navodno postoji novi 2005 rom made in china. ima li tko link ?
E jedno pitanje imam. Kako zamjenuti y i z na tikovnici varia, navikao sam se na nasu tipkovnicu i zelio bi i na variu tipkat standardno :) pa ako netko moze pomoci, dobro bi mi dosla. ;D
Remote Control Koji je najbolji i gdje se može skinut ful verzija sa serijskim brojem? Zahvaljujem na pomoči:thumbup: :thumbup:
kolko se trosi kb u dopisvanju sa messengerom na mdu?
bok svima zanima me jel jos postoji sansa da nabavim smartphone a 925 il a 1000 za neku razumnu cijenu i kak vi vidite ovaj mob jel ima on kakvu perspektivu hvala
Ajde napisite koju verziju WM5.0 na MPX200 koristite. Ja imam (po podacima iz About box-a): OS 5.1.1700(Build 14343.0.0.0) Radio Ver 0.810 RIL Ver. 1.000 BTW dali je netko rjesio problem sa prikazom Caller ID-a na vanjskom ekranu? Meni prikaze samo imena koja su na SIM-u.
Da li jos tko ima taj rom? WM5 me vise zivcira jer caller ID ne radi.. Nikada neznam tko me zove.. Potrazio sam po forumu, linkovi su ili mrtvi, ili ste dali linkove na stranice na kojima je onemoguceno registriranje..
postoji powerpoint za win mobile?
Vidim da za mini SD memoriju ima više proizvođača s velikim razlikama u cijeni za istu količinu memorije pa sam malo zbunjen.... http://www.nabava.net/katalog/trazilica.php?sstring=secure+digital+mini&od=&do=&order=cijena Zanima me što preporučate... Unaprijed hvala.:rolleyes:
Zanima me postoji li način za slati one ems animacije u porukama kao inače kod običnih mobitela...:spin:
Postoji li program da mi prikaže veliki sat preko cijelog ekrana dok je telefon u mirovanju
Kako slika vrijedi tisuću riječi evo primjerice: Resident evil screenshots Driver
Lijep pozdrav ekipo, i sve najbolje u 2007. godini! Pratim vaš forum već neko vrijeme, i nedavno sam postao ponosan vlasnik htc tytn-a. Pa vas molim za pomoć! Naime, aktivirao sam t-mobile tarifu web'n'walk xl. I ljubazni gospon iz tehničke službe za korisnike mi je davao upute kako da podesim...
Slijedio sam upute od compacta ali nešto mi ne štima kad hoću maknut t-mobile branding.Ako neko zna kako to napravit da skinem onaj ružni izgled t-mobile.VAljda je na Windows mobile 5 to malo drukčije
Nov sam ovdje, pa me zanima, na koji nacin zagasiti neku aplikaciju, npr Media Player... pustim neku pjesmu da svira, kliknem onaj X gore aplikacija “ nestane“ no pjesma se i dalje vrti... Tako za sve programe... nemojte smatrati ovo glupim pitanjem :D ali stvarno sam zelen sto se ovoga tice...
Imam MDA Vario i GPS receiver te me sada zanima je li postoji mogućnost koristiti topografske karte kao podlogu za navigaciju recimo u planinarstvu.
Ovak, update je lijepo prosao i sve super, sve radi, samo nema caller id-a!?? Kada me netko zove vidim samo broj, ali ne i ime. Zna li tko u cemu je problem?? :-/
zna netko mozda kak se dodaju jezici na mda jer ja imam njemacki a htio bi si dodat eng. btw imam mda compact.
imam problem!kad sam instalirao wm05 nisam mogo imat kontakte sa sim karitice a sad mi uopće neprepoznaje SD karticu!
ne radi mi provjera stanja računa (*130#) i speaker na tele2. na stranim forumima informacija da je stvar u simu - probao sa karticom od t-com i sve radi. pomoć, bilo kakva !?
Hmm.. izgleda da se novi Skype moze vrtit i na Variu.. :thumbup: "The new beta version of Skype for Windows Mobile contains a handful of bug fixes and some much requested features, such as Smartphone support, an enhanced Today plug-in, a tweaked UI, improved contact and update behaviour,...
OK, znam da ne bi tu trebalo ići jer nije PDA, ali s obzirom da poprilično liči na komunikator, jasno je zašto sam ga stavio tu. Uglavnom, specifikacije su sljedeće: Windows Mobile 5.0 Smartphone, QWERTY tipkovnica, 11.8mm debljine, WLAN 802.11b/g, GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA, Bluetooth (vjerojatno...
Dakle, kao sto pise u naslovu, imam problem sa kamerom na svojem mda compactu II... slika je pretamna, te se ne moze nikako posvijetliti. Probao sam namjestavati i gammu i brightness i sto sve ne, ali nema apsolutno nikakvog utjecaja na (ne)kvalitetu slike. Ukoliko nije snimano pod danjim...
Po prvi put kupih Windows smartphone uredjaj! :thumbup: Naravno, nemam pojma o vecini stvari, ali znam da bih htio otkantati ovu 2002 verziju i instalirati verziju 2003. :) Koliko sam skuzio, najbolji je Asian 3.53 rom. (ili?) Posto vecina linkova na ovom forumu za download romova vise ne...
Imam MDA VARIO kuplljen u T-mobilu ,uspio sam ga odključati i sad bih htio maknuti T-MOB postavke i stavit VIP-ove za GPRS,MMS,SMS .Jel zna neko kaj i gdje treba upisat da se promjene postavke.:thumbup: :thumbup:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma