Pozdrav svima na forumu imam jedno pitanje. Mozda je vec postavljeno ali ga nisam vidio i ispricavam se unaprijed. Imao sam TT-om na N6630 i P910i dali postoji TT-om za HTC TyTN i gdje ga mogu nabaviti tj. znate vec da ne pisem i karte za tu verziju. Gledao sam malo nesto na dotsis.com ali nisam...
jeli ima koja verzija softwarea tipa bluejack/blueover za kopanje po mobitelu od drugih korisnika kojima je ukljucen bluetooth...imao sam sniper jedno vrijeme ali on je trial.....
Ako ste ljubitelji Heroesa, turn based igrica s elementima RPG, evo vijesti za vas. Izašla je igrica Pocket Heroes 1.01 za WM2003 OS ili noviji. Više informacija na: http://www.pocketheroes.org/#
probao sam pratiti onaj thread gdje je opisano za vip i t-scum ali nikako nisam uspio da mi proradi sa mda variom na tele2 mreži. da li je netko probao i uspio pa da napiše sve što je i kako porihtao? meni ne uspjeva upogoniti ni gprs niti mms :rifle: hvala
1. Gdje se može kupiti bluetooth gps uređaj kompaktibilan sa MDA Vario uređajem i po kojoj cijeni 2. Gdje se može skinuti prikladna karta europe, uključujući i balkanske zemlje, ili ako netko ima neka stavi link do downloada, također sa prikladnim programom za već spomenuti uređaj Unaprijed...
Jel zna itko di bih mogao u zg-u promijeniti masku za navedeni mob i kolka bi bila cijena otrprilike?
Flashao sam WM 2003 Supermoto 2 Ultraspeed i dogadjalo se da prekida pozive usred razgovora nakon nekog (kraceg) vremena. Zatim sam flashao i GSM fix u nadi da ce pomoci, ali nije. Potom sam flashao WM 2003 od MPx Land-a (nisam flashao GSM fix naknadno). I danas mi se dogadjalo isto, 4 poziva za...
Eto,pokusavam flashat MPx 200 i nikako ne mogu,odbija bilo kakav ROM,e sad jel to problem u tome sto su trenutni windowsi koji su gore stabilni i rade,jer obicno kada mi se smrznuo flashao sam ga bez problema,takodjer to ne mogu napravit na drugom MPx200,moze li biti problem u PC-u ili cak Mobile...
Dakle zanima me koliko često brišete zaslon, čime, imate li neki savjet, preporuku? Ja ju brišem orginalnom krpicom od Nokije N70, a istu nosim u torbici za mobitel, koja ima džepić za razno razne stvarčice....:cyborg: P.s. ne zaboravite ocijeniti temu ako vam se sviđa:D
Pozz svima. Kupio sam motorolu mpx220 i naravno stavio sim karticu u nju. No sada imam problem telefon jednostavno ne vidi kontakte spremljene na sim kartici točnije nemam niti jedan kontakt. Sve moguće sam prekopao ali nebi našao opciju u njemu nema šanse.Dali treba neki program za prebaciti...
Probao prije nekoliko dana staviti onaj originalni rom iz tri dijela, i odradio sve po uputama sa foruma, i na kraju kad krenem napraviti master reset, oznacim prave opcije, i onda mi samo pobijeli ekran, tako stoji par minuta, i ugasi se. Probao jucer ovaj v2 rom, i flashao isto kao i da flasham...
Pozdrav svima, kupio sam SanDiskovu SD karticu od 2GB i instalirao ovaj novi kineski rom, windowsi mi prepoznaju samo 1GB, dali se može u registryu podesiti da mi windowsi vide cijelu karticu, inače prije toga sam imao onaj prvi ruski rom i isto mi windowsi nisu prepoznavali cijlu karticu. ...
Evo konačno jedan jednostavan plug-in za File explorer na PPC-u za slanje preko BT-a. Ovo sam čekao godinama. :belj: http://www.4shared.com/file/16921491/ba3ff11f/DrYAR-Bluetooth_16.html
Dali netko ima cab instalaciju MSN Live Messengera ? Jel postoji koja verzija na kojoj sve radi kako treba !? :notworking:
Baš me zanima koji će to novi uređaji biti
Gdje se moze nabaviti kuciste za MDA2 i tko ga moze odmah promjeniti? Vec mi je sve poguljeno od koristenja pa ak nije neka prebolesna cifra mozda bi ga promjenio.... Ekran je ok i nema vidljivih znakova koristenja.... btw. zvao ElektroMagic i kazu da bi bilo oko 500njak kuna al nisu mi bas...
dakle, kako na vip portal sa Tytn-om?? Stranica se otvori, sve ok, vidi se sadržaj (idem sa operom) međutim kada želim nešto kupiti kaže: KORISNIK NIJE PREPOZNAT!! da li negdje treba upisati wap gateway, i gdje (u konekciji pretpostavljam) hvala
Radujte se wnw korisnici :thumbup: Izasao je plugin za TCPMP sa kojim se mogu downloadati filmici sa Youtubea u .flv formatu i zatim normalno gledati na PPC-u. Link: http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=196939
Imam MDA II i obzirom da vec dosta tehnicki zaostaje u nekim stvarima, trazim mu neku zamjenu... Uvjeti su: 1. podrska za HSDPA brzine prijenosa podataka 2. cca 3,5 inch ekran, pozeljna VGA rezolucija - ovo je bitno za GPS navigaciju, da bude pregledno 3. ugradnjen kvalitetan GPS (SirfIII) +...
Soft resetirao ovaj uređaj i kada se upalio pokazuje da je tipkovnica zaključana, ni tipkanjem po ekranu ni na tastaturi ne mogu ga nikako nikako otključati. Probao ponovo soft reset i hard reset ili ja nisam to dobro uradio ili se nista ne dešava, :dunno: Unaprijed zahvalan na svakoj pomoći
Istu stvar sam postao i na newse, ali za sad nije bilo pomoci pa cu probati i ovdje. Imam compacta i tele2 prepaid i ne mogu natjerati da proradi gprs. On se spoji na net, ali ne zeli otvoriti niti jednu stranicu. Koristim IE i sve radi ako je spojeni s kompom koji je na netu. Ista stvar je i...
Anyway, dok sam malo pretraživao arhivu na demonoidu, naletio sam na zgodnu stvar...Office paket skinut sa WM'06 Standard (dakle Smartphone edišn) za WM'05 Smartphone, što uključuje i vlasnike MPx200 sa instaliranim WM'05. Pa ako netko treba punokrvni Office (Word i Excel editor i PPT viewer)...
Pogledajte sliku!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: http://www.cellnews.ru/imgs/medium/051229816.jpg
Ovom temom cemo odgovorit na najcesca pitanja u vezi symbiana 3rd edition, pa da zapocnemo redom: 1. Kako da maknem one ikone i one zadatke za dane (kalendar) na početnom displey-u? Odite u alate - postavke - telefon - stanje čekanja - aktivno ćekanje isključiti i to je to. 2. Mob...
Ovako, uređaj je MDA Vario Kad istaliram SPB Plus, trenutno najnoviju inačicu, na Variuo se u gornjem dijelu zaslona, pojavi par isprekidanih crtica, nešto slično ovom "----------"
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma