Znaci imam MDA2, WM5 by c_shekhar (XDA-Developers), ROM: 3.50a.40CS, OS 5.1.195 (Build 15698.3.5.0) i kad pokrenem ViaGPS 1.5 ili 2.0 svjetlo mi se ugasi nakon onog vremena sto je podeseno u Backlight propertiesima... uopce ga ne kuzi kao da je aktivni program pa da ostavi svjetlo... kak da to...
-moze li se preko USB-a otkljucati mda3 da radi na sve mreze (kao što se moze Vario)? -i moze li se isto tako staviti noviji soft (ROM) npr. win mobile 5 ? hvala
Hi! Kupio sam MDAIII i već mjesec dana pokušavam spojiti se s Laptopom i Access pointom i nikako mi ne uspjeva. Molim pomagajte. drugo me zanima kako da instaliram WM5 na njemu ima li tko upute i program u exe fajlu
zanima me dal postoji neka novija verzija msna za pocket pc, neki koji pokazuje kad drugi sugovornik pise? uglavnom novija verzija.
Pozdrav, Imam sljedeći problem... Ubacio tele2 karticu unutra i neće prepoznat tele2 mrežu, samo piše neki broj, 2xxxx, i kada unesem *130# neće provjerit stanje na računu. Na friško otključanom siemensu cxv70 radi sve kako spada. Ima li tko kakvu ideju ili rješenje? Hvala
Imam tipkovnicu kao na slici: E sad, koliko sam vidio po slikama, to nije baš uobičajen raspored za tipke kao na većini uređaja koje vi ovdje imate. Kad stisnem tipku Q na ekranu se pojavi slovo A, kad stisnem A pojavi se Q, Z=W, W=Z, a da ne govorim kako su ostali zankovi (. , : ; ....)...
Evo prave teme, ocekujem utiske
Zanima me koliko ima pda uredaja a koji imaju: Gsm Gps 3g Edge Wlan kameru vec od 2mpx bluetooth irda. sve ovo skupa
nekoliko opcih pitanja.. citam forum i stare teme, vecina su closed pa ne mogu dic.. ovako, posto sam ga tek uzeo i apsolutni pocetnik s mda.. impresioniran sam kako radi age of empires igro 3sata jucer.. heh, no kad sam instalirao nije mi htio pokrenut jer premalo memorije.. pa sam moram...
Jel zna netko gdje se u HR moze nabaviti mob iz subjecta i po kolikoj cijeni?
Gdje se izgubio vip meni na wm 05 ,jednostavno nestao
zanima me ima li itko na forumu da zna da hoče ili da može odkodirati mda vario ili da barem zna nekog tko može naravno uz adekvatnu naknadu hvala
Samo jedan kratki info da je izasla nova zanimljiva aplikacija od SPB Software House-a http://www.spbsoftwarehouse.com/products/mobileshell/?en
jel to itko radio sam? kako to napravit?
dal se moze zamjenit "tač skrin" folija,i ako se da koliko bi to koštalo,i gdje. P.S.ne mislim na onu foliju koja se lijepi nego bas ona folija ekrana.(neznam kak bi to napisal,valjda ste skužili kaj me zanima)
..za WM smartphone OS Ima li tko full ove igre i sa ekstenzijama? Hvala unaprijed za DL link ;)
Danas sam kupio polovni mda3 za 1525 kuna od jednog covjeka iz pozege. Sigurno si mislite kako je krs cim je tako jeftino! NIJE! Uredaj je ocuvan, nema 2 ogrebotine, tipkovnica nije izlizana, ekran u savrsenom stanju. Covjek koji mi je prodao, ne kuzi se u to i nije znao sta sve moze s njim, i vidi...
Traži se jasno BT verzija.. Imam MDA Pro, pa razmišljam o GPSu, samo ne znam ni sam što uzeti... navman je ipak malo preskup.. svaka preporuka/iskustvo dobrodošlo
Razvijan pod kodnim imenom Crossbow, novi OS nudi podršku za HTML u e-mailu, poboljšanu sigurnost (uključujući enkripciju i za memorijske kartice), podršku za Windows Live te integrirani VoIP protokol, namijenjen budućoj upotrebi. Najavljena je i potpuna kompatibilnost s Windows Mobile 5...
E jel mi moze bilo tko reci koji se sve smartphone uredjaji mogu kupit kod nas u hrvatskoj... ja sam malo googlao i nisam bas nasao nesto osim onih standardnih modela tipa 7710 p910 i to... zanima me da li se mogu npr. kupit jam xda qtek i slicno .... vidio sam da u srbiji ima puno veca ponuda...
Prije petnaestak minuta mi je bio pukao stylus u tytn-u. Kad sam ga išao izvlačiti u ruci mi je ostala samo glava dok je ostatak zaglavio unutra. Onda sam uzeo iglu za šivanje, na plameniku je dobro zagrijao, dok se nije uzarila, uboo sam s njom u ostatak stylusa koji je bio u tytn-u i pričekao par...
Bilo je pitanja vezano uz backupiranje SMSova. EasyHelper je izdao Contact + SMS Backup v1.2 koja rješava SMS backup ali nudi i: - exportiranje kontakata iz mobitela ili SIM kartice u datoteku - importiranje kontakata iz datoteke - exportiranje SMSa u datoteku (csv, txt,...) - importiranje...
Pozdrav svima... Evo od jučer (7.4.) sam vlasnik Compacta... E sad, to mi je pevi WM mob... Pa imam par pitanja. Prvo je svakako, kako povezati Compact i komp? Skinuo sam ActiveSync, novi za komp... Pa ako bi ko bio dobar, pa opisao postupak korak po korak... :) (imam i BT i USB kabel ) ...
Spb Phone Suite je Pocket PC Phone aplikacija koja na jednom mjestu daje korisniku dodatne mogućnosti poput: - profila - filtriranja poziva - slikovnog pozivanja - slika pozivatelja u call logu Slika preuzeta s pocketnow.com Review aplikacije može se pogledati na: pocketnow.com
je li tko uspio podesiti mms da radi na mpx200 wm2005
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma