Mogu li se ikako kopirati svi kontakti sa SIM-a u telefon ili u Outlook pa kasnije napraviti sync (kada ih uredim jer sam imao SonyEricsson)? EDIT: Evo uspio sam nekako srediti kontakte. Preko MyPhoneExplorera napravio backup, prvo importirao u Outlook Express, a onda u Microsoft Outlokk i malo...
Pozdrav. Spojio sam ta dva uredjaja no medjutim u programu iGo unatoc tome sto je gps uspjesno pronadjen konstantno mi pise da NEAM GPS SIGNALA??? Podesio sam i COM portove ali... uzalud. Molio bih za pomoc ako je netko imao slicna iskustva. Hvala!
Ovo mi je prvi PDA do sada. Problem je sta neznan di pocet s ovim mobitelon. Napravia san sve veze wlan gprs, i sredia sve ove ostale gluposti... Problem je sta je malo raspored foldera konfuzan. Tocnije ima ih krcato, a svi su na mamoriji uređaja (e da iman i karticu od 1 gb). Sad, kad priko...
Molim vas pomoc oko povezivanja Mda varia i laptopa sa internetom u pokretu, dakle ideja je ta da se laptop spoji na internet i bezicno sa mda, da mogu surfat i skidat mailove preko laptpopve internet veze...naso sam na netu da se bt-om spoji preko activesynca i to je to, ali meni ne radi...nemogu...
nabavio sam doticni uredaj. zanima me kak se na njemu napravi hard reset? na variu je to bilo clear storage, ali ovdje toga nema. zapravo neznam dal je to uopce moguce napravit na njemu, postoje smartphone. u uputstvimane mogu nigdje nac. hvala unaprijed
planiram kupiti HTC P3600 dali se isplati uzeti taj uredaj ili mi preporucujete neki bolji a da nije puno skuplji. do sada nisam koristio takve uredaje osim se p990
imam vario i externi gps...sve je super radilo da danas kada mi jednostavno igo ili mio nece da uspostave vezu sa gpso,. mislio sam da je do bluetooth veze ali on ispravno komunicira i prenosi(testirano sa drugin mob). mislio sam da je do rom-a pa san probao na druge dvije tj tri verzije i opet...
zanima me dali vario podrzava gps..instalirao sam VIA GPS i radi samo nemoze naci gps..
ima li ko neki dobar *.avi player?
Javlja mi se problem već neko vrijeme da ekran odjednom postane bijel sa par crnih horizontalnih paralelnih linija na lijevoj strani. To se desi bez ikakva razloga odjednom. Uglavnom bi samo upalio ugasio ekran i bilo bi u redu slijedeća dva-tri dana. Mislio sam da je stvar nekog software-a pa sam...
http://www.gsmarena.com/imate_ultimate_8502_and_9502_revealed-news-344.php http://www.gsmarena.com/i_mate_ultimate_8502-2157.php http://www.gsmarena.com/i_mate_ultimate_9502-2158.php
Imam dilemu dali ostaviti na uredjaju sluzbeni WIN05 rom ili stavit WIN06?I koje su najbitnije razlike izmedju ta dva OS-a?
Dali to ide , ako netko ima zanima me jel to dobro radi.pozz
nikako da mi IZAĐE.probao sam hard reset ali nece.samo pise verzija sw-a
Cuo sam da postoji program koji pretvra nejmacki menu u engleski. Ali ne znam kako se zove.Ako netko zna nek kaze Hvala
Imam jedno pitanje! Najme imam MDA Vario s WM5 htio bi si instalirati 6! Sad moje pitanje glasi, dali je to neko radio,dali je to teko? Dali je rizicno! Sto mogu sjeb.. sto ne Dali je bolje da rade dam nekom ko to zna raditi! Unaprijed hvala:D Znam vise od jednog pitanja!
ovak. Imam qtek 9090.instaliram active sync i stavim isti na stalak i dobijem poruku da mi usb nije prepoznat.u cem je problem ? jer trebam drivere.imam xp SP2
FTouchFlo ver. 1.0 Dakle ovo je aplikacija koju je razvio WM developer čije radove možete pratiti na XDA Developers ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=338143 ) Radi se o aplikaciji koja omogućuje scrolanje prstom u WM5 & WM6 sustavu. Također posjeduje mogućnost gesti koje...
Pozz Pitanje. Dali je netko probao nadograditi MDA Vario iz T-mobile-a sa WM 5 na WM 6 i gdje se moze to skinute te dali radi sve kako treba. Trebao bi mi download i upute jer ovi iz Hrvatskog T-mobile-a nece najvjerojatnije staviti sluzbenu nadogradnju na svoje stranice. Naravno pretpostavljam...
imam tm mda 3 (mada na jemu pise qtek).Nasao sam wm06 i sad me zanima s cim se ubacuje u uređaj ? ima nest na stranim forumima ali engleski ne znam tak dobro da bih pratio upute za ubacivanje.Makar mi recite kako se zove program koji to radi. Hvala !
sve je dakle preuzeto s GSM Arene! evo sve ovako i560
Kao prvo, pozdrav svima. Evo ja sam uspio nabaviti jednog TyTN-a i odmah sam nabasao na jedan problem. Naime, jedan od razloga zašto sam ga kupio je zato što se mogu preko WiFi-ja spajati na net. Ali tu ima jedna manja poteškoća, naime ovo mi je prvi PDA i nemam pojma kako konfigurirati da mi se...
E ljudi, kupih mda3 ali ima samo njemacki meni.Sad trebam ubacit win05 da bih imo nas ili bar eng.menu.Ali ja nikad nisam imo tu pilu, pa me zanima kako ubacit win05 ? jer to netko radi u OSijeku?
Pošto sam kupil gore dotični uređaj zanima me di bi se na području Zagreba dala nabaviti neka dodatna oprema za ovaj uređaj. Recimo baterija, torbice, auto-punjači. Znam da ima Crazy Shop ali nemaju maloprodajnog dučana a to mi nije to. Volim videti kaj kupujem. Pa ak neko ima prijedog.... Hvala...
HTC je predstavio HTC Touch koji je u principu obican PPC no touchscreen je u suradnji sa softverom prilagoden za rad sa prstima. Tako se neki dijelovi OS-a mogu koristiti sa prstima, a ostali normalno sa stylusom. Ovdje su u fokusu gesturesi (koje vec godinama cekam, sa stylusom ili bez) tj....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma