Eto dobio s mobom hrpu softvera ali ne i drivere za XP. Tražio sam po forumu ali ne mogu naći što znači "change idVendor" prilikom instalacije.
U zagrebu. Pošto ima onaj mali ulaz, ne standardni 3.5mm, a htio bi slušalice da nemam adapter između mali--3.5 Hvala
ima ko taj program? ajde ako ima ko nek mi da tu link ili nek ga posalje na matija.z@gmail.com hvala puno
eo skinio sam sa surreal networksa neke igre i sve rade osim call of dutya. neznam ga instalirat, ima neke .jar i .jad fileove i nece instalirat. vjerovatno postoji neki način al ja ga ne znam pa bih vas molio da mi kažete! hvala
Evo nasam sam reklamu za titana, pa ak nekog zanima moze si pogledat.. :thumbup: http://www.youtube.com/watch?v=YPfE4NkOJG0 Meni je reklama odlicna, jedino malo prekratka.. ;D
Rastavljao sam ovu motorolu i od onda ne radi osvjetljenje tipkovnice, zanima me ima li tko kakvu detaljniju shemu koja objašnjava kako je izvedeno ili pak praktičnih iskustava s popravkom istog. Hvala.
Da li netko zna di ima se moze kupiti kod nas bateriju za Varia?
Da li je ovo normalno?....imam prilike kupiti mda III i sad neznam da li je ovo kod svih ovako odvojeno ili...?
Pozdrav svima. Nedavno sam nabavio MDA Vario, update-o ga sa najnovijim firmawareom sa T-comovih stranica te izmjenio branding. Dodato VIP postavke za MMS i GPRS :comp: . Sad me zanima zašto su mi u Comm Manager-u ikone GPRS-a (prvi red na dnu) i Push Email (drugi red druga) isključene? Jasno mi...
Zanimljive su dimenzije, debljina samo 17 mm. Ali nije ovo nipošto nasljiednik Titana, prije bih rekao da je navljednik Q9100 jerbo nema 3g a ima procesor TI OMAP 850, 200 Mhz (izvor: GSM arena) http://www.gsmarena.com/htc_p4350-1781.php
dali netko zna neki program za filtriranje slika, npr. imam nadzornu kameru a pošto je minijaturna rezolucija je 480 * 320 i vrlo je losa slika, pa dali netko zna mozda neki program za filtriranje toga i sl. nešto poputonog sta koriste u csi (naravno mislim kad capuram screen i onda dobim sliku s...
WM2005 gdje naci???
Nedavno sam kupio vario i dosta toga ne kuzim. Citao sam po forumima da ako nemas odgovarajucu verziju roma da ne mozes napraviti unlock. Ima hrpetinu verzija romova...ja trenutno imam 2.21.2.6. Spominje se g3...g4... Kakva je razlika izmedju SIM and CID? Koji program da koristim da ga...
Pomoć! Nakon instalacije programa Paragon InterKey portable 2.0 i ponovnog reseta windowsi se više ne podižu, jednostavno pobijeli ekran. Ne znam što da radim?
htio bih si kupiti mpx200, ali ne znam je li na njega ide mp3, pa ako bi mi netko rekao da li ide na njega mp3.... hvala...
evo zadnje probleme sa vibracijom sam rijesio,al su tu dosli novi, nazalost:-/ ovak:jel zna ko kak da maknem na mobu ono G, to je mislim gprs upaljen al nikak neznam kak da ga iskljucim... i drugi je problem to kaj nemrem nikak dobit nesto od nekoga prek bluetootha,prije su mi slalti bez ikakvog...
Posudio sam frendu mpx200 na mjesec dana, al ne znam kako da maknem sve svoje podsjetnike iz kalendara. Ako netko zna, zahvaljujem.
Dole se nalazi link ka jednom od najkorisnijih, besplatnih programa koje sam pronašao. Program u kontekst meni u okviru "Contacts"-a dodaje stavku "Send via mail/SMS". Koliko je ovo potrebno WM Smartphone sistemu - procenite sami. Inače, kompatibilan je sa WM2003/WM2005. Sa WM2002 ga nisam...
ovako...imam MDA Compact i nedavno sam pokusavao pretvarati video file-ove tako da ih mogu gledat na PDA-u i nisam uspio..ali sam zato izbrisao nesto sto je ocito bilo vazno jer mi sada nista nece pokrenut :( uvijek se pojavljuje poruka tipa "odredena datoteka se ne moze pokrenuta jer vazna...
Ima tko kakav program da brojevi na dialeru budu veci da mozes bez problema tipkat prstima.
http://www.gsmarena.com/motorola_mpx-673.php Sto kazete na ovu motox. neizgleda lose jelda? Jel moze netko doci do nje?
Da li XDA Trion podrzava rad na HSDPA brzinama? Po karakteristikama je isti kao HTC Tytn ali nisam našao podatak za HSDPA.
imam maxxcell bateriju koja bi trebala trajati barem duplo duže od normalne 850mah ali traje koliko i originalna (2 dana maksimalno) zna li tko kako 'resetirati' bateriju da se napuni do kraja ? treba li reflash ili nešto slično ?
Mogli bi izvrtit neke testove pa napravit usporedbu uredjaja koje koriste forumashi :thumbup: Evo jedan bechmark program, pa izvrtite sve testove. Kad postate rezultate, navedite specifikacije uredjaja, napisite koje ste testove izvrtili i stavite screenshotove rezultata. Bit ce zanimljivo...
da li ima tko kakovih saznanja o tome uređaju? nasao sam samo jednu sliku, i specifikacije na gsmareni...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma