Razbijen touch screen. Kako oziviti uredjaj - preskociti ono famozno 'Tap the screen . . .' Ima li netko ideju, Hvala.
Trebao bi sluzbeni MDA Vario II WM6 ROM, posto nemam Vario II nikako ne mogu sa sluzbenog sajta skinuti ROM jel mi treba serijski broj da bi pristupio downloadu.. :wall: Pa bi molio nekoga tko posjeduje MDA Vario II da mi uploada ROM na RapidShare da mogu skinuti.. Unaprijed zahvaljujem......
Hi ! Imam MDA Vario i na početku je ok ali kako mu počnem instalirati programe uspori mi nemogu dokučiti koji ga program usporava ali sad mi se prilikom resetiranja os diže za čak preko 4 minuta. molim za pomoć.
....koji koristite ili preporučate ili znadete neku stranicu:klap:
Imam MDA Vario i kad se logiram na MSN on mi automatski kopira kontakte u kontakt listu sto ja ne zelim. U postavkama msna maknem kvacicu da synkronizira kontakte, medutim nemogu se onda logirati na msn. Zna li netko kako to rijesiti? instalacijom nove verzije MSNa
Pozdrav, prodao frendu htc wizarda, koji sada pokušava primati mms-ove na njega. On mms poruku primi, ali nema slike u attachmentu:angry: Kad odem u detalje poruke, piše da ima npr 100-njak kb, ali slike nigdje. Može mala pomoć?
Napokon sam kupio tytn II (prije 3 dana, al sam prckao po njemu pa nisam bio bas na forumu :) ) Uredaj je odlican, stvarno odlican Jedina zamjerka mu je da je ekran citljiviji na jakom suncu Ali dobro, moje pitanje je netko od vas tko ga ima, jel mi moze reci gdje ima za kupit zastitna...
Zvijer.
Da se ne provlaci kroz nekoliko threadova: HTC S730 (Wings) - Smartphone - 400 MHz CPU - 3G / HSDPA - WiFi / BT - 256 MB ROM - QWERTY tipkovnica
http://www.gsmarena.com/htc_touch_cruise-2174.php
Ovako, zanimaju me ppc uredaji i mislim si nabaviti jednog. S WM platformom se jos nisam susretao i totalni sam pocetnik u tome. Konkretno, zanimaju me Qtek s200 i 9100. Pa ako se se susreli s tim modelima zanima me njihov rad, brzina, jel sporo ucitava stranice kad se surfa preko WLAN-a,jel Skype...
Ima li gdje u Zagrebu za kupiti punjač baterije za mpx200 ali da baterija nije umetnuta u telefon ??
Jel velika razlika izmedu ova dva uredaja? Naime, MDA2 mi je jeftiniji nekih 100 eur od MDA compact. Jel se isplati dati 100 eur vise i uzeti compact ili ne? Vidim da su dimenzije u pitanju.. mozda jos nesto bitno sto ne vidim.. Tnx na odgovoru..
Eten glofiish M800 je jos jedan jak konkurent TyTnu 2. X600-kompaktni communicator http://www.gsmarena.com/eten_glofiish_m800-2163.php http://www.gsmarena.com/eten_glofiish_x600-2162.php
jel može netko pojasniti kako dotićni uređaj spojiti na kućnu mrežu? U postavkama routera sam nariktao njegovu mac adresu, ali i dalje se nemrem konektati.........router vidi hp-a.......
pozdrav svima, novi sam na forumu..citam i vidim ovdje ima dosta ljudi koji se jako dobro razumiju u telefone i u neke stvario koje su vise od telefona..imam mda vario nekih 6mj..citao sam da je nekako moguce na njega instalirati gps i kartu hrvatske...zanima me kako to napraviti..unaprijed hvala...
Dali to radi,stavio bih vip i simpu.pozz
dosla Z6 u ram3, 2099 kn, nije tako strana cijena, mislim da je to dosta povoljno... ako ima netko nej nesto napise
Imam uredjaj Ipaq 3870 sa instaliranim wm2003. Pokusavam instalirati IGO 2006, ali imam problema jer mi se program instalira i onda kad hocu da se pokrene kasnije nista. Kao instaliran je , ikona je tu, ali ga nemogu uopce pokrenuti. Na drugom uredjaju sa WM5 sve radi. U cemu je fora...
Zanimaju me karte za Sloveniju, Mađarsku, i Bosnu za HP iPAC po puuuunono povoljnijim cijenama nego u trgovini ;)))))))))) Moze i pp....
Pozdrav svima na forumu. Zanima me da li postoji negdje hrvatski rjecnik u .dct formatu za koristenje s transcriberom na WM5 sustavu? Naime, kad pisem biljeske na engleskom stvar funkcionira gotovo besprijekorno i prepoznaje veliku vecinu rijeci koje ja naskrabam. S hrvatskim je situacija...
pitanje vezano za hp ipaq 514. u system information-u mi daje podatak da umjesto 128MB flash, i 64MB ram-a imam 65,51MB odnosno 44,87MB ram-a. Zbog čega nije memorija "onolika koliko bi trebala bit" ? Da li se tome može nekako pomoći, kako bih mogao dobiti nešto ram memorije, trebalo bi mi...
Stiže, kako se čini, jedna od najvećih zvijeri u području pocket pc telefona :) http://www.welectronics.com/gsm/I%20Mate/IMATE-ULTIMATE-8150.html Samo 3 i pol tisuće kuna preko oceana :)
Gdje se moze nabaviti (osim Crazy shop-a) dodatna oprema? Tj postoji li jos koja tvrtka koja se bavi prodajom opreme za MDA Vario? Hvala!
jel ima netko taj mob? kakav je? kako je pisati poruke bez tipkovnice?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma