Ako ko zna kojim slucajem kako povezati HTC Touch na internet sa PC bio bi jako zahvalan :) (po mogucnosti preko USB) I jos nesto koje su postavke za MMS i WAP za Vipnet i kako ih ubaciti?? P.S. Ako postoji vec to negdje molim link i puno hvala!!!
http://www.gsmarena.com/hp_ipaq_910c-2095.php
evo odlučio sam prodat svoj compact i uzet si Htc p3300 i 3600. Compact mi je stvarno služio vrhunski i još uvijek će služit onog tko ga uzme od mene. Zanima me kod ova 2 HTC-a kako su ljudi zadovoljni sa njima. Compact ima procesor na 416 Mhz,meni je konstantno radio na 520 i radio je...
Kazu mi bivse kolege iz HP-a, da dolazi kroz dva-tri mjeseca u Hrvatsku. Pokusat cu dobiti koji primjerak pa da napravim neki review. Za sada mi se cini o malo ozbiljnijem mobitelu! :) * Smartphone with 12-function keys * Integrated Antenna * Integrated Quad band GSM/GPRS/EDGE...
Znaci...Čujem ove fore o mobilnom internetu,wlan-u,wi-fi-u.Sad me zanima koliko to košta u :hrv: i dali se uopce u :hrv: moze spajat preko tih wi fi signala i ostalog.
Zna li netko gdje se može kod nas nabaviti dotična baterija za qtek 9000 (Mda Pro). http://cgi.ebay.co.uk/Worldwide-Qtek-9000-Battery-Charger-Kit-Ext-Battery_W0QQitemZ150149245580QQcmdZViewItem#ebayphotohosting http://www.handnav.co.uk/product_details.php?id=3635 U inozemstvu je dosta...
da li može netko tko zna reći nešto o ovom HTC Magician PM10B uređaju. zanima me o čemu se radi, naime kužim što je pda, ali me zanima jel to neki stari uređaj i općenito što s njim mogu. kolka je cijena, telefon je meni se čini vodafone, sad što to znaći:confused: , ono ne znam ništa o njemu jel...
dali itko zna jeli se moze promijeniti kuciste na mda compactu
Nasao sam si program za mp3 ringtone, sad me zanima jedna druga stvar, Skinuo sam si OmapClock i lako se overclocka ali nakon nekog vremena se vrati na normalne mhz, jel zna netko kak da ostane stalno, HVALA
U nedjelju jednostavno "umro". Ništa. Stavim ga na punjač - ništa. Stavim bateriju samu puniti - ništa. Stavim punjač u uređaj, ali bez baterije, pokazuje indikator napajanja. Je li crkla baterija ili se nešto drugo dogodilo ne daj Bože?
http://www.gsmarena.com/htc_tytn_ii_the_kaiser_of_pocketpcs-news-300.php
zna li netko kako se u vario promijeni kod pisanja poruke da on automatski mijenja i u I
Da ne davim Rospayu više, znam da mu se već se*e od mene i pitanja. Kupio sam i600 pa sad ne znam što je pametno da stavim na njega - odnosno - što imate za preporučiti? Također bi mi trebali neki linkovi na stranice s programima jer sam totalno nov u tom području. I još nešto - u nekim...
Pomoć molim pošten svijet! Kad upalim kameru (bilo pomoću tipke bilo iz izbornika)¸slika na kameri se neda razjasnit već se pojavljuje više crta vodoravno po ekranu koje potuju gore dolje lijevo desno. U pozadini se slabo može vidjeti što se trenutno fokusira jel te crte zaposjedaju cijeli...
Vidio sam da je na Bug online ( http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=81089 ) objavljeno da je doso i cijena je oko 4.310 kuna (PDV uključen). E al sad me zanima di ga kupiti u HR, jer ga nema nigdje u ponudi :(
Ekipo kako sam novi u WM svijetu imam par pitanja da mi olaksate prve dane koristenja mog HTC P3600: 1. Dali je maguce zakljucati tipkovnicu na nacin kao na ostalim telefonima i da je pritom prikazan sat i datu, a ne crni ekran 2. Kako mogu postaviti da prilikom svakog paljenja telefona moram...
Pozdrav, društvo Imam pitanje vezano uz ViaGPS 2.0 Cardinale. Dakle, instalirao na karticu od 2GB, sve uredno radi na T-Mobile MDA3, karta cijele Europe i sve, kao, divno i krasno... Kod startanja prvi puta je tražio GPS uređaj i našao ga. E, sad, kad mu probam zadati rutu, on to odradi i onda...
hey ljudovi! imam qtek s200 (vpa compact s), i imam tomtom-ov gps prijemnik! sad mi treba program! koji preporucujete? gdje ga mogu skinit? gdje mogu karte nabavit? treba mi karta njemacke....unaprijed hvala....
Imam Vario. Kolika je brzina web'n'walka? DA li mogu koristit vario kao modem ako bi uzeo web'n'walk? Jer tko ima tak slozeno?
jel ikako moguće maknuti "No Upcoming Appointments" sa home screena na MPX 220? hvala unaprijed!
Ako bi se ovo u naslovu moglo tako nazvati. Kako god bilo, pozdrav svima jer sam ovdje prvi put :) Pretraživao sam forum ali nisam našao odgovor za svoj problem, odnosno više vizualnu smetnju. Kad idem nekoga zvati, na ekranu mi se pojavi tipkovnica s onim ružnim T-Mobile logoom i još...
Instalirao sam ovo : Applications: Resco System Toys v1.20 (status baterije, telefona,stanje memorije i sl) Resco Explorer 2003 (mnogo bolji i brzi explorer od njegovog,ima zip i svasta) Resco Photo Viewer v5.20 (bolji preglednik slika sa manipulacijom istih nisam video) Beta Player...
imam problema sa compactom.kad ga stavim punit ne signalizira mi da se puni.ne mogu ga ni upalit.mislio sam da ja baterija ali očito nije.Zna li tko u čemu je problem.
Evo slagao sam za sebe jedan WM6 ROM, pa ako nekog zanima moze si instalirat.. Neznam kolike slike smijem stavit, pa sam stavio 56k upozorenje u naslovu, ako su prevelike slike, maknite ih.. Ima slika na linku dolje kao i vise detalja o ROM-u ...
zašto toliko skupi uređaji i novi s Microsoft Windows Mobile PocketPC OS imaju samo 65k boja?? npr qtek 9600
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma