Posljednjih nekoliko dana svaki program koji instaliram na memorijsku karticu uredno radi kod prvog pokretanja. Nakon izlaska iz programa isti se više ne može pokrenut. Kad se uz pomoć File Manager-a pogleda u SDCard\Program Files tamo nema ničega. Isti tako kad se isključe svi atributi (hidden,...
Ovako imam instaliran wm6.5 i problem je što cardinale kasni,odnosno kasni sa uputama na karti.Kad se pokrene ide dobro i onda nakon minute počinje kasniti i to jako.Ima li ko kakvo rješenje.........bio bih zahvalan
Poštovanje ekipa... Imam Samsung Omniu kratko vrijeme pa mi se danas pojavio jedan problem. Naime, stavljao sam na njega nekakve shellove i svašta nešto čisto iz dosade pa mi je ekran odjednom počeo zujati. Znaći čuje se jako tiho zujanje koje potjeće iz ekrana, koliko sam primjetio, jer...
lijep pozdrav imam jedan problem i nadam se da mi moze netko pomoci vidim da ima puno htc ljubitelja pa valjda ce mi netko ustupiti u pomoc..ovako nabavio sam naveden uredaj dakle htc mda wizard 6.5 operativni sustav,posto prije nikad nisam koristio takve mobilne uredaje sa tim operativnim...
Bok svima Na sluzbenoj stranici od HTC-a s mojim S/N mogu skinuti rom verziju za njemacko trziste, talijansko ugl. East Europe Ali kada skinem i pokrenem instalaciju roma ona stoji na 0 i izbaci mi ERROR 262. Kako da to popravim, i da instaliram original rom. Hvala
pozdrav svima, ovo mi je prvo pitanje i tema, pa ako sam napisao što krivo:banme:, reci te mi... Hvala! ovako, dobio sam SE xperiu x1 sa windowsima 6.1 al na francuskom jeziku... Eh, tu su nastali problem :adminrulz: ... nego, ako bi mi tko htjeo reći kako da stavim windowse 6.5, malo sam...
Ima li ko da zna kako promjeniti jezik na htc touch diamond..........dao mi ga je prijatelj da ja pokusam promjeniti jezik sa njemackog na engleski, vec dva dana pokusavam na sve nacine, ali ne uspijevam:respect:
Pozz ekipi, Imam problem s navedenim uredjajem...naime kupio sam ga polovnog,dobio uredjaj i usb za njega...kada ga spojim na PC,uredjaj se uredno puni preko usb-a,ali ne mogu sinhronizovati pc i uredjaj jer mi nedostaju driveri i softver za povezvanje....na pc-u imam win7 OS...i nigdje ne mogu da...
Da li mi netko može poskenirat račun od HD7 i poslat mi na mail?
Da li je netko gledao ove sve solarne punjače. Mene zanima ta opcija jer dobro dođe kad si negdje u nedođiji na kampu. Nisam našao kojim naponom iz USB-a treba puniti ovaj naš mob. Raspon napona kod nekih punjača može ići od 3.6V do 9V. Većina ih ima 5 ili 5.5V Ne bi htio kupiti nešto što mi...
Pozdrav! Da li postoji način da se na Xperiji X2 promjeni jezik sa ENG na HR? Hvala na odgovorima! :respect:
imam htc hd2 t-mobile evropsku ver i nikako da ubacim kuhani rom pokusavao sam sve moguce nacine tel. os. 5.2.21869 manila ver. 2.5.20121429.0 rom ver.1.72.119.0 (82124)WWE rom date 02.25.10 radio ver 2.07.51.22_2 pa bih molio ako je netko imao slican problem da mi objasni u cemu je caka
Da malo oživimo WM uređaje, a isto tako nisam primijetio da je netko pisao o tome, da desilo se i to HD2 vrti MeeGo platformu. izvor
Poštovani znade li netko kako na HTC-u TOUCH DUAL (mda touch plus) promijeniti ton sms poruke? Može li se to uopće? I još jedno pitanje, ako se može, kako i što učiniti da alarm svira i na ugašenom mobitelu? --hvala--
...sretan bozic svima malo sa zakasnjenjem, danas mi je sestra bacila jedno 10 puta mob na pod slucajno, i evo sad veceras doso doma i vadim mob i vidim ekran strgan, najvjerovatnije je puko jos pri padu pa da nisam primjetio, malo moguce da je u džepu mogo puknut,,,...sad me zanima iduce... kaj...
e ljudi cito sam puno po xda forumu i zanima me da li je netko sa ovog podrucja uspio rijesiti problem bijelog ekrana koji nastaje zbog nekakvog pritiska FLEX kabla zbog cavlica koji ga drze kod D-Pad-a tj. one srednje tipke. ako netko zna rijesenje molim HITNO je !
Trebam pomoc, kod navedenog htca sam promjenio touch screen međutim ne radi mi dobro!!!! stisnem u jednom dijelu on mi reagira sasvim suprotno neki dijelovi uopce ne reagiraju!!!! dal netko zna u cemu je problem???????
Dali mi moze netko pomoci tj gdje se moze skinuti karte Navteq za HTC Desire cuo sam da su jako dobre...
Pozdrav svima iz Brčkog (BiH), Evo jedno jednostavno pitanje: Da li neko koristi SWYPE na mobitelu (na kojoj platformi) i kako vam se čini? Ja sam ga probao na Samsung i900 Omnia, ali tastatura koju sam ja našao podržava samo engleski i španski jezik. Po meni je odličan, naravno...
Radi se o sljedecem. Imam instaliran fim facebook koji podrzaje chat,ali me je pocea zezat nikako nemogu slat poruke. Skinija san najnoviju veziju jer je u mene bila stara ali opet isto. Imam li netko ko ga vec koristi ili zna u cemu je problem ili ako postoji neka aplikacija chata.
ekipo hitno moram u bootloader,klepnuo mi windovs a sutra na teren...trebam mobitel...skinuo sam sve potrebne programe,ali nikako naći kako ući u bootloader mode na tom mobitelu...
Lijep pozdrav svima! Uzeo sam ovaj smartphone na pretplatu-komplet tarifa sto.Zanima me način na koji mogu osposobiti GPS i ostale aplikacije koje su mi dostupne s obzirom na uređaj koji posjedujem. Unaprijed hvala! Nov sam na forumu pa ako sam pogriješio podforum ispričavam se nije...
Evo popisa HTC_a koji se mog dekodirat preko USB kabela iscitavanjem originalnog koda HTC WM i jos neki free: HTC TyTN / O2 XDA trion / T-Mobile MDA Vario II / Vodafone 1605 VPA Compact III Orange SPV M3100 / Dopod CHT 9000 / Dopod 838 Pro / hTc Z / Qtek 9600 iMate JasJam / Cingular 8525 /...
pozdrav svima posjedujem htc vec nekiih petnajstak dana i sve je do sad bilo ok mob je sve u svemu super ,...ali u međuvremenu se pojavio jedan problem znaci ostavim mobitel upaljen a vrijeme se promine nakon nekog vremena minute ostaju tocne dok se sat promjene mjenjao sam i vremensku zonu i sve...
Pred neko vrijeme je izdan MAXtv vodic kao samostalni program za Android, iPhone i Symbian......no ne i za WM :( U par proteklih dana komuniciram na twiteru sa urednikom MAXtv portala koji kaze da nitko osim mene nije niti pitao zasto nije napravljen APP za WM, pa uz to i porucuje da budemo malo...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma