ? Moze i link za skinit full verziju.. Zahvaljujem..
Da li je tko probao kako to radi ? Vise o "speedcam" na: http://ppcwarez.org/phpBB2/viewtopic.php?t=4238&sid=753e78e386131c929e5644943a84fd8a
Mogu li u mpx200 gledati html koji sam prethodno skinuo na komp sa neta i onda ga prebacio u mpx200?
Imam jedno pitanje: Sto to t-mobile tocno prodaje? Nije ni s200 zbog nedostatka wifi, 1.3mpix kamere i nekih drugih stari, a nije ni S100/110 zato jer ima ti omap850 procesor?.
Jednostavno mi nestali podaci sa memoriske kartice. Zna li netko neki program za vraćanje podataka. Provao sam sa Recover My Files i Active@ UNDELETE ali ništa. Malo ćudno ovo je već drugi put da gubim podatke sa kartice. Prvi put mi se to desilo sa Kingston 1 GB a sad sa SanDisk 512 MB. Razlika je...
Vec skoro 2 godine trazim touch screen za mda 1 koji mi je pukao no za sada ništa. Bio sam u servisu odmah nakon dogadjaja no serviser je rekao da košta oko 1500 kuna što nisam mogel vjerovat. Naravno, nisam ga kupio jer sam toliko platio cijeli uredjaj. E sada, ili ga hoce neko kupiti ili...
Eto,namjeravam kupiti kjuteka pa ako ga netko ima neka podijeli svoja iskustva sa njim. Hvala!
Najtanji Win mobile telefon s GPSom i WiFIjem! Evo najvažnijih značajki: Dimenzije: 113 x 59.5 x 15.5 mm (15.5 mm!) Masa: 146 g Zaslon: 240 x 320, 2.8", 65k boja Proširivost: microSD kartice
Koliko vam sati izdrže baterije u radu s vašim PocketPC, Palm, Smartphone, Windows mobile telefonom...? Dakle, ne koliko dana vam uređaj izdrži ukupno, nego koliko sati uptimea kad je uključen. Meni na I-mate JAMu/MDA Compactu (Win mobile phone) traju u prosjeku 5 sati uptimea. Oko 4:30 ako...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma