jeftini windows mobile smartphone -Windows Mobile 6.0 Standard, -microSD memory expansion slot, -display2.3 inches, and QVGA resolution, -3G connectivity, -2 Megapixel camera, -price: 200EUR.
Dosta sam čitao na temu ovog mobitela i imam svejedno par pitanja pa vas molim za pomoć! Krenimo redom: 1. Dali ovaj mob ima GPS, čitao sam na dosta mjesta da ima a onda i na par testova (čak i hrvatskih) da nema? Ili postoje verzije sa i bez GPS-a? 2. Koliko se osjeti manjak tipkovnice? Znam sa...
Ako netko zna gdje mogu downloadati karte za viaGPS 2.0. (osim HR). Hvala. :retard:
ovaj model nema gps prijemnik u sebi?
Od samog početka sam smatrao da su glasine o gašenju Motorole čista idiotarija. Evo, došao je njihov flagship- fenomenalni Skarven. Dizajn je predivan IMO. Ekran je ogroman - 2.8 inča, te ima touchscreen tipke. Specifikacije bi trebale biti identične kao i kod nokie n95, no u nekim stvarima...
Imam HTC Touch na TELE2 i zanima jel netko zna kako ga otkljucati na sve mreze
Jel zna netko postavke, služba za korisnike ih nezna :chatter: Mpx200@WM06 BTW, inovator, inbox ti je pun :cool:
Gdje da skinem postavke za t-mobile za ovaj mob? Zvao sam SZK ali mi je zena htjela rucno diktirati da ja upisujem i predugo mi je to trajalo pa sam prekinuo.
Ovako. Koristim T-Mobile MDA Vario III tj. HTC TyTnII. Prebacim foldere 2577 i iGo na karticu i pokrenem instalaciju a on mi napiše: Cannot copy file: gx.dll. Zna li netko kako otkloniti taj problem?! Hvala
Dali netko zna bili kakav link gdje da skinem IGO 8, moze rapidshare ili... na ppcwarezu ga nema ili ga nemogu naci
ovako, frend je nekaj prckao po telefonu i sada mi comm manager više ne radi kako treba. kad upalim comm manager tamo bi trebala biti tablica sa bluetoothom, w-lanom, beem, internet sharing itd. a on mi prikazuje prazmu tablicu i samo na prvom mjestu jednu tipku ali ona neradi??? u advanced...
kupio sam hp ipaq 514 i imam jedan problem,kad ubacim simpa karticu pokaze mi imenik ali kad ubacim vip karticu nema ni jednog imena u imeniku,prazno,ako netko zna ili je imao ovakav problem molim pomoc
evo naslov sve govori..molio bih da mi odgovorite zato sto je stvarno hitno
da li netko zna zašto se prilikom spajanja na internet ako je spojeno preko rutera koji ima direktno adsl radi, a ako mu se unese ip preko drugog rutera ne radi i dali je netko probao skype na Variu hvala
evo napokon se pojavio http://www.kingstalk.com/mpx200/2005.zip ovako to izgleda na mpx200 http://www.mobilnaut.cz/?inc=art&id=371 upute za flashanje imate ovdje pri dnu stranice http://www.howardforums.com/showthread.php?t=785800&page=6&pp=15 ja ga jos nisam isprobao al cim se mob...
Evo.. ako ima netko zainteresiran... :wow: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=359917 Screenshotovi:
Evo ovako trebao bih kupiti pda uredjaj, ali da ujedno bude i gsm uredjaj, pa bih vas zamolio za savjete koji odabrati... ja sam gledao malo hp i jako me zbunjuje jer postoji 100 razlicitih verzija, al svidja mi se recimo 6915.
Nije prošlo puno vremena i novi HTC Touch je stigao! Razlike ima u izgledu na prvi pogled ovaj novi je "mršaviji" <<<<>>>> Specification Processor
-Windows Mobile 6.0 Pro, -3G and HSDPA , -3" touchscreen TFT 480 x 800 pixels , -2 megapixel camera, -Qualcomm MSM7200 chipset with a 528 MHz processor, -128MB of RAM, -Wi-Fi , -GPS receiver.
Ponovno uletilo nesto love pa me zanimaju misljenja, htio bi neki uredjaj na kojem bi mogao raditi sljedece: gledanje filmova mora imat wlan lijepog izgleda bez tipkovnice i da je gsm do 2000kn(oglasnik) ako netko ima neku preporuku, nek slobodno kaze :)
Jucer sam kupio MDA vario II (htc tytn, mob je pod garancijom, sva ziva oprema + 2gb microsd, kao iz ducana ma stvarno super... ALI problem je sto pise da ima 47MB ROM-a umjesto 128MB, rekao mi je covac da je radio upgrade na WM6 u EMSC (ovlasteni servis za HTC) .... I Uzasno mi je slab signal, na...
Evo posto instaliram hrpu ROMova, nije mi se dalo svaki put upisivat postavke pa napravio sam postavke za T-Mobile HR mrezu Prvo moram se zahvalit doggyu na T-Mobile MDA Vario II ROMu iz kojeg sam izvukao postavke :respect: Dakle, ovo su postavke za MMS, Internet i WAP. Instalacija je vrlo...
Dakle, samo iz iskustva vožnje molim glasove sa obrazloženjem.. Samo za windows mobile PPC. Da pojasnim, ne glasuje se za opcije software odnosno sučelje programa nego čisto za preciznost karte/mape.
Imam MPx220 na kojoj mi je pred neki dan uslijed pada punkuo unutarnji display. Inače sam iz VK pa sam obišao sve žive servise i nitko ne može nabavit taj display. pa ak neko zna gdje bi se to moglo sredit u blizini (OS, SB) bio bi mu zahvalan.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma