Evo, zanima me kolko se krecu cjene risivera, i koji je onako naj svrsishodniji za najmanju cjenu.
http://www.makayama.com/pocketlivetv.html Navodno je EDGE dovoljan, web n walkeri uzivajte :) Nisam jos instalirao pa ne mogu reci koji programi su dostupni, bas me zanima koja je rezolucija i bitrate.
Jel postoji kakva mogucnost da s backupa napravljenog na PPCu s SPB Pocket Backup prenesem podatke na N70 ili predlozite neki drugi program s kojim mogu prenesti tel. brojeve i poruke na N70. Hvala
Uskoro mi dolazi HTC Tytn, pa vas pitam koju Micro SD kupiti (2GB) a da dobro (da se ne koruptira) i brzo radi u tytanu (ima li smisla kupovati Sandisk Ultra). E da i gdje bi bilo najbolji omjer cijena / kvaliteta. Hvala na mišljenjima
je ko skidal sve maskice na mda compactu? postoje mozda neki drzaci koji se strgaju? kad skidam bojim se skinut zadnju maskicu ono kod kamere jer imam osjecaj da budem ju strgal. kak najbolje skinut maskicu?
JAQ3: Usporedba sa P3300 SPL:
http://msmobiles.com/news.php/6269.html
Trebao bih uputstvo kako podesiti postavke za MMS(zaboravio totalno) Treba mi za T-Com.
1. Imam na kompjuteru Microsoft Office 2007 i kada prebacim neki file koji je napravljen u njemu ne zeli mi ga ocitat, to je mislim zbog toga sto na variu imam verziju 2003 pa nemoze ocitat, pa ako ima tko kakav prijedlog kako to omugicit da radi 2. I zanima me kad mi frend prebacuje nesto...
šta mislite o ovome mobitelu i dali će uskoro doći kod nas????
Evo ovako imam navedeni mobitel godinu dana i znalo mi se desavati da se sam od sebe ugasi,inace bi izvadio bateriju vratio i mob bi se upalio,no prije par dana mob mi se ugasio i vise se nece upaliti, stavljao sam ga na punjac, spajao na komp ali jednostavno nece....ima ko kakav prijedlog prije...
Evo ljudi stigao nam MDA Vario II konacno u t-mobile! http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10-00.asp?sifra=TMMDAV2 Brzo svi u t-mobile po njega!:)
Pozdrav! Planiram si kupiti neki smartphone (nešto tipa MDA Vario), ali mi mora imati UMTS. Što bi mi vi preporučili? Uvjet je da ima UMTS, WM, kolko tolko dobru kameru, i da nije baš prevelik...
Jeli zna di ga ima kupiti?gledao sam na forumu i nema.A i gledo sam na crazy shopu nema.Zna ko di ima?
nasao sam nekoga tko prodaje mda compact za 1400kn sa 256mmc karticom. pa ne kuzim se bas u cijene mda uredaja, pa dali se to isplati kupit za te pare, mda je u odlicnom stanju samo jedna mala ogrebotina.
Osnovna karakteristika novog web browsera je da korisnicima Windows mobile telefona približi osjećaj surfanja web stranicama na njihovim uređajima onako kako to izgleda na stolnom računalu. U pozadini se krije prikazivanje thumbnaila osnovne stranice i zumiranje željenog dijela sadržaja. Kako...
Pošto mi se program "device lock" zablestira svako malo, zanima me kako soft key tipki dodijeliti funkciju zaključavanja uređaja koja je inače po defaultu na today screen-u? Unaprijed hvala na pomoći!
Da li postoji verzija Teamspeaka za Tytn odnosno WM5? Imam Teamspeak na kompu a dobro bi mi došao i na mobu.
Sinco dobio poruku i procitam je. maknem varia kad mi ponovo zvoni za poruku ja pogledam nema. mislim si koji k. i maknem ga ne suvozacevo sjedalo. i onda je non stop svakih par min svirao za poruku ali nije je bilo. gasio ga pa palio i isto. i mislim si zgasit cu ga i upalit ujutro mozda proradi....
Jel ima neka dobra duša u zagrebu da mi snimi iGO Europe 2006 sa c****om na cd/dvd. Došao bih po to, a voljan sam i platit...:japan:
Pozdrav znalcima Jučer, nakon što sam resetirao varia, isti se ne želi zbutati, a kad pokušam napraviti hard reset, kaže "format is failed". Inače uredno je radio već nekoliko mjeseci sa RUU_Prodigy_22126_2212129_022311_TMHR_WWE_Ship romom i nije bio otključavan ili maltretiran sogtverskim ni...
Uparim ga u uređajima, al neznam kako dalje, nikako da dobijem zvuk na nju....
Mogu li se nekako prebaciti sms poruke s MDA II na komp? Unaprijed hvala
Zanima me može li se nekako na MDA II zaključati neka određena mapa, da se u nju mora ulaziti sa šifrom, ali da se u sve ostalo može ulaziti normalno bez šifre? Hvala unaprijed
Tko ima mape za iGO 2006
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma