Bok ljudi! Imam mda Vario i jucer mi je nakon sto sam stavio neke programe (resco,pocketmusic) zablokirao te kada sam ga upalio samo pokaze znak Windows mobile i to je to! p.s. zablokirao je kad sam radio playlistu za pocketmusic Molim pomoc!
Zanimljiva usporedba mogućnosti iPhonea i mogućnosti Windows Mobile 5 uređaja može se pročitati na adresi Gizmoda. Tekst je na engleskom. Naslov teksta je: Windows Mobile 5 Already Does What the iPhone Does. Nažalost, po meni najglavniji feature iPhonea, multi touch screen, WM uređaji još ne...
Pozdrav forumaši molio bih Vas za pomoć , dali se može sa MDA Vario skinuti software od T-Mobile i staviti od HTC-a,gdje i kako ???????? unaprijed Zahvaljujem
koliko se po vašem mišljenju može dobiti za gore navedeno hvala:dunno:
i-mate je nakon natezanja s HTCom odlučio izdati proizvode svog rada. Koliko je u tome uspio može se vidjeti na njihovim stranicama Club i-mate gdje su objavljene službene specifikacije predstavljenih mobitela Ultimate serije: Ultimate 5150, 6150, 7150, 8150 i 9150.
Evo dobijam skoro ovaj uredjaj, al sa WM 2003 GER, posto vidim da je WM5 dosta nestabilan za rad (bar ovaj crackovani) ima li neko link za WM2003 ENG, ne mogu da nadjem nigdje po forumima na XDA-dev ili buzzdev. hvala
Ako nekoga zanima, imam odredeni operativni sustav napisan u naslovu :) Jos nisam uspio postaviti kako treba, no javim se cim dode gore :thumbup:
Neće da radi na Variu....:confused: Javlja mi "Windows CE failed to load the packet capture driver. Error code = 0." Je li to tko već vidio? :thumbdown
Pozdrav, Nedavno sam kupio (svoj prvi) iPAQ rx1950, pa sam ga nakrcao sa gomilom knjiga ili textova, uglavnom u word formatu ili PDF-u. Ispostavilo se da je bolje citati wordove dokumente (kvalitetniji prikaz). No, u wordu mi je problem "markirati" gdje sam stao, za nastaviti kasnije. Nema "go...
Imam problem sa ugradjenim handsfreeom.. Vec mi je par ljudi reklo da me ne cuju dobro kad ih stavim na handsfree, kazu da kod njih prekida nesto i nista me nemogu skuzit sta pricam, dok oni kod mene ne prekidaju nista, sve radi dobro. Jel to neki softwareski problem ili hardwareski ? Jel se...
Kako promjeniti zvuk dolazece poruke na MDA variu i kako ubaciti vlastiti ton tj melodiju? Hvala!
Popularna serija pametnih telefona iz Motorole dobila je prinovu. Zjezda ove serije je novi model MPx300 koji je u kuciste dimenzija 96x60x22 milimetara i tezine 135 grama smjestio podrsku za Javu, WAP 2.0, e-mail, GPRS, WiFi, IC port, Bluetooth. Sluzi i kao MP3 player, prima SMS + MMS i MMC...
Microsoft zaprijetio poznatom XDA developers forumu da skine ROM arhive koje u sebi imaju Windows kod (o.a. skoro svi ROMovi). Organizirano je i potpisivanje peticije za ostavljanjem i dalje arhive dostupne korisnicima na download. Za one koji ne znaju - radilo se o arhivi skoro svih inačica...
kako prmjenit default direkotrij za ringtonove iz windows\rings u \storagecard\rings ne znam jel je ova tema bila ali ne mogu naci nista o tome
imam jedan glup problem na variu. prilikom primanja jednog file-a preko bt-a, pukla mi veza i izbacilo sljedecu gresku: Cannot execute "/Application Data\Volatile\$RZipTmp$\smartskey.exe sad se greska pojavljuje prilikom svakog upaljivanja zaslona. inace file koji sam primao je viaGPS...
buraz si zeli sredit na na njegovoj mpx220 imenik bude poslozen kao -prezime-ime, a ne ime-prezime, pa me zanima jel ima koji program ili neshto pa da se to nabrzinu sredi a ne da ide pojedinachno za svaki kontakt..? tnx
Koliko mogu tražiti za MDA Kompackt star godinu dana? molim savjet...
gdi kupit stylus? u kojem ducanu su najjeftiniji?
Je li moguce? Surfao sam satima, ali nisam nasao rjesenje. MPx200 & WM 5.0
Koji program koristiti na ppc-u da napravim screenshot? Radi se o HP ipaq rw 6815 wm 05
Hvala na odgovoru.
Danas izbacen besplatan CID bypass koji omogucuje flashanje bilo kojeg ROMa na Trinity, znaci i famoznog Dopod ROMa koji ukljucuje GPS na ovom fenomenalnom uredjaju!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=293632
MPx200 s WM 5.0 Instalirao sam normalno neke igre. Kako jedna nije radila, isao sam je deinstalirati, kad ono - u Remove Programs nema niti jednog programa! Inace, zadnji put kad sam gledao, sve je bilo ok. Ako deinstaliram s ActiveSyncom, tada radi (pojavljuje se lista na PC-u). Kako da...
http://www.mireo.hr/hr/viaGPS/download.html za daljnje upute na PM..
Da li postoje karte hrvatskih gradova za mpx200 Hvala
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma